Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi megkeseredett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi megkeseredett, rosszindulatú, goromba feleség? Miért ilyen frusztráltak?

Figyelt kérdés

Biztosan a férjek között is van sok ilyen, erre nem is szeretnék kitérni. Itt a GYK-en tűnt fel hogy szex, házasság, megcsalás témáknál rendre felbukkannak ezek a fogalmazni alig, érvelni egyáltalán nem tudó nők, akik egyszerre keserűek, nagyképűek és érezhetően szoronganak. Miért?

Ha férfi lennék, biztosan nem akarnék ilyen sárkányokhoz hazamenni. Az is feltűnő, hogy sportot űznek a hájas, igénytelen (a kettő nem egyenlő) nők mentegetéséből. Már csak egészségügyi szempontból sem érthető ez...

A fiatalabb nőket rendre megpróbálják földbe döngölni. Ettől nekik miért lesz jobb? Miért nem azon dolgoznak, hogy a férjük repüljön hozzájuk haza? 😂

2021. jan. 1. 18:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 A kérdező kommentje:
50, akkor kell több gyereket vállalni, ha belefér a büdzsébe egy nem várt trauma esetén is. Én éppenhogy nem ülök magas lovon, ezért nem is vállalnék, csak egy gyereket. Egyet már most el tudnék indítani, pedig nem vagyok 30 éves. DÖNTÉS.
2021. jan. 1. 21:36
 52/77 anonim ***** válasza:
94%
Komolyan jössz ezzel az álműveltséggel, ami hozzáteszem általános iskolai tananyag. Süt az írásodból, hogy egy lelkisérült ember vagy, aki így akar kompenzálni valamit. Játszod itt az értetlent, hogy nem érted miért nem lépett ki rögtön a házasságból? Az első pár oldalon egy-két kommented kiabál a primitívségtől. A párkapcsolatodról pont nem úgy írsz, mintha neked társad lenne, hanem mint, aki él valaki mellett, pont az jön le, hogy egy érzelmileg nagyon elhanyagolt nő vagy. Már a válaszaidból is kitűnik, hogy itt is szerepet játszol, random idegen embereknek bizonygatod, hogy elszakadt a cipőfűződ, azért nem vagy házas, mert téged nem érdekel a papír, a pasid ügyel, azért érsz rá másokat fikázni, bizonygatod, hogy mekkora az érdeklődési körőd, senki nem kérdezte ezeket tőled. Szerintem inkább gondolkodj el rajta, hogy 20-on évesen neked miért van szükséged rá, hogy idegen embereket becsmérelj és bizonygass nekik valamit, amire ráadásul senkit nem érdekel.
2021. jan. 1. 21:49
 53/77 anonim ***** válasza:
93%

50. vagyok.

Saját családi házzal, Balatoni nyaralóval és 10 milliós bankszámlával szerintem hidd el, volt miből. Csak mivel engem egyedül nevelt fel anyukám és tudom, hogy az mivel jár, meginogtam volna, hogy hogyan tovább. Úgyhogy kár fölényeskedni, mert nem igazán vagyunk egy szinten semmilyen szempontból.

2021. jan. 1. 21:53
 54/77 anonim ***** válasza:
85%
Ráadásul már nem az első kommented, amiből az jön le, hogy totál nem tudsz szöveget értelmezni, miből diplomáztál?
2021. jan. 1. 21:57
 55/77 A kérdező kommentje:
52, nem sokat írtam a párkapcsolatomról, mert nem ez a téma. Teljesen mindegy, hogy primitívnek gondolsz-e. Ez egy anonim fórum, írhatnám, hogy maga vagyok Elon Musk, alátámasztani úgy sem lehet semmivel. Ha megnézed a saját szöveged, csak agresszió, manipuláció, semmi más. Valamivel nagyon betalálhattam neked, de ez a te problémád, nem az enyém. Nem szeretnék ezen a személyes vonalon haladni, mert a kérdésem nem erre vonatkozott és míg te tizensok sort szántál rám, engem bocs, de nem érdekel a személyiséged :) Úgyhogy légyszi trollkodj máshol :D :D
2021. jan. 1. 22:00
 56/77 anonim ***** válasza:
94%

#46:

Elolvastad, amit írtam?

