Lehetseges hogy ufoktol szarmazunk?
Abban igazad van vadmalac hogy ami a tudományosban kerül kiírásra oda pofátlanság oda trollkodni,na de ez fordítva is igaz!!!
Talán tiszteletben kellene tartani egymást,és nem feltétlen a humoroskodó "kis suttyó gyerekekkel" van a baj akik tényleg azon a szinten vannak,hogy ellőnek egy gyenge poént aztán nagy jampinak hiszik magukat.
Mindenki sepregessen a saját háza portáján,és ne okoskodjon bele mások beszélgetésébe és ez szól az ezósoknak is valamint a tudományos emberkéknek is!!!
Legyünk már egymás mellett és ne egymás ellen!!
Ez lenne a legelső amit a Magyar népnek meg kellene tanulni,egy kis összefogás összetartás sokkal többet ér mint az egymás ellen uszítás!!
Véleményem szerint azért van ott az Országunk ahol van ,mert nagy vonalakban ilyenek az emberek,előbb rak a magyar magyar alá mint ,hogy segítsen!!
de nem akarok politizálni,csak arra próbálok rávilágítani,hogy ennek az acsarkodásnak semmi értelme!!!
Ez igaz, viszont az is tény, hogy ha valaki tények, bizonyítékok félredobásával köti az ebet a karóhoz, a megingathatatlan hitéhez, azzal kulturáltan vitázni nem lehet.
Az UFO-k "hívői" állítják, hogy a földönkívüliek földi látogatásai, járművei létező tények és követelik, hogy a tudomány foglalkozzon vele. Jól van, foglalkozhat, de akkor szigorúan tudományos módszerekkel, nem hittel teszi. Akkor nincs alap felháborodni, hogy a tudományos hozzáállásnak nem bizonyíték a Blikkben olvastam, ufós lap közölte, azonosíthatatlan youtube videón láttam, Däniken írta.
Ha a tudományban van ignorancia a témával kapcsolatban, akkor az az ilyenek miatt van.
Attól, hogy valaki nem veti el az itt járó UFO-k valószínűségét, még lehetne objektív, nem kéne minden sajtótrágyát felzabálnia és visszahánynia ide.
Iszonyatos mennyiségű megmagyarázhatatlan, a mai napig megoldatlan ,cáfolatlan UFO-jelenségnek vannak hiteles dokumentumai (csak példakénd a spanyol légierő észlelései a 70-es vagy 80-as években).
Akkor könyörgöm, aki igazán hinni, támogatni akarja eme téma komolyan vételét, az ne ő maga tegye komolytalanná az évtizedek óta triviálisan megcáfolt hülyeségekkel.
Érdekel a téma? Akkor erőltesd meg magad, forrásmunkázz hiteles forrásból és a saját hihetőséged érdekében legyél te a begyűjtött infók legfőbb kritikusa. Hogy olyan adhassál ki a kezedből, amibe egy ellenkező véleményű, de objektív gondolkodású ember nem tud belekötni, max. azt tudja mondani, hát igen, ez érdekes, titokzatos, de szerintem nem idegenek.
És akkor korrekt választ kapsz, nem cáfolatot, nem lehülyézést.
Legfeljebb véleményt. És a végén ott lesz két ember, ellenkező véleménnyel, de tisztelve egymás véleményét.
Nem épp ez a cél?
Csak ehhez éppen mindkét oldalnak az érvkészletéből magának kéne kiselejteznie a nevetséges xart.
Megvan a hajlandóság?
Hajlandóak vagytok az ezo/ufo kategóriában magatok megcáfolni, ezzel kitakarítani az egyértelmű marhaságokat?
tudniillik a tudomány rovat ezt csinálja saját magával. Ettől tudomány.
Nem nagyon akarok,belemenni ebbe ,mert nekem ehhez se időm se energiám,de talán annyit hozzáfűznék,hogy olvasd el a fő kérdést idézem: "Lehetseges hogy ufoktol szarmazunk?"
Tehát nálam a "lehetséges" szó az feltételezést jelent,tehát gyakorlatilag itt például nem arról van szó,hogy a kérdező állítja,hanem kérdezi!
Lehet nektek nehéz elfogadni ,de vannak olyan emberek akik szeretnek elmélkedni-találgatni (természetesen nem minden itt leírt dolog találgatás,de nyilván az is van köztük) én úgy gondolom,hogy semmi baj nincs ezzel,mert valamilyen téren sok tudós is találgat és kutat elmélkedik,kísérletezik mire rájön valamire és amit később tényként fognak közölni.
