Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Számotokra milyen az igazi NŐ?
Nekem az istennő kategória a következő (külsőleg és belsőleg):
-Legyen valahol 19-29 éves kor között kb.
-Legyen szép az arca
-hosszú haj
-testalkata a sem nem túl vékony sem nem kövér
-akarjon családot
-ne 0-2 között gyereket akarjon hanem min 3-at. (így is csökken népesség)
-legyen iszonyat jó humora
-lehessen vele mindenfélét enni. Mármint ha leülök vele egy hamburgert enni akkor abba ne haljon bele mert érzékeny minden apróságra
-főzni nem kell tudnia ezt nem várom el inkább csak egy kis extra
-legyen tanult. Pl orvosi vagy jogi egyéb szakot végzett legyen. (ha nem az csak eszerűen jó fej az is elég ez is csak egy kis extra)
-lehessen vele midnenkről beszélgetni kötelenül és feszengések nélkül
-ne akarja az összes pénzemet elvenni hanem közösen a jövénket építeni EGYÜTT
-ne legyenek hisztérikus rohamai inkább csak nevessen mindenen
-ne dohányozzon. Főleg azokat a lányokat nem kedvelem akik terhesség alatt is pöfékelnek meg isznak.
-ne legyen prűd vagyis legyen szex
-ne horkoljon XD
A többi dolog hogy ő most bulizós vagy otthon ülős vagy sorozat vagy játékfüggő lusta vagy pörgős stb stb ezek nem fontosak.
Ha van ilyen lány akkor kérem tőle a privát üzenetet!! :D
29F
Tinderen láttam egy nőt. Ilyen hosszúnyakú, és termékfejlesztési menedzserként dolgozik (ezek csak az ismertetőjegyei, hátha ismeri valaki, csak példaként használom gondolatait).
Ő azt írta, hogy foglalkozik önfejlesztéssel, képzi magát, amit össze is foglalt egy idézetben: „Ne életed utasa, hanem pilótája legyél!”
Ez az a mentalitás, amit keresek. Ilyen ember az, akiről el tudom képzelni, hogy képes önmagát adni, képes megmutatni, hogy ő „A NŐ”, képes ebben teljes mértékben kiteljesedni!
Nekem ez az elvárásom, mert én is ilyen vagyok Férfiban. Csak így van esély arra, hogy két ember egyenrangúként tudja kezelni egymást a kapcsolatukban, abban a kölcsönös érzéseiket megéljék, problémáikat asszertíven kezeljék, megoldásra törekedve.
A külső az meg más téma... mindenki máshoz vonzódik. A lényeg, hogy magadnak tettszél, és legyen önbizalmad. Valakivel úgyis összeillik az ember...
Istenkövető, lehető legmagasabb azonosság velem.
Külső: női teste van.
Kedves válaszoló az ott felsoroltakból kb azon kívül hogy nekem nics hosszú hajam szinte minden igaz rám.
Mérnök vagyok nem iszom nem dohányzom egyetemen néha tanítok és tanulok is és mellette van rendes mukám.
Eléggé nyugodt természetű vagyok és nagyon jó a humorom/akarok családot/teszek is érte :)
176/77 vagyok. Elég magas se túl vékony se tú kövér a fejem az átlagos.
Tehát egy olyan nőt szeretnék mint amilyen én is vagyok csak pasiban ;)
#11-es vagyok
Na rendben szedtem az előző kommentemet és itt a lista amit kértél ugyan abban a formátumban (most értem haza így csak most bírok írni)
-29 éves vagyok
-átlagos arcom van
-hajam rövid mint egy átlag normális pasinak
-testalkatom se túl vékony se túl kövér 176/77
-akarok családot!