Egyrészt adott volt egy házasság, ahol jó a szex, órákig tudtunk beszélgetni, minden klappolt, mint a mesében. Ennek érted, hogy miért van összetartó ereje?

Másrészt ott volt egy olyan anyagi helyzet, amiben nem megoldható, hogy leemelek a számláról egy kaucióra meg egy albérletre való pénzt. Az utolsó fillérem is arra ment, hogy a fiam megkapja a korai fejlesztést, egyáltalán rájöjjünk, hogy miben más, és nem azzal voltam elfoglalva, hogy minden hónapban x összeget eltegyek, mert mi van, ha válunk. Lásd fent: 8 éve voltunk házasok. Látszólag minden szuper. Ami addig igaz is volt, hogy a házasságunkkal nem volt gond, velem nem volt gondja feleségként. A volt férjemnek azzal volt gondja, hogy a tökéletes, romantikus álmaiban kiskutya, kicsi ház, édes kis feleség, és jól nevelt, csendes gyerekek szerepeltek. Nem egy kiakasztóan túlpörgött gyerek, aki 3 évesen nem beszél, és egy kiborult feleség, aki megszakad abban, hogy minden területen meg akar felelni. Persze, hogy a fiatalka, kipihent, gondtalan kis kollegina vonzóbb, akivel lehet csacsogni kávézás közben, és nem az a téma hetek óta, hogy miből lesz minden kifizetve.

Azt is elismerem, hogy abban a pár évben 10 évvel néztem ki öregebbnek, 15 kilóval voltam nehezebb, és a gyerek volt az első, aztán munka. De igyekeztem a férjemnek is megfelelni. Otthon minden ragyogjon, legyek csinos, legyen olyan a szex, sütit sütni az ovibálra, jópofizni anyóssal, megszakadni a kerti munkában, amit mindig utáltam, havat lapátolni, fát vágni. Közben vaknak és süketnek lenni, mert az nem lehet, hogy megcsal, minden nap elmondja, hogy szeret, minden este átkarolva alszik, és mindig elmondja, mennyire szerencsés velem.

Tudta a disznó, hogy úgyis lesz még egy esélye, mert bolondulásig szerelmes voltam. Mindent megtettem, hogy boldog legyen, akkor is, ha a fiam volt az első. Erre volt elég, tudta, hogy én jobban szeretem, nem tudom elengedni. Az anyagi kiszolgáltatottság pedig garantálta, hogy maradok.

Második megcsalás esetén egy perc alatt omlott ez össze. Minden. Miközben megfeszültem, hogy neki ne kelljen, mert szegényke fáradt, szegény mennyit segít otthon, azzal se akartam terhelni, hogy mikor mi fáj, ő csak magát sajnálta, hogy neki ott egy autista gyerek, egy beteg feleség. Amíg én rákszűrésre vártam, ő randizni vitte a barátnőjét. Amíg túlóráztam, ő előadta, hogy nincs jól, nem sokat csinált otthon. Közben otthon se volt, randira vitte a barátnőjét. Amíg én otthon dolgoztam, és örültem, hogy egy órára elviszi a fiunkat, ő addig bemutta a fiunkat a barátnőjének. Miközben én görcsöltem, gyógyszereken éltem, alig aludtam. Azon gondolkodtam, mit hagyok hátra rájuk, ha meghalok, ő azon gondolkodott, hogy tud csenni pár perc boldogságot mással.

Az utolsó csepp volt, mikor a kiscsaj felhívott, és szinte szó szerint azt mondta, amit te ide leírtál. Magas lóról, mert ő fiatal, feszes, nem lóg a melle, nem fáradt, nem szomorú mindig. Szegény férfi arra megy haza, hogy vagy sírok, vagy a gyerekkel ugatok, micsoda hárpia az ilyen. A női nem szégyene. Akkor is én voltam a bunkó, mikor megkérdeztem, hogy azt elmondta-e, hogy megcsalt, tőle kaptam hpv-t, valószínű méhnyakrákom van, és azért nincs szex pár hónapja, mert görcsölök és ömlik belőlem a ver. Ez szerinte hazugság volt, én vagyok a szemét, aki azért utálja, mert fiatal, és szebb, ezért őt választotta a férjem, de nézzek magamba, mint valami rohadt végtelenített szalag. Csak ültem, mintha egy jelenet lenbe valami moziban, amit nem tudsz elkapcsolni, és azon törtem a fejem, hogy milyen az az ember, akinek ez kell, és amit én adok, az a szemében ennyire nem ér semmit. Az alatt a beszélgetés alatt dőlt el, hogy válunk, egy perc alatt kiszerettem belőle. Hogy ez miket mondhatott rólam a nőjének, és utána azzal a szájjal mondta minden este, hogy szeret.

