Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Számotokra milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Számotokra milyen az igazi NŐ?

Figyelt kérdés
Számotokra mitől nő a nő? Külső, belső dolgok

2019. júl. 17. 09:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%
Aki tudja használni itt a kérdés kereső funkciót. Ezer ilyen kérdés volt már Drága Szerelmem. 31F
2019. júl. 17. 09:33
 2/20 anonim ***** válasza:
90%

Olyan hülyeség ez a listázgatás, hogy mitől lesz valaki igazi (IGGGGAZIIIII) NŐŐŐŐŐ...

Én pl. sokáig el sem tudtam volna képzelni, hogy egy göndör hajú csaj tetsszen nekem, erre megismertem egy lányt, aki egy igazi cukiságbomba, a kunkorodó, kócos tincsei meg teljesen elvették az eszemet. Szóval nem lehet előre leírni, hogy ettől vagy attól lesz valaki "igazi" nő.

2019. júl. 17. 10:02
 3/20 anonim ***** válasza:
46%
Aki tisztel,együttműködik.Házias.Ennyi.Más nem kell.
2019. júl. 17. 10:15
 4/20 anonim ***** válasza:
40%
Olyan mint te😉
2019. júl. 17. 10:21
 5/20 anonim ***** válasza:
11%
Nőnek van puncija,kerek popsija s melle meg szàja,amit nem mellesleg tele is lehet verni.Az a női jellemző
2019. júl. 17. 10:28
 6/20 anonim ***** válasza:
19%
Aki nem hisztizik, ha megdugom a barátnőjét is.
2019. júl. 17. 10:55
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy egyszerű cikk-sorozat neked, mikor milyen volt a többség számára az ünnepelt Nő.

(... azaz néha kövér, néha deszka, néha okos, néha buta, néha szűz, néha szerető...)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. júl. 17. 11:55
 8/20 anonim ***** válasza:
39%

Egyrészt, leírták már többen, hogy sokszor volt ilyen kérdés és meglehet keresni.

Másrészt, semmi értelme válaszolni. A cuki válaszok, amiket a nők hallani akarnak, fel lesznek pontozva, az őszintébb és reálisabb válaszok pedig le.

2019. júl. 17. 12:04
 9/20 anonim ***** válasza:
65%

Kb. ilyen:

[link]

2019. júl. 17. 22:37
 10/20 anonim ***** válasza:
33%
Ez de g333ci ronda! Pfúááaj....
2019. júl. 19. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!