Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi megkeseredett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi megkeseredett, rosszindulatú, goromba feleség? Miért ilyen frusztráltak?

Figyelt kérdés

Biztosan a férjek között is van sok ilyen, erre nem is szeretnék kitérni. Itt a GYK-en tűnt fel hogy szex, házasság, megcsalás témáknál rendre felbukkannak ezek a fogalmazni alig, érvelni egyáltalán nem tudó nők, akik egyszerre keserűek, nagyképűek és érezhetően szoronganak. Miért?

Ha férfi lennék, biztosan nem akarnék ilyen sárkányokhoz hazamenni. Az is feltűnő, hogy sportot űznek a hájas, igénytelen (a kettő nem egyenlő) nők mentegetéséből. Már csak egészségügyi szempontból sem érthető ez...

A fiatalabb nőket rendre megpróbálják földbe döngölni. Ettől nekik miért lesz jobb? Miért nem azon dolgoznak, hogy a férjük repüljön hozzájuk haza? 😂

2021. jan. 1. 18:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
96%
adok neked egy jó tanácsot mint egy idősebb nő, aki ún. goromba sárkány. ha te nem akarsz ilyen lenni, akkor egyet fogadj meg. Soha, de soha ne tűrd el a férjed hülyeségeit, beszólásait, megalázásait. ha nem segít, ha nem támogat, ha önző, ha kibeszél, ha akármit csinál, ami téged bánt, azonnal beszéld meg vele és ha nem változtat belátható időn belül, akkor hagyd ott, akár egy vagy több síró kisgyerekkel is. persze ehhez kellenek anyagiak, úgyhogy mindig legyen külön pénzed, egzisztenciát,karriered. Ha benne maradsz egy oylan házasságban, ahol a férjed sorra hibázik, előbb utóbb erre reagálva te is fogsz. ha ő aljas lesz, te is lealjasulsz. még mielőtt ez a pont bekövetkezne, még mielőtt kimondanád te is az első csúnya szót az ő csúnya szavaira, még azelőtt lépj le, hogy tisztán szállhass ki, úgy hogy te mindent megtettél és nem te hibáztál. Így sohasem lesz belőled goromba frusztrált feleség.
2021. jan. 1. 20:40
 42/77 anonim ***** válasza:
96%

Akkor leírom, én hogy lettem ilyen, ott alul lehet lepontozni, utána meg nagyp.ofával kioktatni, hogy hol csesztem el.

23 évesen megismertem egy 25 éves férfit. Kedves volt, nyugodt, amolyan kis könyvmoly, nagy romantikus álmokkal családról, gyerekről, kertes házról. Nem csak a pasim volt, hanem a lelki társam, a legjobb barátom. Ezek mellett a szex is jó volt, még ha idő is kellett amíg összecsiszolódtunk, mert neki nem volt sok tapasztalata. Az a tipikus rendes srác.

A fellegekben jártam, mikor 3 év után megkért, egy év múlva esküvő. Aztán jött a terhességem, nulla komplikàció, könnyű szülés, minden, mint a mesében. Alig vártuk, hogy a 6 hét leteljen, hónapokig újra szinte a mézesheteket éltük, az ágyban és azon kívül is.

Aztán telt az idő, és egyre több kétely gyötört, hogy a kisfiunk más, mint a többiek. Kezdődtek a viták, az ő fia aztán biztos nem. Én meg belevetettem magam a, szakirodalomba. Egyedül küzdöttem, árral szemben, se a férjem, se a család, se az ovi nem állt mellettem. Viszont mire 3 éves lett a gyerek, egész egyértelmű volt, hogy gáz van. A férjem egyre többet vágta a fejemhez, hogy az én hibám, mert xar anya vagyok. Persze anyós is, mert neki egy gyereke se ilyen.

Kb. 4 éves volt a gyerek, mikor a kedves férjem elkezdett vigasztalódni a kolléganőivel, mert nem akart arra hazamenni, hogy a fia csüng a csilláron, a felesége idegileg kész, az anyja meg hívogatja, hogy jól agyon kell verni mindkettőnket, az segítene.

Orvos, pszichológus, mindenféle fejlesztés, persze magán úton, drágán. Amire én kerestem a pénzt, plusz munkával, túlórával, hajnalig fordítást fogalmazva. Volt, hogy hetekig 2 órát aludtam. Vittem a gyereket fejlesztésre, otthon nyomtuk a tsmt tornát, munka, plusz munka, házimunka.

A férjem lebukott, hogy félrelépett. Esélyem sem lett volna eltartani a gyereket, nem volt hova menni, választásom se volt, hogy akarok-e békülni.

Persze megbeszéltük, hogy miben hibáztam. Csak a munka, csak a gyerek, nem törődtem magammal, fáradt voltam mindig. Ott bőgtem.

