Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi megkeseredett, rosszindulatú, goromba feleség? Miért ilyen frusztráltak?
Biztosan a férjek között is van sok ilyen, erre nem is szeretnék kitérni. Itt a GYK-en tűnt fel hogy szex, házasság, megcsalás témáknál rendre felbukkannak ezek a fogalmazni alig, érvelni egyáltalán nem tudó nők, akik egyszerre keserűek, nagyképűek és érezhetően szoronganak. Miért?
Ha férfi lennék, biztosan nem akarnék ilyen sárkányokhoz hazamenni. Az is feltűnő, hogy sportot űznek a hájas, igénytelen (a kettő nem egyenlő) nők mentegetéséből. Már csak egészségügyi szempontból sem érthető ez...
A fiatalabb nőket rendre megpróbálják földbe döngölni. Ettől nekik miért lesz jobb? Miért nem azon dolgoznak, hogy a férjük repüljön hozzájuk haza? 😂
63.
Látod ebben tévedsz, amikor 20 éves voltam és egy szép nőt láttam, csak a hibáit kerestem, igen voltam ilyen kis irígy genya, most 40 évesen elismerem egy fiatal nő szépségét, mert nekem lefőtt a kávém abban a korosztályban, úgyhogy nincs értelme versengeni.
Megjött a 30-as nőket ekéző jóember is.
Istenünk add meg nekünk ma is a nődegradáló kérdésünket, ámen! Így már hogy ez is meg van, nyugodt szívvel megyek lefekükdni.
Kíváncsiságból elolvastam mindent. Ez nálam ritka.
A kérdező nálam már most elvitte az év frusztrált, rosszindulatú hárpiája megtisztelő címet. Felhívom rá a figyelmet, hogy ma van január 1!
A stílus és a szóhasználat alapján egészen biztos vagyok benne, hogy napok óta írja ki a kérdéseket. 32 évesen összejött egy 42 éves házas férfival. Hol azt akarja tudni, hogy vegye rá a válásra, hol azt, meddig tart, hol azon értetlenkedik, miért a szerető a rossz.
Ennyit a sikeres nőről, aki boldog kapcsolatban van.
Azt könnyen oltod le, akinek betegen születik a gyereke, mivel neked nem lehet, úgyhogy ezt egész biztosan nem fogod átélni.
A megcsalásról meg azt kell tudni, hogy téged is csalnak. Egész végig, első pillanattól fogva becsap és megcsal téged is. Csak te tudsz róla és bevállalod.
Ne is csodáld, ha te vagy az örök második, akinek be kell érnie más maradékával. Neked a lelked lelakott és kivénhedt. Az önbizalmad repedt szét, a női mivoltod lóg. Teljes mértékben mentes vagy mindattól, amitől egy nő egy férfi társává válik.
Életed végéig irigykedhetsz azokra, akiket a férfi ország, világ, törvény és Isten előtt felvállal, hogy összetartoznak. Neked mi jut? Egy öt perces menet, egy adag sperma, és a keserű, szomorú karácsonyok, újévek, amikor a szeretőd a családdal van, neked meg egyetlen boldogságod, hogy ha annak az egy feleségnek nem olvashatsz be, akkor beolvasol mindenkinek.
Ha lenne benned egy csepp emberi, még sajnálni is tudnálak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!