Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszett ki a mai nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszett ki a mai nők többségéből az igazi nőiesség, és ennek ellenére miért várják el a férfiaktól, hogy ők viszont legyenek férfiasak?

Figyelt kérdés

Nem kettős mérce ez?

Rengeteg a lúzer, önbizalomhiányos, tutyi- mutyi férfi aki állandó beszédtéma az oldalon és mindenért ők a hibásak.

De mi a helyzet a másik oldallal , a férfias viselkedésű nőkkel, akik szintén elég sokan vannak manapság? Ez nem probléma?

2019. aug. 13. 16:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 anonim ***** válasza:
100%

Amit te írsz (egy része butaság a csecsemők közti különbségek stb) nagy részt okés, de ne feledd, ez csak azt húzza alá, hogy a nők szeretik a férfias pasikat. Többnyire. És a férfiak is a nőies nőket. De hogy a kérdező nőiesként olyan tulajdonságokat jelöl meg amelyek jellembeli problémák és férfiasnak titulálja azt a nőt aki megáll a lábán és határozott azt már nevetséges.

Tény, hogy a nőknek azért kellett megerősödnie, mert a férfiak nagy része puhapöts lett. És nincs annyi férfias nő mint amiről a kérdező beszél. Erős nő sok van, férfias azért ennél kevesebb.

A probléma azzal van, hogy a kérdező nem tud olyan tulajdonságokat felsorolni amik kizárólag nőiesek. Ugyanis nincsenek ilyenek. Egy férfi is legyen gondoskodó és kedves és egy nő is határozott. Az hogy ki mihez ért lényegtelen. Én pl semmit sem tudok megszerelni, de nem azért mert nő vagyok, a fiú tesóm sem tud, náluk a felesége az ügyes fúrfarag.

Szerintem a párválasztás lényege, hogy a felek kiegészítsék egymást.

2019. aug. 15. 12:08
 102/106 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdezőnek meg kell beszélnie a problémáit a feleségével. Az egész parttalan üzenetváltás ebböl indult ki, hogy a felesége rámozdult a menő fiatal csávóra. A kérdezőnek emiatt önértékelési problémái vannak. Pedig lehet, hogy célszerűbb lenne átbeszélniük, valójában mi vonzza ebben a másik férfiban. Nem biztos, hogy a sportos, fiatal teste. (Amiből a kérdező számára legalábbis a sportos mindenképpen elérhető lenne.) Nagyon érdekes ez a véleménycsere, fontos témát vet fel és kifejezettem jó olvasni, hogy sokan és jó szándékkal szólnak hozzá, de én azért érzem ezt parttalannak, mert tulajdonképpen sokan ugyanazt mondják, de elbeszélnek egymás mellett, nem veszik észre, hogy valójában egyezik a véleményük. Az alapprobléma viszont ettől még nem oldódik meg. Tényleg a legnagyobb jóindulattal mondom, hogy a filozofálás helyett/mellett legalább ennyi energiát kellene fordítani a feleséggel való párbeszédre. Tök mindegy, ki ölte le a mamutot, ki férfias, ki nőies, ha őt lecsapják közben a kezedről. Ugye ez a kérdés nem önigazolás ahhoz, hogy miért hagyod, hogy másé legyen? Ősi ösztönökre is lehet fogni, de nem érdemes. Ha mi megerősítünk téged a világképedben, attól a helyzet nem változik. Ahhoz neked kell figyelned a párodra, beszélgetni vele, míg nem késő. Ez sok mindent megold, hidd el. Kívánom, hogy sikerüljön!
2019. aug. 15. 12:57
 103/106 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszett ez a véleménycsere. Jó tudni, hogy nem csak szemellenzős a másik nemmel mindenképpen harcoló, azt gyűlölő emberek vannak itt, hanem kultúráltan vitatkozva tudunk beszélgetni sokszor ki mem mondott dolgokról. Én nem hibaztatom a nőket, szeretem őket. Elnézèst ha bárkit megbántottam. Nem akartam személyeskedni. Minden jót kívánok minden kedves nőnek és férfinak is egyaránt.
2019. aug. 16. 07:57
 104/106 anonim ***** válasza:
100%

Amit elfelejtettél írni: a nőknek és a nőstény állatoknak miért van szüksége védelemre?

A férfiak és a hímek miatt. Akárhogy fáj vagy felháborít, ez az igazság. A nőkre/gyerekekre a legnagyobb veszélyt a férfiak jelentik. A nőstény majom ugyanúgy fel tud ugrani a fára egy tigris elől és élelmet találni, mint egy hím. Amit nem tud mindig az az, hogy megvédje magát és a kicsinyét valami erőszakos idegen hímtől. A dolgok összeségében nem igazán számít, hogy nő vagy férfi vagy-e. A árvizet, földrengést, mammutot, kardfogú tigrist nem igazán érdekli a nemed. Az ilyen nagy dolgok számára hangyányi a különbség egy nő és egy férfi között és ezeket a nagyobb dolgokat az emberek kis mértékben vagy semennyire képesek irányítani. Ami miatt igazán félniük kell az pl a szomszédos törzs férfijai amikor háború van és mindenkit végig erőszakolnak... Ma sem véletlen, hogy ha egy nő meghal akkor legelőször a körülötte lévő férfiakat nézik meg. Nem a mammutot... Ha például megnéznénk, hogy zsákmányállatoknál a nőstényeket vagy hímeket vadásszak nagyobb számban, biztosra veszem, hogy egyenlő lenne az arány. Különben a faj nehezen tudna életben maradni. Ez is bizonyítja, hogy a nőstények ugyanúgy képesek a túlélésre. Tehát a védtelen helyzetet maguk a férfiak kreálták.

