Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira gáz azt mondani, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira gáz azt mondani, hogy mindenkivel ugyanolyan volt a szex?

Figyelt kérdés

Téma volt valakivel, hogy milyen az új párommal, én meg nagyon részletesen nem akartam belemenni, mert ott magyarázott, hogy ez milyen fontos része a kapcsolatnak, hogy működjön, stb, én meg csak annyit mondtam, hogy nem tudom, milyen gond lehetne az elején, igazából eddig ugyanolyan volt mindenkivel, és ezen halálosan kiakadt😃

Arra céloztam, hogy szerintem amikor egy kapcsolat elején vagytok, működik a kémia, alig várjátok a dolgot, akkor konkrétan szar biztos nem lesz (nyilván lehet, de 4 emberrel feküdtem le eddig, nem futottam még ilyenbe bele, senki nem volt bizarr, agresszív, bunkó, stb), és nem tudnám rangsorolni ezt a négy embert az első pár alkalom alapján. Mondjuk ha az lenne a kérdés, hogy kivel milyen a szex egy év után, ott már lehet tudnék sorrendet állítani, de a négyből két ember jutott eddig tovább az egy éven, de szerintem ha már kicsit enyhült az, hogy legszívesebben állandóan szexelnétek, akkor tisztábban lehet érezni, hogy kivel milyen amúgy.

tegnap 22:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapból nem is kellett volna véleményt mondani, mert senkinek semmi köze ehhez rajtatok kívül.
tegnap 22:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért nem is részleteztem a mostanit, csak így általánosságban mondtam, ennyi lett volna a lényeg, hogy szerintem ha nincs komoly gáz, akkor az első szexek mindenkivel jók.
tegnap 22:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én meg leállítottam volna az ismerőst. És tudod mit? Fújnék a páromra, hogy ő sem állította le. Senkinek semmi köze a ti szexuális életetekhez.
tegnap 22:53
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Ezekszerint neki meg nem működik mindenkivel valakivel su.r vkivel talán elmegy vkivel jó.:D
tegnap 23:03
 5/10 A kérdező kommentje:
A párom nem volt ott, nem ismerik egymást meg nem is hiszem, hogy fogják, azért beszélgetünk így szabadabban. De mondom, nem részleteztem, hogy milyen a párommal a szex. Csak közöltem, hogy a saját tapasztalataim alapján az elején mindenkivel ugyanolyan, én nem szoktam ezen aggódni, hogy nehogy rossz legyen. Utána már általánosságban volt szó a dologról, hogy szerintem ez később fontos, meg az se mindegy, hogy milyen a kapcsolat, ha lapos, akkor a szex se lesz jó, stb. Itt már nem is a párom volt a téma, csak úgy általában az emberek hozzáállása, hogy sokan azt várják, hogy a semmitől is megjöjjön az ember kedve a szexhez meg ilyesmi.
tegnap 23:03
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom, nekem az érzések/érzelmek is játszanak, szóval mindenkivel más volt, ettől függően. Ha neked mindenkivel "ugyanolyan" az szerintem fura.
tegnap 23:18
 7/10 A kérdező kommentje:
6# Három párkapcsolatban történt, nyilván mindenkinél voltak érzelmek és mindhárom egy normális, figyelmes ember volt, a mostani meg jelen időben az. Egy volt laza kapcsolat, ott elég volt az elején az erős vonzalom, de őt pl hamar meguntam, pedig nem volt rossz a szex, csak mivel az illető nem érdekelt annyira, így pár hónap után szimplán nem volt kedvem már összekészülni a kedvéért, és inkább hagytam.
tegnap 23:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Értem, és egyébként azt is, hogy bárkinek "kiteregesd" a dolgot, mert tényleg senkinek semmi köze hozzá. Nekem csak tényleg az a furcsa, hogy neked (elvileg) mindenkivel ugyanolyan volt.
tegnap 23:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Az ismerősödnek annyit kellett volna mondani: nagyon jó és kész. Ha tovább kérdezni a részleteket akkor meg annyit: közöd?!

Egyébként meg... ha te saját magadnak nem azt érted, hogy fenomenális, soha senkivel nem volt még ilyen jó, hanem már most az elején azt érzed csak olyan mint másokkal, középszerű, meg úgyis ellaposodik - akkor már eleve bukta a történet. Mert nem olyan emberrel vagy akiről minden téren azt érzed no.1. csak egy "szokásos" kapcsolat. S úgy is fog végződni... (mint a másik 4).

ma 00:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Neked már most semmilyen ez a kapcsolat, csak mondom.
ma 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!