Abban hibás voltam, hogy vak voltam, előbb is láttam volna a jeleket, mindkétszer, ha nem hiszem el neki, hogy szeret, és nem hiszek abban, hogy túl jó ember, hogy (újra) megcsaljon. Pont ő, amikor ő annyira különleges, a lelki társam, a legjobb barátom. De látod, egy hibája volt, nem tudta feldolgozni a sorscsapást, vagy nem jól, csak arra gondolt, hogy ez rá hogyan hat. Annyira nem tudsz ilyet elképzelni valakiről, hiába hiszed azt, hogy ismered. Csak azt ismered, amit mond, amit gondol, azt nem.

Ez van.

Viszont ez volt akkora törés, hogy nem hiszek már se szerelemben, se hűségben, férfinak azt se, amit kérdez, és zsigeri utálat tör fel, mikor valaki úgy gondolkodik, mint te. Tudod, az a nő férje mellett lett dömper, meg keserű és mogorva. Te nem tudod, hogy milyen magányos harcot vív, amíg a csalfa férje mást kényeztet. Van, amikor azt hiszed, hogy mindent megadsz, amire a férfinak szüksége van. De csak azt tudod megadni, amit tudsz. Sokszor pedig nem vágyik másra, csak valakire új, izgalmas, fiatalabb. Hogy adod meg? Sehogy. Megadja más könnyedén. Hogy tudod megváltoztatni, ha a gyerek más? Vagy ne adj isten beteg? Sehogy. A szülőtréningen csak anyák vannak, 8 éves korra az összes apuka lelépett, többsége másik nővel. Egyik se marad a családdal. Erre vagy büszke, hogy veled nem jár gyerek? A pasival igen! Az a gyerek az övé, az is nehéz kereszt, ha sose akarja látni.

Szerinted az a nő, akinek könnyű élete van, boldog, az is ennyire tönkremegy és elcsúnyul? Azokon a nőkön az életük látszik. Betegség, meghalt szülők, rossz házasság, kilátástalanság, kiszolgáltatottság, vetélés, meddőség, szegénység, sorscsapások, rossz döntések, egy szerencsétlen élet. Aztán ha kiröhögted magad, azért vess egy pillantást a férjére. Szerinted mi az oka, amikor ő kipihent, egészséges, divatosan öltözik? Érdekes, neki jut.

Ennek ellenére egy percig nem irigyellek se téged, se a hozzád hasonlókat. Szívből kívánom, hogy téged válasszon az ilyen szutyok férfi, a dömper felesége helyett!

