Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetseges hogy ufoktol...

Blibd kérdése:

Lehetseges hogy ufoktol szarmazunk?

Figyelt kérdés
Van egy olyan allasfoglalasom, miszerint az ember egy olyan leny, amit csak teremthettek. Elmondom bovebben. Ha egy allat szalad a vad utan, es nem eri utol, akkor az evolucio ad neki eros labakat amivel majd utoleri. Ha utolerte, nem tudja megsebezni kelloen h elkaphassa. Az evolucio ezert ad neki eros nagy hegyes fogakat, hogy megtudja sebezni. Tuttommal igy mukodik az evolucio. Ha viszont magunkat nezzuk, szamomra nem ferunk bele az evolucioba. Egy esetlen nagyon torekeny testunk van, ami nem alkalmas arra, h komoly kart tegyunk egy vadalatban. Helyette az agyunk olyan, h felvedzunk egy botot, azzalmar komoyabb kart tudunk okozni mimt puszta kezzel. Az ag,unk fejlodott nem a testunk. Azt mondjak h az agyunk 100% at nem hasznaljuk ki. Akkor az evolucio miert csinalt nekunk ekkorat? Ha valamire szukseg van azt jo sokara de megcyinalja a mutacio. Viszont annyit, es nem tobbet. Ha az agyunk tobb mint kellene, akkor ez ellent mond az evolucios fejlodesunknek. Arra gondoltam, h jott egy leny a foldrol kivul, es talalt egy osembert, majd megvaltoztatta a genetikai allomanyat, es megyzuletett az ertelmes ember. Az agyukat megkaptuk, h hasznaljuk, de meg eddig allitolag csak max a 10% at hasznalljuk. Ezt mibol gondol? Abbol, hogy a testem olyan mint egy gep, amim egy okos program dolgozik. Nem tudok beleszolni abba, hogy a testem hogyan mukodjon(anyagcsere, szor novekedese, pigment, gyogyulas) ez mind automata. En csak bevagyok zarva ebbe a testbe, es csak az iranyitasa az enyem. Ezert nem hiszem h a 100% ot kihasznalnam az agyamnak. Ezaltal ufok voltak, akik kissebbre es kicsit butabbra tervezte meg a dns t.

2015. júl. 29. 03:14
 11/97 Wadmalac ***** válasza:
88%

Egyszer egy gépész tanárom megtette azt a kijelentés, hogy minden esetre igaz, hogy egy bizonyos pontosságú munkadarabot csak egy annál nagyobb pontosságú géppel lehet megcsinálni.

Én csöndesen megjegyeztem, hogy azért ezt nem kellene ilyen általános megfogalmazásként használni. Megkérdezte, miért. Hát, mondtam, mert akkor sosem jutottunk volna el a szakócától a szikraforgácsoló gépig.

A spontán véletleneket add össze a körülmények által behatárolt szelekcióval és adj neki rengeteg időt, az eredmény valami iszonyatosan értelmes, szándékos, célzatos tevékenység eredményének fog LÁTSZANI.

2015. júl. 29. 10:38
 12/97 A kérdező kommentje:
Azert mondom ezt, mert van egy hatalmas ur az ember torteneteben, amikor nemtudni hogy mi tortenhetett. Nincs emlekunk rolla, csak targyi bizonyitekunk h nagyon fejlettek voltunk. Gondolok itt arra, hogy piramisok.nincs semmilyen jegyzet arrol hogyan epult. Ha az egyiptomiak mindent felfestettek a falra, akkor ezt miert nem. Mert gyozuk sem volt rolla hogyan kell epiteni. Ok szerintem csak hasznaltak azokat. Olyan pontos a helyzete, hogy gps nelkul, idosz.elott lehetetlen lenne igy beallitani. Valaki volt itt aki epitette, megtervezte. Annyi adat van benne hogy egyszeruen elkepeszto. Es ez csupan egy olyan dolog ami ellent mond annak hogy most vagyunk a leg fejlettebbek. Talaltak olyan targyakat amik menmutattak a pluto helyzetet, honnan tudhadtak volna hogy egyaltalan letezik. Mi is alig vettuk eszre. Mernoki pontossagall a mai teknologiankat megszegyenito modon faragtak koveket. Hogyan? Mivel? Miert kellett ez a pontossag? En azt mondom hogy ufoktol szarmazunk. Igen magasabb inteligencia. A kerdesem nem terjed ki arra hogy ok honan jottek. Lehet volt ra ideje az evolucionak, hogy ok ennyire kifejlodjenek, de mi itt bisztosan ufo ember keverekei vagyunk.
2015. júl. 29. 10:57
 13/97 anonim ***** válasza:

