Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi megkeseredett, rosszindulatú, goromba feleség? Miért ilyen frusztráltak?
Biztosan a férjek között is van sok ilyen, erre nem is szeretnék kitérni. Itt a GYK-en tűnt fel hogy szex, házasság, megcsalás témáknál rendre felbukkannak ezek a fogalmazni alig, érvelni egyáltalán nem tudó nők, akik egyszerre keserűek, nagyképűek és érezhetően szoronganak. Miért?
Ha férfi lennék, biztosan nem akarnék ilyen sárkányokhoz hazamenni. Az is feltűnő, hogy sportot űznek a hájas, igénytelen (a kettő nem egyenlő) nők mentegetéséből. Már csak egészségügyi szempontból sem érthető ez...
A fiatalabb nőket rendre megpróbálják földbe döngölni. Ettől nekik miért lesz jobb? Miért nem azon dolgoznak, hogy a férjük repüljön hozzájuk haza? 😂
60. vagyok
Jesszus, elgurult a gyógyszer? Kösz, nem egyet, 2 gyereket szültem és sikeres vagyok a vállalkozásomban. Boldog Újévet, kevesebbet húzd fel , mert akiket szídsz itt, a cipődet nem vihetik frusztráltságban, rosszindulatban, agresszióban.
60. vagyok.
Egyébként nem a munkád érdekelt, hanem, úgy általánosságben kérdeztem, hogy ma már ilyen gyenge értelmi képességekkel is diplomához lehet jutni?
2 hülye beszélget.
- báttya én unatkozom.
- én is.
- szerintem ma még senki sem bunkózott a nőkkel gyakorin.
- fogd a söröm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!