Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkivel ugyanolyan a szex vagy van akivel jobban összeillenek?
Vallásos vagyok, 24 éves és szűz. Egy éve járok a párommal, jövőre lenne az esküvő és csak utána szex, ő is tiszta.
A barátnőim mind elvesztették már és sok partnerük volt, az összes azt mondja, hogy nem mindenkivel jó, van akivel sokkal jobban összeillenek, van aki kevésbé volt objektiven vonzo megis jo a kemia ezért ment, volt akiről azt hitték hű de jó lesz (csók alapján) aztán rossz volt.
Szóval nemúgy van h akit szeretsz azzal dolgozol rajta és kitapasztaljátok, hogy mi a jó? Olyan ez mint az ízlés, hogy én szeretem a csokit más nem?
Igen, jól látod mindenkivel más és más. A lelki (érzelmi) tényezők viszont meghatározók, a legtöbbet nyomják a latba. Ha ezen túlmenően még figyeltek is egymásra, akkor rendben lesz.
Mondjuk én biztos nem várnék a nászéjszakáig, de ha nektek így jó akkor csináljátok. Cserébe az erkölcscsőszök se szóljanak bele ha én orgiákra, meg swingerekbe járok :)
Hármas, de ezeken mind lehet fejleszteni, gyakorolni. Ha máson gyakorolnék akkor se biztos hogy
Pont neki jo leszek. Inkabb rajta tapasztalom majd ki:€
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!