Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetseges hogy ufoktol...

Blibd kérdése:

Lehetseges hogy ufoktol szarmazunk?

Figyelt kérdés
Van egy olyan allasfoglalasom, miszerint az ember egy olyan leny, amit csak teremthettek. Elmondom bovebben. Ha egy allat szalad a vad utan, es nem eri utol, akkor az evolucio ad neki eros labakat amivel majd utoleri. Ha utolerte, nem tudja megsebezni kelloen h elkaphassa. Az evolucio ezert ad neki eros nagy hegyes fogakat, hogy megtudja sebezni. Tuttommal igy mukodik az evolucio. Ha viszont magunkat nezzuk, szamomra nem ferunk bele az evolucioba. Egy esetlen nagyon torekeny testunk van, ami nem alkalmas arra, h komoly kart tegyunk egy vadalatban. Helyette az agyunk olyan, h felvedzunk egy botot, azzalmar komoyabb kart tudunk okozni mimt puszta kezzel. Az ag,unk fejlodott nem a testunk. Azt mondjak h az agyunk 100% at nem hasznaljuk ki. Akkor az evolucio miert csinalt nekunk ekkorat? Ha valamire szukseg van azt jo sokara de megcyinalja a mutacio. Viszont annyit, es nem tobbet. Ha az agyunk tobb mint kellene, akkor ez ellent mond az evolucios fejlodesunknek. Arra gondoltam, h jott egy leny a foldrol kivul, es talalt egy osembert, majd megvaltoztatta a genetikai allomanyat, es megyzuletett az ertelmes ember. Az agyukat megkaptuk, h hasznaljuk, de meg eddig allitolag csak max a 10% at hasznalljuk. Ezt mibol gondol? Abbol, hogy a testem olyan mint egy gep, amim egy okos program dolgozik. Nem tudok beleszolni abba, hogy a testem hogyan mukodjon(anyagcsere, szor novekedese, pigment, gyogyulas) ez mind automata. En csak bevagyok zarva ebbe a testbe, es csak az iranyitasa az enyem. Ezert nem hiszem h a 100% ot kihasznalnam az agyamnak. Ezaltal ufok voltak, akik kissebbre es kicsit butabbra tervezte meg a dns t.

2015. júl. 29. 03:14
 51/97 2xSü ***** válasza:

> És még annyit,hogy nézzétek meg a 42-es hozzászólást!!!

> szerintem ,tök normálisan leírta amit gondol,nem megbántva másokat,és le van pontozva!!!

Oh, köszönöm. Hozzá kell tennem, hogy a kérdés eredetileg a Tudományok kategóriában lett feltéve, nem itt az Ezotéria / UFO észlelések kategóriában, gondolom a moderátorok helyezték át a kérdést ide. Mivel a kérdés a Tudományok kategóriában volt, így a tudomány által képviselt álláspontot fogalmaztam meg, a tudományos gondolkodásmód felé próbáltam terelni a kérdezőt. Ebben a kategóriában lehet, hogy ez ellenérzéseket vált ki, mert akik ezt a kategóriát látogatják, azok nem feltétlenül az igazságot keresik, hanem a saját prekoncepciójukhoz keresnek támasztékokat, így nincsenek olyan illúzióim, hogy az ezt a kategóriát látogatók objektíven hasznosnak tudnának értékelni egy olyan választ, ami alkalmasint ellentétes a saját meggyőződésükkel. De semmi gond, nem lettem ettől sem kisebb, sem gazdagabb, sem csúnyább, sem hülyébb, szóval sérelem nem ért. :-)

@Tom Benko> „Lehet, hogy normálisan mondja, de akkor haszontalan hülyeséget.”

Ez így önmagában csak egy vélemény. „Szerintem az uborka madár.”. Oké, lehet ilyet írni, de sok értelme nincs. Egy vitában azért illik rámutatni, hogy pontosan mit tartasz hülyeségnek, ehelyett mi az, ami szerinted a helyes nézőpont az adott kérdést illetően. Összességében egy észérvek mentén történő vitának van értelme, de egy ilyen kijelentésnek nem sok.

2015. aug. 3. 09:32
 52/97 anonim ***** válasza:
70%

"78-as és te mi vagy,hogy ennyi időd van??? Mert szidod itt a focistákat,újságírókat...Te mi vagy? Egy fiatal kiskölyök aki nyári szünetben unatkozik otthon,vagy egy nyugdíjas aki az öregek otthonában nem érzi jól magát,avagy egy megöregedett biológia esetleg történelem tanár?,vagy netán egy beépített ember?Nagy valószínűséggel az utolsó sajnos!!!"