10.: Mit hívsz emberi fejlődésnek? Mi az amiben az utóbbi kb. 100 vagy 500 évben fejlődtünk? (Most nem arra vagyok kíváncsi miket találtunk fel, hanem mint biológiai lény miben változtunk)

Dínók: Ne haragudj, de ez sületlenség. Az általam ismert egyik legjobb baleseti sebész azt mondta, hogy a gyógyításhoz kegyetlenség kell. Ha leülne a betege mellé és sírna vele mint az anyja és a többi családtag akkor sose tudná meggyógyítani. Igy viszont ha az életmentéshez kell akkor akár a lábát is levágja. Tehát ha én szeretnék egy olyan lényt akit "fejleszteni" szeretnék (egyébként miért és ha van oka miért nem irányítgatom, terelem és miért nem használom a képességeit és egyéb ezer kérdésem lenne) szóval ha szeretnék valamit kifejleszteni azt odarakom és éljen meg, fejlődjön, mert ez a feladata. Ha lassan hát lassan. Ha egy dinó meg tudja akadályozni az embert bármiben akkor az ember életképtelen, hulladék. Akkor meg elpusztítom és újjal kísérletezek. Számomra a kísérletezgetek a rosszal teljesen értelmezhetetlen.

2015. júl. 29. 11:23
 14/97 Wadmalac ***** válasza:
78%

A piramisokra ne alapozz, lerágott csont. Igenis megvolt a technológia az építéshez.

Azok a GPS pontosságú beállítások részben utólag kitalált misztikus körítések, részben pedig a meglehetősen fejlett egyiptomi csillagászati, geometriai, matematikai ismereteknek köszönhetőek (nem, azokat sem ufóktól kapták, megvannak a nyomai az asztrológiai fejlődésnek).

Vannak falfestmények az építkezésről, a köveket húzó dolgozókról.

A konkrét építési technológiáról nincs, de azt ma sem szoktuk falba vésni, akkor is papiruszon lehettek, nagy valószínűséggel a kész munka után részben szándékosan meg lettek semmisítve (egy fáraó sem akarta, hogy utángyártsák az ő egyedi példány piramisukat), részben pedig simán elvesztek. Én gépészként dolgozom, szerinted a múlt heti munkák rajzait megtalálom ma? :D

Nem, nincsenek bizonyítékok régi, magasabban fejlett civilizációkra. Vannak olyan régészeti leletek, amiből lehet ilyesmire következtetni, meg sok minden másra is.

Van esélye, de minimális.

És a történelemképünk nem igényel ilyen fantasztikus következtetéseket ahhoz, hogy milliónyi fehér foltot betöltsön. Max Däniken számára.

2015. júl. 29. 11:49
 15/97 anonim ***** válasza:
85%

"csak targyi bizonyitekunk h nagyon fejlettek voltunk."

Nem, nem voltunk "nagyon" fejlettek. Egy minimális visszaesés volt pl.: Egyiptomban pár évszázadra a fejlettségben, de ez teljesen természetes hullámzás, többször megfigyelhető a történelem során (pl. Rómaiak vs sötét középkor)

"Gondolok itt arra, hogy piramisok.nincs semmilyen jegyzet arrol hogyan epult."

Mivel a papírusz nem bír ki 4000 évet, csak iszonyú nagy szerencsével. Más részről a terveket minden bizonnyal szándékosan semmisítették meg, ami teljesen érthető, ma sem találsz a Pentagonról részletes tervrajzot sehol..

"Ha az egyiptomiak mindent felfestettek a falra, akkor ezt miert nem"

Dafuq? Az egyiptomiak nem festettek fel mindent a falra...

"Olyan pontos a helyzete, hogy gps nelkul, idosz.elott lehetetlen lenne igy beallitani."

Ez baromság, több okból is. Egy részről, mert annyira azért nem is pontos, más részről simán be lehetett állítani az akkori primitív eszközökkel is.

"Annyi adat van benne hogy egyszeruen elkepeszto."

Semmiféle rejtett adat nincs benne, utólag magyaráztak bele butaságokat, amiket akár egy mucsaröcsögei vályogkunyhó méreteibe is bele lehet magyarázni. A piramis egy elképesztően egyszerű építmény, egyetlen különlegesség benne a mérete, minden más amúgy "primitív".