2021. jan. 1. 22:03
 57/77 A kérdező kommentje:
53, akkor anyagilag nekem nem áll össze a kép, de mindegy. A te saját döntésed. Miért fontos, hogy miből diplomáztam? Egyébiránt kikövetkeztethetted volna, ha valóban elolvastad volna, amit írtam :D Így viszont nekem nagyon úgy tűnik, hogy te semmiből sem. Nem mintha a kérdés tárgyát tekintve egyiknek vagy másiknak igazán nagy jelentősége lenne. De abszolút igazoljátok azt amit írtam: személyeskedés, agresszió, frusztráció, alacsony arousal, beszűkültség. Most végig tudnék menni és mindegyikre ezer példát hozni. Ami igazán szomorú, az a gyerek mögé bújás... Minek kellett, ha panaszkodtok? Eszembe nem jutna ilyet tenni, inkább vállalnám, hogy nem lesz gyerekem, mint hogy ilyen lelki terheket tegyek rá. Nagyon szomorú, tényleg. Iszonyúan sajnálom szegény gyerekeket, hogy csak ilyen "anyák" jutottak nekik, akik nyilván tovább örökítik a békaperspektivikus látásmódjukat. Ilyenkor még hálásabb vagyok a saját Anyukámnak, hogy jó példával jár előttem a mai napig is. Keressetek magatoknak szerintem anya-példákat: vannak többgyerekes orvosnők, kutatók, jogászok, akik a gyereknevelés mellett komoly karriert, tudományos pályát építettek, hozzájárultak a társadalom fejlesztéséhez. Azokhoz húzzatok, ne a lakótelepi körmös Marcsikákhoz, mert így rossz vágányra tehetitek a saját gyerekeiteket, akiknek az eddigiek alapján bőven van már bajuk :(
2021. jan. 1. 22:07
 58/77 anonim ***** válasza:
94%
Nem, nekem renben van az életem, nem is kértem, hogy az én személyiségemmel foglalkozz, de tudod ez egy olyan oldal, ahol nem te szabod meg a válaszokat. Sajnálom, hogy semmire nem tudsz felhozni egy normális érvet, csak támadsz itt vagtában mindenkit. Egy egyszerűen megfogalmazott mondatot nem tudsz értelmezni, mert marhaságokat kérdezel vissza. Sajnálom, hogy betalált pár kommentem, elég jó emberismerő vagyok. Nálad valami nagyon nincs rendben. Ha ennyire tág az érdeklődési köröd, fordulj kicsit a pszichológia felé, hogy miért is kritizálsz másokat olyan dolgokért, ami rád jellemző. Miért akarod random idegen emberek előtt bizonygatni, hogy te jobb vagy, és, ha valaki a gyenge pontodra lép, akkor miért fogod be rögtön a füled.
2021. jan. 1. 22:09
 59/77 A kérdező kommentje:
Sok-sok érvet hoztam fel, ha ezeket nem látod meg (vö. logika), az nem engem minősít, hanem téged. Tudod ez egy olyan oldal, ahol nem te szabod meg a kérdéseket :D És ahol primitív agresszióval csak a hasonszőrűeknek tudsz megfelelni, egy értelmes ember minimum elvárásainak nem. Szerintem ha van, akinél valami nincs rendben, az éppen te vagy, de őszintén megmondom, annyira sem tartalak, hogy ebbe bővebben belemenjek. Még a végén tanulnál valamit magadról, azt viszont nem érdemelted ki, hogy bármiben is segítsek. Vagy tudod mit? Azt mondom, amit régen a Deák téren egy csövesnek: a könyvtár, a munkaügyi hivatal mindenki előtt nyitva áll. Buddha önmagát a hajánál fogva húzta ki a gödörből. És akkor így is sokkal-sokkal több energiát szenteltem neked, mint amennyit a leírt gondolataid alapján megérdemelsz.
2021. jan. 1. 22:15
 60/77 anonim ***** válasza:
87%
Azért kérdeztem, hogy miből diplomáztál, mert egyszerűen megfogalmazott kérdéseket, válaszokat nem tudsz értelmezni. Anyagilag mi nem áll össze, nem értem, hogy megijenék attól, hogy az addig megszokott életszínvonalam lehet eltűnik és egyedül leszek olyan dolgokkal, amivel úgy terveztem, hogy ketten leszünk? Nem azt jelenti, hogy nem tudom megoldani, hanem, hogy lenne bennem félsz. Írtam, hogy engem anyukám egyedül nevelt, egy ledoktorált, értelmes, talpraesett nő volt, de átéltem ennek az árnyoldalait. Mivel nem tudaz szöveget értelmezni, ezért leírom mégegyszer, nálam nem merült fel hasonló esett, mert köszönjük, a párommal és a gyerekeinkkel remek csapatot alkotunk, viszont nem hiszem el, hogy valaki ilyen értetlen, hogy ne fogja fel, hogy vannak élethelyzetek, mint az adott kérdezőnél is, hogy annyira padlón van, ezért nincs ereje meglépni valamit. Leírhatsz engem bárminek, én rendben vagyok magammal, de te egy tankönyvi példa lennél egy pszichológiai esetre. Nézzél utána, leírtam az egyik kommentemben, hogy mire figyelj oda.
2021. jan. 1. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!