Hihetetlen az az éleslátás, ahogy lelepleztél, ki is vagyok valójában.

A velőmbe látsz!!!

A "Beépített Ember"...az "Utolsó Sajnos"? Vagy talán mindkettő?

[link]

2015. aug. 3. 15:19
 53/97 anonim ***** válasza:
15%
Előző, nehogy azt hidd, hogy akár egy cseppnyit is vicces vagy!
2015. aug. 3. 21:17
 54/97 Wadmalac ***** válasza:
Jé, helyére került a téma. :)
2015. aug. 4. 08:42
 55/97 Tom Benko ***** válasza:
@2xSü: Most éppen ez az indoklás. A probléma az volt, hogy ha normális hangnemben írta le, miért lett lepontozva,.
2015. aug. 4. 08:57
 56/97 anonim ***** válasza:
49%

"Előző, nehogy azt hidd, hogy akár egy cseppnyit is vicces vagy!"

Nem is magamon röhögtem, így a mókamester szerep tényleg nem engem illet.

2015. aug. 4. 11:20
 57/97 anonim ***** válasza:
38%

De a 78 százalékos megint kamuzott,megtaláltam ki is ő valójában!! :D

[link]

2015. aug. 5. 03:07
 58/97 2xSü ***** válasza:
100%

Nem akarok beleszólni, de mégis. :-)

Nem igazán értem, mi ennek a szájkaraténak az értelme. Oké, beszólogattok egymásnak, ami persze egy vidám népi társasjáték, de ez egyrészt nem vezet sehova. Nem fogja senki ezt a csörtét megnyerni, maximum az egyik fél megunja. Másrészt nem lesz jobban igaza annak, aki ezt a csörtét megnyeri, mert a kérdés szempontjából az egész irreleváns.

Csak meghaladtuk az óvodás, kisiskolás értelmi szintet annyira, hogy képesek legyünk észérvek mentén vitázni egy témáról. Vagy tévednék? Ha megnézem az utolsó másfél tucat választ, sehol nincs szó sem UFO-król, sem a piramisokról, sem a kérdéskör mögött feszülő mélyebb kérdésről, mondjuk a tudományosság mibenlétéről, annak alátámasztásáról, ellenérveiről, stb…

Pl. a piramisokkal kapcsolatban leírtam egy tudományos álláspontot, néhány érvvel, némi számolgatással, egy erre épülő kísérlettel, némi szubjektív véleménnyel. Pl. arra megkaptam azt, hogy hülyeség, amit írok. Oké, de miért? Melyik mondataim azok, amik nem állják meg a helyüket, mi a másik fél véleménye, ő hogy látja, milyen érveket tud felhozni amellett, stb…?

2015. aug. 5. 10:12
 59/97 anonim ***** válasza:
70%

Igazad van abban,hogy semmi értelme a szájkaraténak,mert valóban eltér az ember a témától.

Ami viszont problémásabb,az az hogy egyes emberek szándékosan offolják szét az ilyen Ufó jellegű kérdéseket,és mint látod normális választ nem igen ad viszont arra nem rest hogy egy Indiana Jones-os film borítóra ráphotoshopolja a "vicces" kis szövegét,és ez itt a baj,hogy nevetségessé akarja tenni a másik embert a szürke kis poénjával,ahelyett hogy legalább megpróbálna értelmesen hozzászólni a kérdéskörhöz.

A másik pedig: lehet elméleteket dobunk fel amik vagy úgy voltak vagy nem,de miért nem lehet ezekről az ezotéria kategóriában nyugodtan beszélgetni-elmélkedni,miért kell egyeseknek elrontani egy esetleges elmélkedést még ha éppen ők hamisnak is ítélik meg azt?

És ne jöjjön senki az építő jellegű kritikával és társaival.

Amúgy a kérdéskörre visszatérve,én továbbra is úgy gondolom,hogy egy egykori fejlettebb civilizáció alkotta-építette a piramisokat az,hogy honnan-kiktől volt a tudás és a technika na az ami nagyon kérdéses!!

2015. aug. 5. 10:39
 60/97 Wadmalac ***** válasza:
80%

"Amúgy a kérdéskörre visszatérve,én továbbra is úgy gondolom,hogy egy egykori fejlettebb civilizáció alkotta-építette a piramisokat az,hogy honnan-kiktől volt a tudás és a technika na az ami nagyon kérdéses!!"

Az objektivitáshoz még annyi kéne, hogy hozzátennéd, a tények ellenére hiszel benne. :)

2015. aug. 5. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!