Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi megkeseredett, rosszindulatú, goromba feleség? Miért ilyen frusztráltak?
Biztosan a férjek között is van sok ilyen, erre nem is szeretnék kitérni. Itt a GYK-en tűnt fel hogy szex, házasság, megcsalás témáknál rendre felbukkannak ezek a fogalmazni alig, érvelni egyáltalán nem tudó nők, akik egyszerre keserűek, nagyképűek és érezhetően szoronganak. Miért?
Ha férfi lennék, biztosan nem akarnék ilyen sárkányokhoz hazamenni. Az is feltűnő, hogy sportot űznek a hájas, igénytelen (a kettő nem egyenlő) nők mentegetéséből. Már csak egészségügyi szempontból sem érthető ez...
A fiatalabb nőket rendre megpróbálják földbe döngölni. Ettől nekik miért lesz jobb? Miért nem azon dolgoznak, hogy a férjük repüljön hozzájuk haza? 😂
már most látszik hogy az egész életed a férfiaknak való megfelelés körül forog. ha neked az az életcélod hogy oylan legyél, aki megfelel a férfiaknak, akkor hajrá. Csak vedd figyelembe:
1.minden férfi mást akar
2.ugyanaz a férfi időben is változik és minden időben másfajta nőt akar (hol engedelmest, családcentrikust, otthonülőt, hol független önálló karrierista nőt, hol vékony topmodellt, hol dús idomú nőt)
3.ha rosszul lövöd be éppen mikor milyen nőt akar egy férfi, könnyen hoppon maradsz.
4.végül minden férfi fiatalabb nőt akar, sajnos feletted is elszállnak majd az évek és mindegy miylen kedves, gondoskodó, formás seggű 50 éves nő leszel. egy 20 éves kiscsajhoz képest te leszel a dömper.
1. A futás nem a férfiaknak való megfelelés jele. A sport ugyanolyan alapkövetelmény, mint a fogmosás. Mint kiderült, nem mindenkinek 😂
2. Nem vagyok férjnél és nem is szeretnék, mert nem hiszek benne, mármint a papír részében. De ez egy másik kérdés.
3. Nem vagyok szerető, nem is voltam soha. Remélem soha nem is leszek.
4. Ha a párom szexchatelne valakivel és kiderülne, igyekeznék a lehetőségek szerint objektíven megvizsgálni, mi vezetett ide. Mivel egy kapcsolatban - ideális esetben - ketten vannak, valamit gyaníthatóan ketten szúrhattak el. Megpróbálnám végiggondolni, hogy miért nem láttam a jeleket.
Nagyon rámentetek a szerető témára (szerintem nem véletlenül, de mindegy), de a kérdésem továbbra is az, amit csak illusztráltok, de nem válaszoltok meg: mi ez az iszonyú frusztráció, ez a keserűség, ez a beszűkültség? Mi történt veletek? Vagy mindig ilyenek voltatok? Mert akkor nyilván a férjeiteknek/párjaitoknak eleve így kellettetek és akkor én nem értem a világot.
Van egy önző szempontom: én inkább lennék egyedül, minthogy egy rossz kapcsolatban ilyen gyászos zsákutcává váljak. Baromira nem szeretnék ilyen szürke, fáradt, cinikus nő lenni. És nem csak azért, mert ez a férfiaknak - legalábbis azoknak, akiket én tartok valamire - nem jön be, hanem azért, mert nekem ez teljesen ellentétes a saját nőfogalmammal. Nekem nem attól nő egy nő, hogy milyen kromoszómákkal és milyen másodlagos nemi jellegekkel jött a világra. És akinek nem inge, ne vegye magára: aki nem látja az életben az árnyalatokat, akinek az első reakciója - akár itt a válaszokban is - az agresszió, akinek mindenre van kifogása, csak nehogy magasabb színvonalra kelljen építenie magát, az nem nő, hanem egy nemtelen fejlődési zsákutca. Nektek kellene ilyen? Ha már annyira fontos ez a szerető-téma: nektek kellene egy gonoszkodó árny? Nekem bocs, de nem. Tudtommal a szerelmi háromszög egyik szerepében sem voltam eddig, de ha lennék, alapjaiban gondolnám az egyetlen dolgot, ami fölött van befolyásom: a saját életemet, a saját döntéseimet, a saját választásaimat. Na kb. ezt hiányolom nevezett "hölgyekből". Úgy tűnik, a férjeik/párjaik nem, sok boldogságot akkor 😂
Egyébként sikeresen elszakítottam a cipőfűzőmet, úgyhogy ma elmarad a futkorászás, mert nem szeretnék büntit :)
A futást te helyzeted olyan szövegkörnyezetbe hogy férfiaknak való megfelelés legyen belőle (elmegyek futni a dömperek meg egyék a cukrot és sírjanak hogy nem kellenek a férjüknek)
Nagyon fiatal lehetsz, talán 30 sem vagy még de már kijelented milyen nem leszel. de mint mondják hogy ember tervez isten végez. mentsd el ezt a kis szövegelésed és olvasd el újra 40 évesen.
Nem vagy nő.
Egy csinos, boldog nőt nem érdekel a csúnya nők élete, meg hogy idegen férfiak (?) milyen nőkhöz mennek haza (?).
Ez a tipikus incel még-a-ronda-nőknek-sem-kellek sirám.
És de, lehet bármiről beszélni bárkinek, csak ez a téma a kitalált szerepednek - meg amúgy bárkinek - kegyetlen szánalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!