Lehetseges hogy ufoktol szarmazunk?
Figyelj igen én hiszek benne!Viszont azért hiszek benne,mert eddig egy olyan elmélet sem volt az építésükkel kapcsolatban ami maximálisan meggyőzött volna,valahol mindegyik elmélet sántít ez az igazság.
Tehát az ,hogy hiszek benne az ok és okozat,de inkább hiszek egy olyan dologban aminek meg van az esélye,mintsem egy olyan dologban ami 100 sebből vérzik bár sokan bizonyítottnak gondolják,és remélem ezen nem fogunk összeveszni,de nekem ez a véleményem.
"de miért nem lehet ezekről az ezotéria kategóriában nyugodtan beszélgetni-elmélkedni,"
Mert a kérdező a kérdést a TUDOMÁNYOK témakörben írta ki, csak a moderátorok később átették ide, amikor már 5 oldalnyi válasz érkezett rá.
Kérdező ,amúgy nem rosszak ezek a videók,igazából ezek a kezdő szemfelnyitó videók,egyre több magyar műsor van akik ezeket a témaköröket feszegetik és ott igen sok mindent kitárgyalnak,olyan dolgokat hall az ember amit máshol nem nagyon,viszont ha utána keresel a neten akkor rájössz hogy valós dolgokról beszélnek.
https://www.youtube.com/channel/UCBUueyDPkbEq68IvCHiHHtQ
https://www.youtube.com/channel/UCBSWSf0H5fLNlKfEyA47Dxw
ezen a két linken teljes adások vannak fent,érdemes párat megnézni,főleg az Enigma adásait amiben Száraz György szerepel
Azért ne sértődj be újra, de ez a Száraz Gyuri hadd ne legyen már mindenki számára zsinórmérce, amikor ilyen kijelentéseket puffogtat:
"...egyes piramisok lehettek közlekedő eszközök. Hát, aki látta a Csillagkapu filmet az azért el tudja képzelni - és egy picit a kvantumfizikában is járatos - annak számára tulajdonképpen a féregjárat jelenségek nem egyedi, nem nagy kuriózum ma már. Ez tudományos tény. És ha azt nézzük, hogy nem csak ilyen gyűrű alakú valamiken keresztül lehet lépkedni egyik világból a másikba - tehát fizikaiból fizikaiba - és hatalmas távolságokat megtenni röpke pillanatok alatt, akkor elképzelhető, hogy esetleg olykor-olykor emberek keltek át, olykor-olykor földönkívüliek érkeztek a piramisokon keresztül."
És ez a bizonyítás, hogy a hollywoodi Csillagkapu film, és a kvantumfizika, meg a féregjáratok. Kész, innen nekik eldöntött tény, hogy ez így volt.
Aztán kategorikusan, rezzenéstelen arccal kijelenti, hogy a Szfinx pontosan az"északi szélesség és hosszúság 30-30 fokának metszéspontjában van".
Elég csak átruccanni a Google Mapsbe, hogy rájöjjünk, kamuzik, ugyanis az említett metszéspont 110 kilométerrel arrébb van.
Ilyen kijelentéseit pedig, hogy Daniken DVD-je alapmű, már csak bánatos fejcsóválással fogadok.
A film harmadát néztem meg eddig, de fogom a fejem, hogy mennyire nincs képben egyik se. Unalomig ismert, ósdi piramidológiai képzelgéseket csipegettek ki valahonnan a netről, és azokat is rosszul idézik. Rosszul idézik a mért adatokat is - azért ha a kamerába nyomja a Szfinx méreteit, illett volna legalább leírni, hogy ne bakizza el a szélességét. Ha már séróból nem megy.
Ha cáfolni akarnám minden tévedését a filmnek egy regényt kéne írnom. Annyit meg nem ér. Percenként lökik a hülyeségeket, és persze nincs meghívva a "másik oldalról" senki, akivel érdemben vitatkozhatnának.
Vicc kategória.
Itt vagyunk újra, ezért nincs értelme ilyen dolgokon vitatkozni. Mindenki a maga nézetét írja le, amiben pedig nem hisz, azt hülyeségnek meg viccesnek tartja. Ez meg így nem vezet sehová.
Véleményem szerint attól, hogy esetleg Száraz György téved, - ha egyáltalán téved, - egy-két adatban, részletben, az még semmit nem jelent a lényeg szempontjából! És ezt kellene figyelembe venni.
Az én nézetem szerint a piramisokat nem temetkezési helynek szánták, és a Száraz György és egyben az Enigmák videók által képviselt irányvonal, még az esetleges apróbb tévedései ellenére is; sokkal közelebb áll az igazsághoz, mint a hivatalosan elfogadott, ezer sebből vérző, manipulált materialista nézet.
De mondom, aki meg logikusnak tartja azt, hogy ekkora irdatlan építményeket emeltek csak amiatt, hogy uralkodókat beletemessenek, az higgye azt. A lényeg az, hogy szerintem nem ennek szánták ezeket az építményeket, viszont később, évezredek múlva már lehetséges, hogy oda helyezték bizonyos uralkodók, fáraók földi maradványait.
Aki nem tud valahogy az anyagi szemléleten felülemelkedni, és valahogyan ráérzéssel gondolkodni, annak persze csak az jön le, hogy "na, milyen bolondságokat hordanak össze itt ezekben a videókban meg itt ezen az oldalon ebben a rovatban".
Felül kellene emelkedni végre a materialista nézeteken, és akkor szép lassan fény derülhet az igazságra is. Ez a mai ember egyik nagy hibája, hogy amit nem ismer, nem ért, az már kapásból hülyeség. Mondjuk, mai szemlélettel nincs is értelme elemezni az ősi idők homályba vesző mélységeiben élt emberiségének a misztikus és vallási ismereteit, tudását.
Más szemében mindig könnyebb meglátni a szálkát, ez sajnos egy örök igazság. Nekem egyébként megvan Száraz Györgynek mind a két könyve, - mert könyveket is írt, - bár egyik sem a piramisokról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!