Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszett ki a mai nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszett ki a mai nők többségéből az igazi nőiesség, és ennek ellenére miért várják el a férfiaktól, hogy ők viszont legyenek férfiasak?

Figyelt kérdés

Nem kettős mérce ez?

Rengeteg a lúzer, önbizalomhiányos, tutyi- mutyi férfi aki állandó beszédtéma az oldalon és mindenért ők a hibásak.

De mi a helyzet a másik oldallal , a férfias viselkedésű nőkkel, akik szintén elég sokan vannak manapság? Ez nem probléma?

2019. aug. 13. 16:56
 61/106 anonim ***** válasza:
45%
Nem izgulok halottakra 51-es, de jó legyen minden relatív, ugyanolyan férfias vagyok akkor én is, mint Clint Eastwood, vagy Bud Spencer, ja hogy az már nem mi? :D nevetséges, hogy mennyire nincs önkritika az itt lévőkben. Ja és én a középutat szeretem, nem kell nekem full nőies nő, de azért hadd tegyek már különbséget nő és nő között.
2019. aug. 13. 20:34
 62/106 anonim ***** válasza:
100%

“Megint személyeskedés. Ez valami női taktika” - 1. ezek szerint a személyeskedés nőies tulajdonság? 2. ez egy igazi soviniszta hozzászólás volt részedről.

Amire az 57-es válaszoló utalt, az az, hogy a világ nem fekete vagy fehér, ezért a dolgok megítélése sem lehet az. Ki kéne tekinteni abból a bizonyos dobozból, és ehhez igen, kell intelligencia (érzelmi is). Amíg képtelen vagy az árnyaltabb gondolkodásra, és mindent azonnal kategóriákba sorolsz, addig nem is fogod tudni megérteni miről is írnak neked itt sokan oldalakon át.

2019. aug. 13. 20:37
 63/106 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. jófiút akarok. Mióta kijött a Bridget Jones, egy Mark Darcy-t akarok. Az a baj, hogy aki manapság jófiúnak mondja magát, az olyan, mint te. Csak mondja, hogy jó, de mellette keményen lenézi a nőket.

Az a baj ezekkel a merev beosztásokkal, hogy bele lehet rokkanni. Határozott vagyok az életben. Ott annak is kell lenni. A férfinak is. De itthon ne játszunk főnököset. Ha rossz napja van, mondja el, ossza meg velem, bújjon hozzám, hogy meg tudjam vigasztalni. És ha nekem van ezekre szükségem, ő is gondoskodjon a lelkemről. A határozottság nem zárja ki a gyengédséget.

2019. aug. 13. 20:47
 64/106 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, Szerintem te nem vagy tisztaban, hogy mi is az az igazi noiesseg. Javasolnam AJ Christian Mit keresett Isten a haloszobaban cimu konyvet.

Nem attol lesz noies valaki, ha viragmintasruhaban vacsorat foz valaki az "uranak". Ez csak felszines ferfi-ego gondolkodas.

De mindegy.

2019. aug. 13. 21:01
 65/106 anonim ***** válasza:

Itt a link az AJ Christian konyvhoz

[link]

2019. aug. 13. 21:05
 66/106 A kérdező kommentje:

Köszi a linket elolvasom isten biza.

Van egy érdekes interjú Csernussal a témában. Lilu volt a riporter meg. Az utolsó egy percben mondja ki azt hogy nagy baj van a nők elférfiasodása miatt. Ha megtalálom belinkelem.

2019. aug. 13. 21:28
 67/106 anonim ***** válasza:
80%

Mert kicsoda Csernus? Az atyaúristen, aki megmondja a tutit?

Számomra speciel nem több egy eredményes addiktológusnál. Amely területen történő tevékenykedése szerintem a nem drogfüggő páciensekkel szembeni hozzáállására is rendesen rányomta a bélyegét, és nem jó értelemben véve. Többek közt ezért sem érzem pártatlannak / objektívnek.

2019. aug. 13. 21:32
 68/106 A kérdező kommentje:

[link]

22:26-tól érdemes meghallgatni.

Nekem sem a kedvencek egyébként Csernus, de amit ebben a néhány percben mond az szerintem nagyon igaz.

2019. aug. 13. 22:43
 69/106 A kérdező kommentje:
*kedvencem
2019. aug. 13. 22:44
 70/106 anonim ***** válasza:
100%
Ha elolvasod A nő és A férfi című könyvet, azt is látod, hogy mindkét nemtől azt várja el hogy ne legyen töketlen, a nőtől is. És a női elférfiasodás okának a férfi töketlenséget jelöli meg.
2019. aug. 13. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!