Kértem, hogy akkor néha mehet ő is túlórázni, átvehetné a fejlesztés egy részét, vagy vigyen többet a házimunkából. Esetleg addig vegye át a gyereket, amíg pihenek. Kifogás az volt. Ő nem ért hozzá, nincs türelme, nem ér rá, ő fáradt.

Megjött a diagnózis, a fiú autista, benne egy világ omlott össze, mintha addig minden rendben lett volna vele. Az ő fia nem fogyatékos, nem bolond, az èn nevelésem miatt ilyen.

Megint jött a lebukás, a hitegetés, hogy szeret, a mutogatás, hogy miattam lépett félre. Akkor én már tudtam, hogy nálam valami gáz van, lehet, hogy nagy a baj. Amíg én vártam a vizsgálatra, hogy rákos vagyok-e, mennyire nagy a baj, addig a szeretője hívogatott, hogy egy vén tehén vagyok, aki elhagyta magát, és meg se érdemlek egy ilyen pompás férjet, aki csodás apa is. De ő majd boldoggá teszi.

Vihette, nem álltam az útjába.

A csodás apa fél évig találkozni se akart az imádott fiàval. Addigra a kiscsaj is elkezdte kapiskálni, hogy talán nem minden olyan, mint ahogy elképzelte.

Mikor kiderült, hogy nem vagyok nagybeteg, nem kell majd ápolgatni, miközben leépülök, ki fogok gyógyulni, akkor a volt férjem egyből jött, hogy ő békülne, a gyerek miatt. Eszembe se volt.

Pár évvel később vallotta be, miután a sokadik nője dobta, hogy igazából mindig én leszek a nagy szerelem, de nem tudta feldolgozni, hogy a fiunk más. Aztán megijedt, hogy én is ott leszek, ápolásra szorulva.

Nem értette, hogy ez a nagy és őszinte vallomás miért borított ki annyira, hogy évekig nem beszéltem vele.

Közben egyedül nevelem a fiúnkat, mai napig pocsék a kapcsolatuk. Férfi nélkül tervezem leélni az életem.

Ez a kis története annak, hogy miért lettem dömper, túlsúlyos, keserű és zárkózott ember.

Van még kérdés?

Csak azon gondolkodj el, te egyedül azt tudod felmutatni, hogy fiatal vagy és vékony, meg szerinted csinos. 40 évesen mit fogsz tudni felmutatni, amivel többet érsz, mint egy dömper feleség?

2021. jan. 1. 20:40
 43/77 anonim ***** válasza:
95%

39.

Nem érti. Ha megcsalnák, azon gondolkodna, hogy milyen jelei lehetnek, nem azon, hogy mennyire benézte élete párját. Már a nyító kérdésed is gonosz és frusztráló, semmivel nem vagy különb, mint az általad felsorolt nők, annyiban esetleg, hogy az ő személyiségüket egy rossz házasság befolyásolta. De neked mi okod van, ennyi rosszindulatra, általánosításra. Komolyan, összehasonlítalak a magam20-on éves énjével és csak sajnálni tudlak. Sőt, akiket itt szídsz feleségeket, azok is valószínűleg életük legboldogabb időszakát élték ennyi idősen és nem jött belőlük ennyi rosszindulat és fröcsögés.

2021. jan. 1. 20:41
 44/77 A kérdező kommentje:

37, a párom ügyel, bárcsak itt lehetne velem. Nekem ez nem viccfaktor, nem csúfolásfaktor. Főleg a mostani helyzetben. Fiatal vagyok, de azért van annyi stílusom, hogy nekem a normális szexualitás nem olyasmi, amit ki kell tenni az ablakba. Egyszerűen ez a normális, gondolom a korombéliek többségének is.

40, két gyereket az ember a saját döntése nyomán vállal. Nekem ez olyan fura amikor nők a gyerek mögé bújnak. Nekem legalábbis rosszul esne, ha Anyukám rám mutogatna, hogy miattam nem tudott ezt meg azt elérni, megtenni. Hozzá kell tennem, ő az élő példája annak, hogy gyerek mellett is lehet karriert építeni és csinosnak lenni, jó házasságban élni :)

2021. jan. 1. 21:00
 45/77 A kérdező kommentje:

39, leírom akkor újra, hátha átmegy: nem hiszek a házasságban.

Az pedig egyes egyedül az én felelősségem, hogy milyen partnert választottam. Ennyi. Lehet ezt cifrázni, de végül azzal lesz hosszú kapcsolatunk, aki megugorja a saját magunk által meghatározott feltételeket. Ahogy korábban írtam, én a magam nőképének szeretnék megfelelni, nem a férfiakénak, amiről általánosságban olyan sokat nem tudok.

Csak egy példa: a házimunkát 50-50 százalékban visszük, a párom nem szexista. Mert én ilyet választottam. Ez beképzelten hangzik, de nekem nem kellene az általad bemutatott férfi, aki mellett nekem kell csinálni a házimunkát és szexista vicceket mond. Ennél én többre tartom magam és azt a családot is, amibe egy partner bebocsátást nyer.