"Talaltak olyan targyakat amik menmutattak a pluto helyzetet"

Hol is találtak ilyen tárgyat? Mutatnál róla valamit? Mert én ilyet még nem hallottam.

"Mernoki pontossagall a mai teknologiankat megszegyenito modon faragtak koveket."

Láttad már a piramisokat élőben? Jártál bennük? Az egy maszlag, hogy egy tűt nem lehet közéjük dugni.. Pontatlan kőfaragások, egyértelműen kivehetőek a szerszámok nyomai, még a kövek mérete sem egyforma, csak sacc per kb.. Néhol az ujjad be tudod dugni 2 kő közé akkora a rés (és nem a korrózió miatt, hanem ilyen pontatlan a faragás).

Kevesebb TV-t kéne nézned...

2015. júl. 29. 11:59
 16/97 Wadmalac ***** válasza:
87%

Fogsz két viszonylag síkra lefaragott kődarabot, közéjük szórsz nagyon finom homokot, vízzel vagy olajjal keverve és elkezded egyiket a másikon bolygatni (vagyis körkörös mozdulatokkal húzgálni). Közben szorgosan pótlod a folyadék-homok keveréket. Ahogy egyre finomodnak a felületeid, egyre finomabb homokot, a végén már csak majdnem füstszerű port használsz. El kell vele szórakozni pár napot, de menni fog.

A végeredményed két, egymással szembenéző polírozott síkfelület lesz, annyira sík, hogy ha összenyomod, a kiszoruló levegő, ezzel a keletkező vákuum összetartja. Vagyis mikron pontosságú síkfelületeket gyártottál nulla hightech szerszámmal.

Alapszabály: a misztifikációk oka mindig az ismeretek hiánya.

2015. júl. 29. 12:16
 17/97 A kérdező kommentje:
Itt egy cikk a targyrol. Hozzatenem, hogy eric vondaniken vagy kicsoda musorjaban lattam es ott mondta h a pluto is rajta van. A cikk ezt nem irja en meg nem tudhatom. [link] tisztaban vaagyok azzal h a piramisok nem szimetrikus tombokbolbepultek fel. Lattam. Igaz filmben. Nem hiszek a sorsban, sem a megjovendolt apokalipszisben, ahhoz elegge a foldon jarok. Igen sok musort neztem ezzel a temaval kapcsolatban, de mindaddig erdekel amig tudomanyos a magyyarazat, nem pedig hokusz pokusz. Tv t nem nezem mert utalom a reklamokat.
2015. júl. 29. 13:04
 18/97 Wadmalac ***** válasza:
84%

Na konkrétan Dänikenre hivatkozni annyi, mintha hiteles hírhez a Bors vagy a Blikk lenne a forrásod. :D

Ő elég profitorientált ahhoz, hogy még a hamisítástól sem riad vissza.

Csak példaként, a könyvében egy Nazca-ábra képéhez azt írta, ez tutira egy űrrepülőtér, csak az a baj, hogy az egész ábra nincs tíz méter hosszú.

2015. júl. 29. 13:10
 19/97 anonim ***** válasza:
Ezt az eszközt 100 éve találták. Meglehetősen fejlett eszköz volt a maga korában, de semmi olyat nem tudott amit korábban ne tudtak volna illetve az ég világon semmi köze a plútóhoz...
2015. júl. 29. 13:18
 20/97 Wadmalac ***** válasza:
87%

Ja hogy az antiküthérai lelet?

Egy mechanikus, fogaskerekes óraszerkezet, ami FELTÉTELEZETTEN a bolygók mozgását modellezte. Bizonyos áttételeiből legalábbis a holdhónapokra és a Nap évszakos mozgására utaló jeleket lehet kiolvasni. Szó nincs a Plutóról.

A lelet valóban meglepő, de a technológiája miatt, mivel olyan mechanikai gyártótechnológiákat (pl. sorozatgyártásra alkalmas kézműves technika fogaskerekek készítésére) feltételez, amiről azt hittük, sok száz évvel később fejlődtek ki.

Egyébként a lelet pontos származási helye ismeretlen, illetve nincsen egyelőre biztos történelmi nyoma a készítés helyének.

De ebben nincs semmi misztikum, technikatörténetileg nagy talány, de semmi olyan részlete nincs, amihez sci-fi magyarázatok lennének szükségesek.

Na ezért nem szabad bulvársajtóból művelődni.

2015. júl. 29. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!