Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lenne az igazi férfi a nők szemében?
https://www.youtube.com/watch?v=0EX_pyTXGb8
Tessék figyelni a nők reakcióit. Azonnal imádják az illetőt. Megdöbbentő, hogy mennyire csak a külsőség a lényeg.
Egy ilyen férfi minden nőt megmozgat ilyen szinten? Vagy csak szándékosan van így összeállítva ez a videó, és vannak még olyan nők, akiknek nem csak ez jelenti a mindent?
Főleg nők véleménye érdekelne. Ha ez a helyzet, akkor nagyon nem igaz már, hogy a belső tulajdonságok a fontosabbak, mert ahogy itt is látjuk... csak a külső a lényeg.
miert, a pasik hogy reagalnak egy fullos kinezetu nore? majd kiesik a szemuk. nyilvan aki jol nez ki, az konnyen csajozik, foleg egy ilyen fesztivalon. en metalos csaj vagyok, rockmaratonon egyetlen ilyen diszpintyet nem lattam. de ott is megneztuk az izmos, motoros jokepu hosszuhaju vikingeket:D attol meg nem ez a legfontosabb es nem ez alapjan valasztok part magamnak, a kulso annyiban fontos, hogy vonzodjak hozza, de ahhoz nem kell ennyire kidolgozott test, ami az emberek toredekenek van, megsem az emberek toredeke van parkapcsolatban
szoval hitegetheted magad ezzel, hogy csak az ilyen csavoknak van eselye, de ez egyszeruen nem igaz
Ajj Istenem, nem unjátok még?! Mondhat bárki bármit, ti akkor is meggyőztétek magatokat, hogy csak a külső számít, akkor minek erőlködjön itt bárki is elmagyarázni nektek, hogy ez nem így van?
Egyébként nekem ez a hülye gyerek akkor sem kellene, ha az utolsó pasi lenne a földön, olyan szinten taszít, hogy az elmondhatatlan, ráadásul iszonyat ostoba. A kigyúrtsága abszolút nem tetszik, nekem ez már too much, a stílusa kiábrándító és a feje sem tetszik egy cseppet sem.
De érdekelne, hogy ha a pasik látnak egy jó nőt, mégis hogyan reagálnak?? Nem ugyanígy? Majd kiesik a szemük, most mit kell álszenteskedni? Egyébként, ha odamegy hozzád egy férfi, akit nem is ismersz, de számodra jóképű, akkor megnézed nyilván. Ebben mi a baj? Hogy érdekelhetne elsőre a belsője, mikor nem is ismerem?! Nyilván legelőször a kinézetét méri fel az ember, hisz van szeme, a többi utána jön.
Fordított nemekkel is így van.
A média hatása. Túlságosan rátelepedett az átlagemberekre az a hulladék.
Ha mondtad volna hogy ezt az undormányt linkeled, megkímélhettem volna magam ettől a néhány másodperctől is.
Nos, attól, hogy ki van dolgozva, ez még egy retardált és normális nő a közelébe sem menne. Azt írod nem az insta ribik jönnek be neked, pedig az ilyen típusú férfiakra csak azok buknak.
A rinyád felesleges: egy bombázó nőt is körbelihegnek a férfiak. Ez mindkét nemnél így van: ha jó a teste, és még az arca sem csúnya, megnézik. De itt jön ki, hogy milyen sokat számít a belső, mert az ilyen üres fejű pumped gabók csak a hozzá hasonlóan üres fejű lányokat érdeklik.
Úgyhogy nem azért vagy sikertelen a nőknél, mert a nőknek csak az ilyenek kellenek, hanem mert olyan nőknél próbálkozol, akiknek az ilyenek kellenek.
Amúgy a kérdésed alapján nem vagyok biztos a belső értékeidben sem, a gondolkodásod mindenesetre elég gázos.
tessek ennyi erovel kiirhatnek egy kerdest, hogy a pasiknak csak a kulso a fontos, mert minden pasi igy reagal egy aluloltozott jocsajra:D
hagyjuk az alszenteskedest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!