Amúgy meg a majmok hordában élnek, de nem ez az általános, a legtöbb emlős (és eleve a legtöbb nőstény állat minden segítség és védelem nélkül képes túlélni) egyedül neveli a kölykét és ez szerintem elég sok mindent elmond. Sosem tartottam logikusnak, hogy a hím állatokat erősebbnek tartják mikor a nőstény egyedül kihord, megszül és felnevel akár több kölyköt is, közben vadászik, védi a területét, életben tart mindenkit. A hímnek meg csak annyi a dolga, hogy a megfelelő időben kivívja a szaporodás jogát aztán az év többi részében szabadon kóricál és azt csinál amit akar. Szerintem a nőstények sokkal erősebbek és életképesebbek, főleg ha azt is számításba vesszük, hogy általában kisebbek a hímeknél és mégis jóval többre képesek és többer vár tőlük a természet.

2019. aug. 16. 14:33
 105/106 A kérdező kommentje:

Hűha :) Gondoltam megköszönve mindenkinek a részvételt elköszönök, de erre az utolsóra hadd reagáljak. Amit írtál igaz, hogy más hímektől kellett megvédenie a férfinek a nőt, de nem csak ettől. Régen egy nő 6-8 gyereket szült, tehát hosszú ideig terhes volt. Ez idő alatt sebezhető volt hiszen nehezen mozgott. Aztán a másik törzs férfiai nem csak megerőszakolták a nőket, hanem megölték a férfiakat. Tehát a nőket általában életben hagyták. Nekik azért még mindig jobb volt. Arról nem is beszélve, hogy a férfiak 60-70 százaléka csak almodhatott saját gyerekről, mert a nők csak a legéletrevalóbb férfiakkal vállaltak gyereket. Ez mai is szembeötlő. A nők a férfiak 10-20 százalékát tartják vonzóbbnak, a férfiak pedig a nők 80%-at. Szóval a történelem során a férfiak jó része csak akarhatta hogy saját gyereke legyen, de nem lett. A nők nagy részének meg igen. Persze elismerem a szülés meg a gyereknevelés nehéz, de mondom a férfiak nagy része nem is álmodhatott erről a csodáról. A vezérhím, vagy egy két magasabb rangot betöltött férfinak voltak útodai a többi férfinak nem. Szóval akkor kinek is volt nehezebb. Aki 99 % hogy lett gyereke ( nők) vagy annak akinek nem. Szóval hiába voltak elnyomva a nők, de nekik soha nem kellett megküzdeni hogy szaporodjanak. Az csak úgy jár nekik. Az a baj, hogy Te automatikusnak vetted hogy minden férfi aki megküzdött a szaporodásért egyszer el is nyerte a jutalmát. De nem, nagy részüknek soha nem lett.

Szóval milyen életük lehetett ezeknek a férfiaknak? Ráadásul hogy nem lett gyerekük még ők is elvoltak nyomva az erősebb, vagy magasabb rangot betöltő férfiak által.

Nemritkán a szaporodásért folytatott küzdelemben egyszerűen csak megölték.

2019. aug. 17. 03:23
 106/106 A kérdező kommentje:

Szóval szerintem a történelem során a nők automatikusan küzdelem nélkül szaporodhattak. Az elnyomás alatt pedig nem csak elnyomták, hanem meg is védték és elláták a nőt. A gyereknevelésben is segítettek.

A mai férfi alól kihúzták a talajt, hogy a nő is fenn tudja tartani magát , nincs szüksége védelemre. Tulajdonképpen ezt hogy megértsd ezt ahhoz hasonlítanám mintha holnap megjelennének a húsvér nőkhöz szinte egy az egyben hasonló szexrobotok és valamilyen módon képesek lennének a férfiak is utódot kihordani. Na akkor a nők is megértenék hogy a férfiak most min mennek keresztül. Azt hiszem lenne nagy kiakadás a nők részéről, hogy a szépségük már nem ér semmit hiszen a férfi tudna venni egy sokkal szebb szexrobotot. Megéreznék ők is hogy milyen szükséktelennek lenni. Mert akár hiszitek akár nem a nők felszabadulása együtt járt azzal hogy tulajdonképpen a férfi felesleges. Hiszen mindent meg tud csinálni a nő.

Picit gondolj bele ha most egy átlagos férfi lennél akinek vért kell izzadnia, hogy egy kapcsolat összejöjjön. Már nincs rá szüksége a nőnek, nem hajtja magát.

Ugyanakkor egy férfinak még mindig szüksége van nőre. Nem tehet róla, hogy az agya úgy működik, hogy vágyik a szexre.

2019. aug. 17. 03:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!