Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi megkeseredett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi megkeseredett, rosszindulatú, goromba feleség? Miért ilyen frusztráltak?

Figyelt kérdés

Biztosan a férjek között is van sok ilyen, erre nem is szeretnék kitérni. Itt a GYK-en tűnt fel hogy szex, házasság, megcsalás témáknál rendre felbukkannak ezek a fogalmazni alig, érvelni egyáltalán nem tudó nők, akik egyszerre keserűek, nagyképűek és érezhetően szoronganak. Miért?

Ha férfi lennék, biztosan nem akarnék ilyen sárkányokhoz hazamenni. Az is feltűnő, hogy sportot űznek a hájas, igénytelen (a kettő nem egyenlő) nők mentegetéséből. Már csak egészségügyi szempontból sem érthető ez...

A fiatalabb nőket rendre megpróbálják földbe döngölni. Ettől nekik miért lesz jobb? Miért nem azon dolgoznak, hogy a férjük repüljön hozzájuk haza? 😂

2021. jan. 1. 18:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
96%

60. vagyok

Jesszus, elgurult a gyógyszer? Kösz, nem egyet, 2 gyereket szültem és sikeres vagyok a vállalkozásomban. Boldog Újévet, kevesebbet húzd fel , mert akiket szídsz itt, a cipődet nem vihetik frusztráltságban, rosszindulatban, agresszióban.

2021. jan. 2. 09:35
 72/77 anonim ***** válasza:
97%

60. vagyok.

Egyébként nem a munkád érdekelt, hanem, úgy általánosságben kérdeztem, hogy ma már ilyen gyenge értelmi képességekkel is diplomához lehet jutni?