Valóban vannak nevetséges Ufós kérdések pl. N ufók és társai,de szerintem annyi töménytelen videó kering a neten,plusz van egy csomó beszámoló sok helyről köztük pl. vadászgép pilóták,űrhajósok stb...bár véleményem szerint azért mert valaki nem köztiszteletben álló személy és esetlegesen beszámol egy Ufo észlelésről azért még nem kell egyből bolondnak nézni.
És ha vissza térünk az eredeti kérdés körre akkor úgy gondolom,senki nincs aki erre minden igényt kielégítő választ tudna adni,mert ezt senki sem tudhatja!!
Az emberi dns kb. pár százalékát ismerik hivatalosan,a töbi részről elméletileg fogalmuk sincs!
Tehát ilyen alapon nem lehet egyértelműen kijelenteni sem azt ,hogy ufóktól származunk sem azt hogy a majmoktól!!
És még annyi,hogy miért ne játszhatna el az ember a gondolattal,hogy földönkívüliek a teremtőink?
És ki tudja azt teljességgel bizonyítani hogy ez csak egy röpke gondolat,hogy valóban nem így van?
A válasz az hogy :SENKI
Lehet itt felhozni evolúciós dolgokat ,meg minden egyéb mást,de száz százalékosan semmit sem zárhatunk ki,és ezt valahol minden ember tudja,aki pedig ezt sem ismeri el azzal tényleg nem érdemes egy szót sem váltani,mert az az ember mindig csak a saját igazát fogja hajtogatni!!
Az a baj, hogy nem vizsgálod meg az egyik oldal érveit, hanem gond nélkül elfogadod, még ha úgy is kérdezed, hogy "Lehetséges-e". Tessék megpróbálni, mi történik, ha feltételezzük, hogy valamelyik ezek közül téved - hirtelen elkezdenek összeesni a kijelentések. A másik oldalon is el lehet ugyanezt játszani, mielőtt belekötnél - csakhogy ott egy ilyen felvetésnek az eredménye a felhalmozódó bizonyítatlan feltevések tömkelege.
A tudományt ugyanis az különbözteti meg az ezotériától, hogy önkritikus, másrészt pedig a következményeket is megvizsgálja, azok alapján dönti el, hogy egy hipotézist megtart vagy elvet-e. Az UFO-hivőknél ez sajnos nincsen meg, ellenben embertelen mennyiségű érvelési hibát képesek elkövetni.
"Lehet nektek nehéz elfogadni ,de vannak olyan emberek akik szeretnek elmélkedni-találgatni (természetesen nem minden itt leírt dolog találgatás,de nyilván az is van köztük) én úgy gondolom,hogy semmi baj nincs ezzel,mert valamilyen téren sok tudós is találgat és kutat elmélkedik,kísérletezik mire rájön valamire és amit később tényként fognak közölni."
Teljesen aláírom, ha ez a találgatás, valószínűsítés nem a teljesen alaptalan ezós maszlagok vak elfogadása. Elmélkedés, kutatás...ennek tartalmaznia kellene az ellenőrzést, utánanézést, kritikus hozzáállást is. Valahogy azonban az ezotéria oldal látogatóinka többsége egyetlen dologban képes kételkedni: a tudományos tényekben, bizonyítékokban, felfedezésekben, ezerszeresen bizonyított fizikai törvényekben.
De ha Däniken azt mondja, hogy a piramis egy űrhajó, azt kőbe is vésik, annyira igaz.
Nem hiszem, hogy a tudományos oldal lenne az elfogultabb.
Természetesen általánosítani nem akarok, tisztelet a kivételnek, talán a saját hibám, hogy én még nem találkoztam itt olyan ezó-rovat "lakóval", aki akár csak a leghalványabb kritikával illette volna az égbekiáltó marhaságokat, már csak a mundér becsülete érdekében is.
Szerintem akire rá kell hagyni mindent kritika nélkül, különben dührohamot kap, az orvosi eset.
MINDEN élőlény célja a földön, hogy szaporodjon az utolsó mikróbáig.
Az, hogy az ember miért szexel sokat és élvezi a szexet pofon egyszerű: Mert az emberi nők a medence állása és az ovulációs ciklus miatt nagyon nehezen esnek teherbe. Ennyi. Több szex = nagyobb esély a teherbe esésre.
Semmi máshoz nincs ennek köze...
Most csak mondom hogy az ember az egyetlen lény a földön akinek a bőrét meg égeti a nap.
Csak a mi biológiai óránk (bizonyítottan)több mint 24 óra egy nap.
És a test felépítésünk se szereti ezt gravitációt.
VAGYIS MI EMBEREK NEM A FÖLDÖN EVOLULÁLTUNK !!!
(IGY MÁR MÁS EGY KICSIT NEM)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!