Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszett ki a mai nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszett ki a mai nők többségéből az igazi nőiesség, és ennek ellenére miért várják el a férfiaktól, hogy ők viszont legyenek férfiasak?

Figyelt kérdés

Nem kettős mérce ez?

Rengeteg a lúzer, önbizalomhiányos, tutyi- mutyi férfi aki állandó beszédtéma az oldalon és mindenért ők a hibásak.

De mi a helyzet a másik oldallal , a férfias viselkedésű nőkkel, akik szintén elég sokan vannak manapság? Ez nem probléma?

2019. aug. 13. 16:56
 51/106 anonim ***** válasza:
És a farkad beadnád Grace Kelly szájába? Lecsukatnám, aki ilyet tenne vele.
2019. aug. 13. 19:49
 52/106 anonim ***** válasza:
47%

Amiket idéztek a kérdezőtől, abban igazatok van, hogy egy férfi ál is meg kell legyenek, de az már együttélésnél/családnál kap nagyobb hangsúlyt, ha az elején így közeledik valaki egy nőhöz, abban hamar kihal a vonzalom.

33/f

2019. aug. 13. 19:55
 53/106 anonim ***** válasza:
100%

"ha az elején így közeledik valaki egy nőhöz, abban hamar kihal a vonzalom"

Igaz, nem tudhatom, hisz csak nő vagyok, de ha így közeledik, azt hiszem, csak megjátssza magát, mert nincs akkora szerencsém, hogy a valóságban ilyen kincset találjak.

2019. aug. 13. 19:58
 54/106 anonim ***** válasza:
100%
26-os válaszolóként már végképp nem értem a nőiesség lényegét. Az általad nőiesnek mondott tulajdonságok bennem mind megvannak, illetve: gyerekszeretet a más gyerekére terjed ki, velük nagyon jól megvagyok, de sajátot nem akarok. Ennek vannak egészségügyi okai is, de valójában nem akarok, mert ha igazán akarnék, gondolom vállalnám a kockázatot. A gondoskodót nem teljesen értem:Felnőtt emberek vonatkozásában ez mit jelent? A gyerekről,aki nem képes még magáról gondoskodni, nyilván gondoskodom, vagy az idős, beteg hozzátartozómról. De az egészséges, felnőtt férjemről hogy tudok? Ő képes magát ellátni, ahogy én is. Fontos nekem a jóllét, figyelek rá, a kedvében járok. Ez a gondoskodás? De ez akkor nem nőies viselkedés, mert ő is ugyanígy tesz velem. Akkor most én nőies vagyok vagy nem? Sokszor hallottam már ezt a kifejezést, de még mindig nem tudom, mit értenek alatta az emberek.
2019. aug. 13. 20:08
 55/106 A kérdező kommentje:

Szóval akkor szerintetek nincsenek nőies tulajdonságok? Férfiasak se?

Szerintem hagyjuk a személyeskedést. De tudom, ha valakinek nem egyezik a véleménye az itteni nőkkel akkor önbizalomhiányos lúzer. De minden nő hibátlan, angyali teremtès. Mese habbal. :)

2019. aug. 13. 20:11
 56/106 anonim ***** válasza:
86%

Én pontosan ilyen nő voltam régen, és nem csak a volt férjem,de mindenki szerint: kedves, gyerek centrikus, törődő, érzékeny stb. Hozzámentem egy férfihoz, akinek férfias volt a külseje és a viselkedése is, de közben nem szégyellte előttem a gyengeségét sem, amit megtiszteltetésnek éreztem és hatalmas szerelem volt.

Csakhogy ez a férfi belül elég sérült volt és egy idő után kiderült, hogy nehéz helyzetekben nem lehet rá számítani. Viszont ha én erősnek mutatkoztam valamiben, az veszélyeztette a férfiasságát és vissza kellett fognom magam és az ő férfiasságát "ragyogtatni", hogy mellettem legyen valaki. Elég kemény meló volt és az egész kapcsolat róla szólt. Persze, szeretett engem, nem ezzel volt a baj. De arra használt, hogy belőlem szívja ki az energiát és belőlem építkezzen, de közben én legyek nőies és kedves. És amikor megszületett a gyerek és még kevésbé lehetett rá számítani bármiben, teljesen összetörtem. Évekig gyűjtögettem az erőt, hogy elváljak tőle, mert mindennek ellenére szerelmes voltam belé, de közben nagyon csalódott voltam és nagyon fájt.

A válásnál én voltam a hibás, a gonosz nő, aki feldúlta a családot. Amit már csak én tartottam össze, mert ő inkább a kisszobában gépezett és 16 éves kamasz módjára élt, a gyerekével nem törődött és nem volt partner semmiben. Nem így indult, de ez lett belőle.

Lényeg a lényeg: meg kellett erősödnöm. Az élet sokszor padlóra küldött, de kemény lettem, mint a fagyott kutyakaki. És igen, a bennem élő nőies, gondoskodó nő még mindig egy erős, magabiztos férfi után áhítozik, de közben tudom, hogy csak magamra számíthatok és nem kell többé szégyellnem és elnyomnom az erőmet. Egyedülálló anya vagyok, dolgozom, folyamatosan továbbképezem magam, hobbijaim vannak amiket a gyermekemmel is megosztok. Erős nő vagyok. És ettől még erős férfira vágyom. Nem akarok egy gyenge tutyimutyit istápolni, van már gyerekem, nem kell még egy. Talán egy erős férfi újra meg tudná olvasztani a szívemet és bízni is tudnék benne.

De nem látom értelmét, hogy egy nő bármiben is kiszolgáltassa magát egy férfinak, ha egyedül is meg tudja oldani a dolgokat. Szerintem nincsenek is férfias meg nőies tulajdonságok, hanem emberiek vannak. Olvasd el Csernustól A nő és A férfi című könyveket. Mind a kettőnek az a lényege, hogy ne legyél puhapöts

2019. aug. 13. 20:12
 57/106 anonim ***** válasza:
93%

"Szóval akkor szerintetek nincsenek nőies tulajdonságok? Férfiasak se?"

Igen. Pontosan. Nemekhez kötni jellembeli tulajdonságokat a gondolkodás terén legkevésbé sem jeleskedő egyének tulajdonsága.

2019. aug. 13. 20:13
 58/106 A kérdező kommentje:

Be kerül egyből a jófiú kategóriába, ha a férfi ilyen tulajdonságait hangsúlyozva próbál ismerkedni.

2019. aug. 13. 20:18
 59/106 A kérdező kommentje:

Megint személyeskedés. Ez valami női taktika. Vagy mi értelme van? Ha Te annyia jó ember vagy miért mész bele személyeskedésbe?

2019. aug. 13. 20:21
 60/106 anonim ***** válasza:
100%
Tévedsz, kérdező, bekerül a normális férfi kategóriába. Persze, vannak, akiknek nincs önbecsülésük és folyton rosszarcú tuskókkal állnak össze, de az egy más kérdés.
2019. aug. 13. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!