2021. jan. 1. 21:04
 46/77 A kérdező kommentje:

41: köszönöm, ez pl. egy normális válasz. Nem hiszek a házasságban. Már most van saját egzisztenciám, saját védőhálóm. Ha úgy alakulna, még gyerekkel is megállnék a lábamon. Nekem az önállóság nagyon fontos azért is hajtok 16 éves korom óta. Önmagamnak is bizonyítani akartam.

Amiket írtál, azokat én biztosan nem tűrném el. Már csak azért sem, mert ismerem magam annyira hogy nem vagyok egy áldozat típus. Megkérdezhetem - hogy ha jól értem - te miért maradtál benne egy olyan kapcsolatban, ami ennyire leépített és boldogtalanná tett téged? Ha nem indiszkrét.

2021. jan. 1. 21:07
 47/77 anonim ***** válasza:
89%
Nekem elég frusztráltnak tűnsz, nincs elég szex otthon, vagy mo a gond? Azért gondolja mindenki, hogy fiatal szerető vagy akiért nem szakít otthon apus, mert más magyarázata nem lehet a méltatlankodásodnak. Valahogy nem életszerű.
2021. jan. 1. 21:12
 48/77 A kérdező kommentje:

42, nagyon sajnálom a kisfiadat, őszintén. Hogy mit tudok felmutatni? Bocsáss meg ezért, de ezt írtad: „Esélyem sem lett volna eltartani a gyereket, nem volt hova menni". Amikor te házasodtál, én diplomáztam. Amikor te gyereket vállaltál, én a második diplomámat csináltam. Ha a jövőben egyedül maradnék egy gyerekkel, azt a saját lakásomban tenném meg, "lenne hova menni". Ha fejlesztésre kellene vinni a gyereket - nem ismerem a pontos árakat - gyanítom jó ideig tudnám fedezni a megtakarításomból és dolgozó anyaként akár egyedül is fel tudnám nevelni, ha csak az anyagi részt nézzük. Ezeket csak azért írom le, mert megkérdezted, mit tudok felmutatni. Hát pl. az önállóságomat, amire büszke vagyok és amiért rengeteget dolgoztam, tanultam. Igyekszem ésszel élni és jó alapokat teremteni és ezekről az alapokról elrugaszkodni.

(Egyáltalán nem tartozik ide, de szeretném leírni. Az egyik nagyszerű kollégám Asperger-szindrómás, már fiatal felnőtt volt amikor diagnosztizálták a "furcsa fiút". Teljesen önellátó, sőt, az egyik legjobb értékpapír-jogász akivel életemben találkoztam. Nem ismerve a kisfiad pontos diagnózisát, remélem ő ugyanígy megtalálja az útját.)

2021. jan. 1. 21:17
 49/77 A kérdező kommentje:
Leírtam, nekem nem kell a testiséggel kérkednek. De ez gondolom nem nagy dicsőség fiatalként. Megütköztem az itt írogató nőkből áradó primitivitáson, agresszión, a kifinomultság szélsősége hiányán. Legalábbis egy bizonyos típusnál, ők elég jól exponálták magukat ebben a beszélgetésben is. Engem hála Istennek sok dolog érdekel, még az is, hogy mi történt ezekkel a valószínűleg jobb sorsra érdemes nőkkel. Sőt, érdekel még a nyelvtanulás, Pompej történelme, az óraművesség és az alkotmánytörténet is. Ne lepődj meg, akár még ilyen kérdéseknél is találkozhatsz velem, de ennek nincs köze a nemi életemhez. Persze ha valaki csak erre tud asszociálni, azzal nyilván nem az alkotmánytörténeti thread-ben futok össze :D
2021. jan. 1. 21:25
 50/77 anonim ***** válasza:
93%
Saját egzisztenciával, saját ingatlannal vállaltam 2 gyereket a párommal, aki mindenben kivette a részét. A nagyobbik fiamnak sima figyelemzavara volt, szerencsére a fejlesztésnek hála semmi nyoma nincs. Közös vállalkozásban dolgozunk. Ha nem így lett volna, esélyem nem lett volna abban az időben dolgozni, heti 2 szabadnap, nálunk a fejlesztés havi 60 ezer forint volt, plusz az üzemanyag havi szinten 20 ezer. Mellette ott volt a kisebbik fiam is. Nálunk szerencsére a párom tényleg a társam. Viszont tényleg meginogtam colna abban a pillanatban én is, ha nem az lett volna. Dolgozni még nem tudtam volna, a házam, autóm és a megélhetésünk hamar felemésztette volna a megtakarításom, pedig több millióról beszélünk. Szerintem szállj le a magas lóról, mert nem tudhatod mit hoz a jövő. Elhiheted, az emberek, ha tudnák, hogy elesnek, akkor előtte leülnének.
2021. jan. 1. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!