Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi megkeseredett, rosszindulatú, goromba feleség? Miért ilyen frusztráltak?
Biztosan a férjek között is van sok ilyen, erre nem is szeretnék kitérni. Itt a GYK-en tűnt fel hogy szex, házasság, megcsalás témáknál rendre felbukkannak ezek a fogalmazni alig, érvelni egyáltalán nem tudó nők, akik egyszerre keserűek, nagyképűek és érezhetően szoronganak. Miért?
Ha férfi lennék, biztosan nem akarnék ilyen sárkányokhoz hazamenni. Az is feltűnő, hogy sportot űznek a hájas, igénytelen (a kettő nem egyenlő) nők mentegetéséből. Már csak egészségügyi szempontból sem érthető ez...
A fiatalabb nőket rendre megpróbálják földbe döngölni. Ettől nekik miért lesz jobb? Miért nem azon dolgoznak, hogy a férjük repüljön hozzájuk haza? 😂
DE én nem a "csúnyákról" (nem szeretem ezt a szót, de mindegy) írtam, hanem agresszívokról, a gonoszkodókról. Neked is csak a szövegértés fejlesztését tudom ajánlani.
Hogy én mennyire vagyok csinos, arról sem írtam egy sort sem. A páromnak az vagyok és amit tudok megteszek. Hogy ez mire elég, annak a taglalásába ne menjünk bele, amíg nem arccal kell itt vállalni a véleményeket. Ez egy teljesen felesleges irány, ami elviszi a fókuszt.
Ez a tipikus incel még-a-ronda-nőknek-sem-kellek sirám - hát ne is kelljek, mert én a férfiakat, illetve páromat szeretem :D Az Incelekről nem sokat tudok.
Ha szánalmas, nem kell ide írnod és máris értékes perceket spóroltál magadnak. De nekem úgy tűnik, te felvetted azt az inget 😂
- Gyere, szívem, egy újévi összebújásra!
- Nem lehet, drágám, annyira nem vagyok rosszindulatú és frusztrált, hogy muszáj beszólnom pár kövér feleségnek az interneten.
33, ha nagyon nem is félek, de felmerült bennem. És igen, számomra ez taszító. Remélem, hogy lehet és tudok ellene tenni, illetve nekem most úgy tűnik, hogy az alapbeállítottságom sem predesztinál rá, de majd az idő eldönti.
Mondjuk értelmes válaszokban sajnos nem tobozódunk... Aki leírtam a"példákat", nekem ezek nagyon távoliak. Jó sok kisgyerekes van most körülöttem, az apukák kiveszik a részüket a gyereknevelésből, már baromira nem menő ez a "feleségem egy sárkány" hozzáállás. Az anyukák is kisgyerek mellett mennek vissza dolgozni. Se a baráti körömben, sem a kollégák részéről nem láttam hasonlót. Aki pedig olyan társat választ, aki elhanyagolja a gyerekét, az belegondolt abba, hogy ez az ő döntése? Ő választotta, ő ment hozzá, ő szült neki. Az ő felelőssége.
Eszméletlen nagyot fogsz majd csalódni, ha azt hiszed, hogy nem csal majd meg a férjed, ha mindent jól csinálsz.
Ha megcsinálod minden nap a házimunkát mindkettő helyett, ha nevetsz a párod szexista viccein, ha egészségesen élsz, ha rendszeresen mozogsz, ha a ruhatárad rendben van, és otthon is szépen fel vagy öltözve.....
A megcsalás nem azon múlik, hogy TE milyen vagy, hanem azon, hogy a párod milyen ember. Egy férfi akinek gerince van előbb szakit a társával, az általad körülírt nővel, mint hogy megcsalja, míg a csalfa férfinak nem kell más, mint egy kínálkozó lehetőség ahhoz, a legtokeletesebb nő mellett is félredugjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!