-szeretnék 3 gyereket ha van rá mód. Anyagilag is megvagyok hozzá
-iszonyat jó a humorom
-mindenevő vagyok! És szeretek új kajákat kipróbálni :)
-főzi csak félig tudok apróbb dolgokat. De ha szükséges akkor megtanulok és csinálom is
-tanult vagyok. (Mérnöki szak) és ezek kívül érdekel a világ meg eléggé nyitott vagyok
-velem aztán tényleg mindenről lehet beszélgetni. Eléggé megértő vagyok és szeretem (sőt imádom) hallgatni mások gondolalatit.
-nem venném el a barátnőm pénzét! Engem úgy neveltek hogy a pasiknak kell jobban oda tennie magát anyagi téren. Szóval inkább kényeztetném mintsem lelejmolnám :D A párkapcsolatban meg 2 ember van így EGYÜTT mindent megoldanánk
-nem vagyok hisztérikus és inkább mindenen nevetek
-nem dohányzom és nem is iszom ;) és igen van ilyen ember is akik ezek nélkül is boldog
-nem vagyok prűd és szeretem a jó szexet. Főleg az olyat ahol még kényeztethetem is a páromat mert ha látom hogy boldog akkor én is az vagyok
-nem horkolok XD
A listához még hozzácsapom amit szeretnék egy nőtől:
-ne legyen mélyen vallásos
Amilyen én vagyok:
-nem vagyok mélyen vallásos
Tehát amint látod nem igazán kérek többet mint amilyen én is vagyok. Ami eltérést látsz ha az nem lenne még úgyis az istennő kategória lenne számomra aki mellől eszem ágába sem lenne elmenni! :)
Hehe! A GYK. társkereső rovatát láthatjuk munka közben. :)
Azt hiszem, mindenkinek más az IGAZI NŐ. Nekem pl. nincs ilyen. Teljesen eltérő nőkért voltam oda, alig van olyan pont, amit fixálni tudnék. Volt nálam 12 évvel fiatalabb nő, akit imádtam, volt nálam 8 évvel idősebb, volt szőke, hosszú anygyal-hullámos hajú, de volt egész rövid el, volt vékony, kicsit túlsúlyos is, de legtöbbjük nagyon sportos volt. Szerettem igazi déli demperamentumú, állandóan veszekedő, néha verekedő nőt, de visszafogott, okosan érvelő, szelídet is.
Ami fontos volt, hogy tabumentesen lehessen vele bármiről beszélni, érdekeljük egymást emberként is, vonzzon a természetes szépsége, ne legyen rajta semmi mű, szeressen élni, és nyitott legyen a világra. De ami ezeknél is fontosabb, az a megmagyarázhatatlan vonzerő, ami valaki iránt megvan azonnal, valaki iránt nincs.
Először is az a legfontosabb, hogy tudjon szeretni, ne úgy tekintsen a másikra, hogy mi lesz a haszna belőle. Azt szeretem, hogy nem csak párként tekintünk egymásra, hanem barátként is, ezért nem kedvelem a hagyományos nemi szerepeket és nem akar úgymond NŐ lenni, hanem kritikusan áll a társadalomhoz, megkérdőjelez szokásokat, a szülői neveltetéshez és az oktatási rendszerhez is kritikusan áll hozzá. Amikor vele vagyok szabadabbnak érzem magam, mint egyedül, felszabadultan beszélgetünk, ha valami nyomja a lelkünket arról beszélgetünk és nem vesszük fel ezt a divatos individualista tréneres pozitív gondolkozást, ami inkább árt, mint használ. Nem bántjuk, nem kérjük egymást számon, nem féltékenykedünk és nem anyagiaskodunk, arra törekszünk, hogy az én és te helyett mi-vé váljunk. Röviden ennyi.
Külsőre többféle lány tetszik fontos, hogy küllemre is vonzónak tartsam, de nincsenek meghatározott ideáljaim, ha megfog küllemre és tetszik a tekintete, a mosolya, látszik rajta, hogy kedves és szerethető akkor nagyon szívesen eltöltenék vele minél több időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!