Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszett ki a mai nők többségéből az igazi nőiesség, és ennek ellenére miért várják el a férfiaktól, hogy ők viszont legyenek férfiasak?
Nem kettős mérce ez?
Rengeteg a lúzer, önbizalomhiányos, tutyi- mutyi férfi aki állandó beszédtéma az oldalon és mindenért ők a hibásak.
De mi a helyzet a másik oldallal , a férfias viselkedésű nőkkel, akik szintén elég sokan vannak manapság? Ez nem probléma?
Csak máshogy kell fogalmazni.
Ha egy nő határozott, céltudatos, elvárja, hogy a társa is az legyen. Felesleges jönni a férfiasnak meg nőiesnek vélt tulajdonságokkal.
5#
Ok, de megfordítva a dolgot egy férfias férfinak miért kelljen egy férfias nő( a lúzer női megfelelője)?
De milyen jogon várja el hogy a férfi legyen férfias, amikor ő nem nőies?
Erről beszéltem, hogy a nők megváltozott( elférfiasodott) viselkedésük ellenére a hagyományosan férfias viselkedésü férfiakat szeretnék választani.
Nem furcsa ez?
Ha én mondjuk egy férfias férfi vagyok ( most mindegy, hogy az vagyok vagy sem, nem akarok ezen vitázni) miért jó nekem egy határozott nő?
Nem éreznèm magam férfinak.
De nem csak a határozottságról van szó. Sok másban is férfiasan viselkednek. A hagyományos nőiesség a férfi számára is vonzó, de neki ez nem jár valamiért, elégedjünk meg egy külsőleg nőként kinéző férfival.
Ezt mondjátok akkor.
A hagyományos főzmostakarít 4 gyereket szül "nőiesség" már az ég világon senkinek nem vonzó akinek van némi önbecsülése. Ezt a "legyen kis gyenge házitündér a nő" elvárást már csak olyan férfiaktól hallom akik az ég világon semmit nem tudnak még személyiségben sem letenni az asztalra.
Az értelmes, életükkel haladó, megfelelő önbizalommal rendelkező férfiak kivétel nélkül olyan nőt szeretnének aki hasonló tulajdonságokkal rendelkezik és nem ez a kis gyenge, istápolni való virágszál. Egyszerűen csak ezek a tulajdonságok nem pozitívak.
15#
Én is kiváncsi lennék, hogy milyen nőies tulajdonságai vannak akkor egy mai nőnek, ha már elvárás, hogy én legyek férfias?
17#
De hogyan fér meg két dudás egy csárdában?
Egyszerűen ha a nő csak azért nő mert a lába között más van, akkor egy férfi miért érzi jól magát egy kvázi férfival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!