Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi megkeseredett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi megkeseredett, rosszindulatú, goromba feleség? Miért ilyen frusztráltak?

Figyelt kérdés

Biztosan a férjek között is van sok ilyen, erre nem is szeretnék kitérni. Itt a GYK-en tűnt fel hogy szex, házasság, megcsalás témáknál rendre felbukkannak ezek a fogalmazni alig, érvelni egyáltalán nem tudó nők, akik egyszerre keserűek, nagyképűek és érezhetően szoronganak. Miért?

Ha férfi lennék, biztosan nem akarnék ilyen sárkányokhoz hazamenni. Az is feltűnő, hogy sportot űznek a hájas, igénytelen (a kettő nem egyenlő) nők mentegetéséből. Már csak egészségügyi szempontból sem érthető ez...

A fiatalabb nőket rendre megpróbálják földbe döngölni. Ettől nekik miért lesz jobb? Miért nem azon dolgoznak, hogy a férjük repüljön hozzájuk haza? 😂

2021. jan. 1. 18:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a kérdező olyan kis butuskának tűnik, mint azok a 16 éves terhes kiscsajok, akik váltig állítják, hogy érettebbek a koruknál, és a 30 éves pasijuk őszintén szereti őket, és 3 gyerek mellett majd simán lediplomáznak.
2021. jan. 1. 22:38
 62/77 anonim ***** válasza:
92%
Ja és a helyedben utána néznék, hogy a pasim, aki nem akar elvenni és emiatt érzek késztetést, hogy a feleségekre fröcsögjek, tényleg ügyel e, nemcsak menekül a rosszindulatú, besavanyodott természetem elől.
2021. jan. 1. 22:42
 63/77 anonim ***** válasza:
1%
Irigység miatt utálják a fiatalabb nőket a grenik. Nekik 30 felett lefő a kávé, egyetlen értéküket vesztik el azzal hogy ráncos vénlányok lesznek ami elég cumi és elég frusztráló nekik.
2021. jan. 1. 22:46
 64/77 anonim ***** válasza:
90%

63.

Látod ebben tévedsz, amikor 20 éves voltam és egy szép nőt láttam, csak a hibáit kerestem, igen voltam ilyen kis irígy genya, most 40 évesen elismerem egy fiatal nő szépségét, mert nekem lefőtt a kávém abban a korosztályban, úgyhogy nincs értelme versengeni.

2021. jan. 1. 22:51
 65/77 anonim ***** válasza:
84%
Írd már le rendesen, hogy granny, mit nyomiskodsz.
2021. jan. 1. 22:56
 66/77 anonim ***** válasza:
6%
Betalált mami?
2021. jan. 1. 22:58
 67/77 anonim ***** válasza:
88%
Kinek mi talált be? Ilyeneket az incelek írnak egy másik kategóriában, akik sírnak, hogy nekik miért nem jut nő, pedig járna.😄
2021. jan. 1. 23:04
 68/77 anonim ***** válasza:
90%

Megjött a 30-as nőket ekéző jóember is.

Istenünk add meg nekünk ma is a nődegradáló kérdésünket, ámen! Így már hogy ez is meg van, nyugodt szívvel megyek lefekükdni.

2021. jan. 1. 23:27
 69/77 anonim ***** válasza:
88%

Kíváncsiságból elolvastam mindent. Ez nálam ritka.

A kérdező nálam már most elvitte az év frusztrált, rosszindulatú hárpiája megtisztelő címet. Felhívom rá a figyelmet, hogy ma van január 1!

A stílus és a szóhasználat alapján egészen biztos vagyok benne, hogy napok óta írja ki a kérdéseket. 32 évesen összejött egy 42 éves házas férfival. Hol azt akarja tudni, hogy vegye rá a válásra, hol azt, meddig tart, hol azon értetlenkedik, miért a szerető a rossz.

Ennyit a sikeres nőről, aki boldog kapcsolatban van.

Azt könnyen oltod le, akinek betegen születik a gyereke, mivel neked nem lehet, úgyhogy ezt egész biztosan nem fogod átélni.

A megcsalásról meg azt kell tudni, hogy téged is csalnak. Egész végig, első pillanattól fogva becsap és megcsal téged is. Csak te tudsz róla és bevállalod.

Ne is csodáld, ha te vagy az örök második, akinek be kell érnie más maradékával. Neked a lelked lelakott és kivénhedt. Az önbizalmad repedt szét, a női mivoltod lóg. Teljes mértékben mentes vagy mindattól, amitől egy nő egy férfi társává válik.

Életed végéig irigykedhetsz azokra, akiket a férfi ország, világ, törvény és Isten előtt felvállal, hogy összetartoznak. Neked mi jut? Egy öt perces menet, egy adag sperma, és a keserű, szomorú karácsonyok, újévek, amikor a szeretőd a családdal van, neked meg egyetlen boldogságod, hogy ha annak az egy feleségnek nem olvashatsz be, akkor beolvasol mindenkinek.

Ha lenne benned egy csepp emberi, még sajnálni is tudnálak.

2021. jan. 2. 00:34
 70/77 A kérdező kommentje:
60-as, amikor világosan céloztam a munkámra, ami egyértelműen feltételez egy bizonyos végzettséget, akkor mit szeretnél még? Hogy is mondjam? Egy retardált átmenne egy ilyen teszten, de neked nem sikerült :D Az, hogy te félremagyarázol dolgokat és csúsztatsz, messze nem érvelés, a logika fogalmát meg úgy tűnik, fel sem fogod. Inkább azzal lennél elfoglalva, hogy magadra szedj egy kis kultúrát. Tipikus frusztrált nő vagy, aki azért szült gyereket, hogy legyen kire kennie a sikertelenségét. Muttika, nem a gyerek a hibás, hanem TE.
2021. jan. 2. 09:27
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!