Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Számotokra milyen az igazi NŐ?
Figyelt kérdés
Számotokra mitől nő a nő? Külső, belső dolgok2019. júl. 17. 09:28
1/20 anonim válasza:
Aki tudja használni itt a kérdés kereső funkciót. Ezer ilyen kérdés volt már Drága Szerelmem. 31F
2/20 anonim válasza:
Olyan hülyeség ez a listázgatás, hogy mitől lesz valaki igazi (IGGGGAZIIIII) NŐŐŐŐŐ...
Én pl. sokáig el sem tudtam volna képzelni, hogy egy göndör hajú csaj tetsszen nekem, erre megismertem egy lányt, aki egy igazi cukiságbomba, a kunkorodó, kócos tincsei meg teljesen elvették az eszemet. Szóval nem lehet előre leírni, hogy ettől vagy attól lesz valaki "igazi" nő.
3/20 anonim válasza:
Aki tisztel,együttműködik.Házias.Ennyi.Más nem kell.
5/20 anonim válasza:
Nőnek van puncija,kerek popsija s melle meg szàja,amit nem mellesleg tele is lehet verni.Az a női jellemző
6/20 anonim válasza:
Aki nem hisztizik, ha megdugom a barátnőjét is.
7/20 anonim válasza:
8/20 anonim válasza:
Egyrészt, leírták már többen, hogy sokszor volt ilyen kérdés és meglehet keresni.
Másrészt, semmi értelme válaszolni. A cuki válaszok, amiket a nők hallani akarnak, fel lesznek pontozva, az őszintébb és reálisabb válaszok pedig le.
10/20 anonim válasza:
Ez de g333ci ronda! Pfúááaj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!