2021. jan. 2. 09:43
 73/77 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy meg a kultúrával kapcsolatban, bocsika, de GYakori Kérdések oldalán fröcsögsz, zsémbes feleségeken.😄
2021. jan. 2. 09:56
 74/77 anonim ***** válasza:
97%
Kedves kérdező! Tudod, ebből az "én mindent jobban tudok, mindenre fel vagyok készülve, még arra is, amire senki nem gondol, mindenkinél okosabb vagyok, fiatal vagyok, olyan fasza vagyok, hogy bárki felett ítélkezhetek ismeretlenül is"- ből, lehet nagyon pofára esni.
2021. jan. 2. 10:33
 75/77 anonim ***** válasza:
95%
még 30 sem vagy, nincs gyereked, nem is akarsz, van karriered a pasid meg szerinted egy álom. De tudod semmire sincs garancia, hogy így maradjon. Még azt mondom a saját életed csak-csak kontrollálod, de ott van benne egy másik fél, aki nem tartozik a hatáskörödbe, aki változhat. Hogy tudsz kijelenteni dolgokat iylen magabiztosan a jövőre nézve, mikor a világ is gyökeresen meg tud változni 10-20 év alatt, lásd világválságok, zika, covid, falvak elnéptelenedése, még a nyelv is változik ennyi idő alatt, tele van új szavakkal és kikopik egy csomó régi. Sajnálom, hogy nincs benned ennyi alázat, hogy belásd, a jövő bármit hozhat neked, boldogságot, szomorúságot, calhatsz és csalhatnak, megazdagodhastz és elszegényedhetsz, a férjed is átmehet idegbeteg állatba, lustába, nőgyülőlőbe, meg te is goromba feleségbe. Én is körültekintően választottam férjet, kimondottan odafigyeltem, hogy ne legyen szexista, kedves, csendes, szorgalmas és rendes férj legyen. Mi lett belőle? egy ordibálós szexista férfi, aki megutálta a star warst is, mert nő lett a főszereplő és egy feketébe lett szerelmes. Az előző pasim sem volt különb, takarított, főzött nekem, éjszakákat beszélgettünk át minden témában, természet, műszaki dolgok, politika, irodalom stb, kérdeztem számít neked hogy szűz vagyok, azt mondta nem érdekli ha sok pasim lett volna sem, ő csak a személyiséget nézi, ő nem ítélkezik. mi lett belőle három év múlva:"egy nőne legyen okos, csak kur.va szép. legyen buta és ku.rva szép"-ordítva vágta a képembe. És hogy miért nem válnak el sokan a férjüktől, ha az megváltozik vagy kibújík belőlük az igazi énje? Nem, nem a pénz miatt sokszor, hanem mert a férfi zsarol és fenyegetőzik. A gyerekek természetesen nem szeretik annyira az apjukat, de ha a nő elválik, akkor a férfi kiharcolja hogy akkor vigye el amikor akarja (pusztán bosszúból, mert annyira azért nem kell neki a gyerek) és a gyerekeknek kötelező lesz egy csomó időt eltölteni egy oylan emberrel akit utálnak vagy akitől félnek. Ezért inkább sok nő úgy van vele, maradok, mert így legalább jobban tudom kontrollálni a dolgokat, a férj elvan a tv előtt, csak néha felhúzza magát, azt meg gyorsan lerendezem egy kis nyugtatgatással, de legalább a gyerekeket megvédem tőle. Nagyon nagyon naív vagy kérdező, sajnos fogsz te még sírni sokat, nagyon sokat.
2021. jan. 2. 11:30
 76/77 anonim ***** válasza:
83%
Egy 27 éves, nyeretlen jogászpalánta arrogánsan osztja az észt az embereknek, akiken átment az élet és akik helyt állnak benne. Röhejesnek is mondhatnám, ha nem lenne szomorú. Mégis mit tanított neked a sokdiplomás édesanyád, kislányom? Én 40 éves vagyok, PhD fokozattal rendelkező, tudatosan gyermektelen nő. 10+ éves házasságban. Nekem sül le a képemről a bőr helyetted. Imádom a munkámat, a férjemet, se kutyánk, se macskánk, egy lakásban élünk, mégis örülök, ha estére lyuk van a se**ünkön és elevickélünk az életünkben. Minden különösebb hátráltató tényező nélkül és körültekintő párválasztás ellenére is nagy munka, hogy megőrizzük a testi-lelki egészségünket, ahogy lehet és működjön a házasságunk. Mégis minden este hálát adok azért, amink van és bízom erősen, hogy meg is marad. De tudom, hogy erre semmi garancia nincs, úgyhogy nagyon csendben vagyok. Fogalmam sincs, hogy csinálnánk gyerekekkel. Elképzelésem sincs, mások hogy képesek elboldogulni egy családdal, alapesetben is, nemhogy nehezítő tényezőkkel. De elismerésem azoknak, akik megpróbálják. Kinyílik a bicska a zsebemben ettől az okoskodó arroganciától. Természettudományos doktori fokozatom van és tellett belőle annyira, hogy nem mindenkinek lehet olyan munkája, amiből huszonévesen milliomos (gondolom te sem vagy az a saját munkádból), apuci-anyuci sem mindenki alá tol egzisztenciát. Ahogy pl. a veled egyidős öcsém alá sem, aki szintén jogász. Mi van a tanítőnőkkel, bolti eladókkal, "műkörmös Marcsikkal"? Az enyémnél magasabb végzettséget nem igazán lehet szerezni, de esküszöm hányok az ilyen felsőbbrendű se**arcoktól. Egyszerű családból jövök, mindegyik oldalt ismerem, hidd el. Ráadásul egy sza*os jogi diplomára, Úr Isten. Vegyél vissza, mert ahogy nálunk falun mondták, ott sírsz majd, ahol senki sem lát. Egyébként szövegértelmező zsenikém, a kérdésedre több válasz is érkezett, például az 56-os választ író édesanyától. Amire persze nem tudtál érdemben reagálni. Ott a válasz, tessék. Szállj magadba. Amúgy mi nem tudjuk, kérdezd meg a pasidat, miért nem vesz el. Mert ez a kérdést kiírásának motivációja. Van tippem, hogy miért nem. Nem érsz annyit. Amúgy ilyen dumával jogásznak is sza* vagy. 10 év múlva beszéljünk, Mucika.
2021. jan. 2. 18:13
 77/77 anonim ***** válasza:
100%

2 hülye beszélget.

- báttya én unatkozom.

- én is.

- szerintem ma még senki sem bunkózott a nőkkel gyakorin.

- fogd a söröm.

2021. jan. 2. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!