Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi megkeseredett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi megkeseredett, rosszindulatú, goromba feleség? Miért ilyen frusztráltak?

Figyelt kérdés

Biztosan a férjek között is van sok ilyen, erre nem is szeretnék kitérni. Itt a GYK-en tűnt fel hogy szex, házasság, megcsalás témáknál rendre felbukkannak ezek a fogalmazni alig, érvelni egyáltalán nem tudó nők, akik egyszerre keserűek, nagyképűek és érezhetően szoronganak. Miért?

Ha férfi lennék, biztosan nem akarnék ilyen sárkányokhoz hazamenni. Az is feltűnő, hogy sportot űznek a hájas, igénytelen (a kettő nem egyenlő) nők mentegetéséből. Már csak egészségügyi szempontból sem érthető ez...

A fiatalabb nőket rendre megpróbálják földbe döngölni. Ettől nekik miért lesz jobb? Miért nem azon dolgoznak, hogy a férjük repüljön hozzájuk haza? 😂

2021. jan. 1. 18:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 A kérdező kommentje:

De én nem a férjek elmondása alapján írtam ezt, hanem az itteni tapasztalataim miatt. Itt - legalábbis azokban a thread-ekben, amiket én olvastam - nem a férjek szidták a feleségüket.

Magukat feleségnek vallók kommunikálnak egy kanmajom szintjén. Esik ki a traktor a szájukból, de másokat oktatnak nőiségből. Mindent fekete-fehéren látnak, mintha pl. egy kapcsolati problémánál elképzelhetetlen lenne, hogy az egyik 28 százalékban hibás, a másik 55, 17 százalékot meg elvisznek a körülmények. Mindezt akkora mellénnyel, mintha külsőre Amber Heard-ök, agyilag meg Polgár Juditok lennének. Belegondoltam, ki az a hülye férfi, aki ezekhez hazamegy?

2021. jan. 1. 18:47
 12/77 anonim ***** válasza:
29%
8-as. Anyád nem csuklik? (Egy házas férfi, férj és apa)
 13/77 A kérdező kommentje:
9, nem tudom milyen szeretői sirámról van szó, én nem erről írtam. De jól illusztrálod a jelenséget, ezt köszönöm 😂
 14/77 anonim ***** válasza:
94%
viheted az összes ilyen hülye férfit, egészségedre.
2021. jan. 1. 18:49
 15/77 A kérdező kommentje:

14, te meg viheted a Mosó Masa Mosdáját, mert leírtam, hogy párkapcsolatban élek, nem akarom senki senkijét elszeretni. Szövegértésed fejlesztéséhez sok sikert kívánok! De azért írogass csak nyugodtan, biztosan a férjed is imádja, hogy ilyen kompetenciával így osztod az észt 😂

Bocs, még a kijárási korlátozás előtt megyek futok egyet, a dömpik meg dobjanak be pár kiló szaloncukrot, hogy később jóízűen sírhassanak, hogy nem kellenek a férjüknek. Jó átvágyat 😂

2021. jan. 1. 18:54
 16/77 anonim ***** válasza:
95%
Te vagy az Norbi?
2021. jan. 1. 19:03
 17/77 anonim ***** válasza:
92%
menjél csak futkorássz, hadd legyen ideje a férjednek egy kis szex chatüzenetre az új kolleginával. Ja bocs, veled ez nem fordulhat elő, mert hát kemény a segged, téged biztos nem fog megcsalni a férjed, iylesmi csak rubint rékával, színésznőkkel, meg hasonlókkal történik meg, plusz a szaloncukrot zabáló többi nővel.
2021. jan. 1. 19:04
 18/77 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, bocs, hogy így ismeretlenűl mondok rólas véleményt, de vagy egyszerű vagy, mint a faék, vagy te is egy megkeseredett szerető vagy, aki kapcsolatban érzi magát. Igen egy feleség lehet hibás abban, hogy megromlik a házassága, és ez nem a kilókon múlik, a legtőbb duci feleség ismerősőm boldog házasságban él, de azért nem hibás, hogy hónapokon, éveken át hazudjanak neki, átverjék és megcsalják, ahelyett, hogy a drága férje leülne és őszíntén elmondaná, hogy odáig jutott a kapcsolat, hogy oda befér egy harmadik és ő nem akar kapcsolatot javítani, hanem a másik nőt válassza. Ha te ezt nem érted, nagyonnigénytelen lelkivilágod lehet.
2021. jan. 1. 19:05
 19/77 anonim ***** válasza:
81%
Ja és a szaloncukrot este a gyerekeim apjával dolgozom le, bocs lehet nekem van részem valmiben, amiben neked nincs?😜
2021. jan. 1. 19:07
 20/77 anonim ***** válasza:
95%

16.

Nem is értem Norbit, a feleségének a sok futástól olyan a feneke, mint Szonjapistának, akivel csalta, de biztos ottbis a Réka volt a hibás, hogy nem volt plusz kelléke.

2021. jan. 1. 19:18
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!