Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira gáz azt mondani, hogy mindenkivel ugyanolyan volt a szex?
Téma volt valakivel, hogy milyen az új párommal, én meg nagyon részletesen nem akartam belemenni, mert ott magyarázott, hogy ez milyen fontos része a kapcsolatnak, hogy működjön, stb, én meg csak annyit mondtam, hogy nem tudom, milyen gond lehetne az elején, igazából eddig ugyanolyan volt mindenkivel, és ezen halálosan kiakadt😃
Arra céloztam, hogy szerintem amikor egy kapcsolat elején vagytok, működik a kémia, alig várjátok a dolgot, akkor konkrétan szar biztos nem lesz (nyilván lehet, de 4 emberrel feküdtem le eddig, nem futottam még ilyenbe bele, senki nem volt bizarr, agresszív, bunkó, stb), és nem tudnám rangsorolni ezt a négy embert az első pár alkalom alapján. Mondjuk ha az lenne a kérdés, hogy kivel milyen a szex egy év után, ott már lehet tudnék sorrendet állítani, de a négyből két ember jutott eddig tovább az egy éven, de szerintem ha már kicsit enyhült az, hogy legszívesebben állandóan szexelnétek, akkor tisztábban lehet érezni, hogy kivel milyen amúgy.

Az ismerősödnek annyit kellett volna mondani: nagyon jó és kész. Ha tovább kérdezni a részleteket akkor meg annyit: közöd?!
Egyébként meg... ha te saját magadnak nem azt érted, hogy fenomenális, soha senkivel nem volt még ilyen jó, hanem már most az elején azt érzed csak olyan mint másokkal, középszerű, meg úgyis ellaposodik - akkor már eleve bukta a történet. Mert nem olyan emberrel vagy akiről minden téren azt érzed no.1. csak egy "szokásos" kapcsolat. S úgy is fog végződni... (mint a másik 4).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!