Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Most már szinte biztos, nem...

Most már szinte biztos, nem az ókori egyiptomiak építették a gízai piramisokat, hanem idegen kultúra! Itt dől meg végleg a szkeptikus társadalom?

Figyelt kérdés

Eddig is sok rejtély volt a piramisok építése körül.

Persze a szkeptikus/tudós társadalomnak mindig volt valami "válasza", még ha nagyon erőltetett volt is.

Először is a piramisok kora, már itt megoszlanak a vélemények.

Építés módszere, na itt már szinte egymásnak esnének az emberek.

Amikor megtalálták a királylistát, ami több 10 ezer éves történelemre vezette vissza az egyiptomi uralkodókat, na az volt az érvágás,mondhatni az utolsó csepp a tudósoknak.

És a kontrázás még csak ezután jött!

Elsőnek a hieroglifák elemzése közben ufo, repülő és tengeralattjáró képeire bukkantak.

[link]

Ezt szinte már meg sem tudták magyarázni, majd előálltak valamiféle írásnyelvi mesével.

De ez egész addig tartott, míg nemrég felbukkant egy igen fura hieroglifa!

[link]

Ezt már nem lehet magyarázni, itt dől meg az egész oktatási rendszer átverése!

Emiatt fogják újraírni a történelmet!

Laikusként te mivel magyarázod?

És majd figyeljétek, a tudósok mivel fogják, az még érdekesebb lesz!

#felnemlehetfognideigaz
2015. máj. 26. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
61%

Ez továbbra is csak mellébeszélés.

Hol vannak a bizonyítékaid?

2015. jún. 12. 13:26
 52/79 anonim ***** válasza:
0%

Dehogyis mellébeszélés! Ismerve a nézeteidet, már sokadszor írom le: mi értelme lenne leírni ezeket, ha úgysem hiszed el? De mentségedre legyen mondva, te pusztán tévedésből hiszed el ezeket a dolgokat mások miatt, akik viszont szándékosan, esetleg ők is tévedésből elhitették, és sajnos továbbra is elhitetik ezeket teljes igazságként!

Azt is írtad, hogy blöffölök. Nos, ez sem igaz, mert ha nekem okom lenne blöffölni, akkor nem írtam volna ide hozzászólásokat, mert nem csinálok viccet a témából. Mi mind a ketten komolyan vesszük ezt, csak más a véleményünk a lényeges dolgokat illetően.

Itt viszont ki kell térnem az általad felsorolt, és sajnos le is nézett alternatív lehetőségekre. Ezekben látok is néhányat, amelyeket igaznak tartok, és nem is zárják ki egymást. Rögtön hozzá kell tennem, hogy amiket utána írtál le, a királlyal, fáraóval kapcsolatos idézetek véleményem szerint a maguk korában szintén igazak voltak. Hangsúlyozom, hogy a maguk idejében! Ugyanis ezek a feliratok később keletkeztek a piramisokhoz képest, máshogyan fogalmazva: a hivatalosan elfogadott időszakban az illető uralkodók, fáraók kisajátították ezeket maguknak, mert a piramisokat már eleve ott találták. Ezek a feljegyzések, hieroglifák tehát később kerültek a piramisokba meg templomokba, miután már az adott fáraók a magukénak tulajdonították ezeket a saját korukban, életükben. És szerintem ez okozza itt a nagy kavarodást, hogy az utókor azt hiszi, hogy az egész a fáraókhoz kötődik, holott csak a feljegyzéseket hozták létre akkoriban. Viszont a piramisokat már csak birtokba vették ezekben az eredetihez képest későbbi korokban, tehát a fáraók idejében. Még talán némelyik bele is temetkezett ezekbe a hatalmas építményekbe, függetlenül attól, hogy később mi maradt a sírhelyeikből, meg hogy nem ennek szánták eredetileg.

Tehát hatalmas káosz van, a történészek becsületére legyen mondva, hogy bizonyos féligazságokra már sikerült rájönniük, vagy ki tudja, lehet, hogy már az egészre is, csak elhallgatják, amint utaltam rá fentebb.

Nekem egyébként az a véleményem, hogy ezek a fáraók már elég önzőek, hataloméhesek voltak a korai, hivatalosan el nem ismert, valódi misztikus, ezoterikus, minden tekintetben virágzó időszak vezetőihez képest. Itt, a fáraók idejében már érződik az erkölcsi, vallási hanyatlás.

2015. jún. 12. 22:36
 53/79 anonim ***** válasza:
76%

"Ismerve a nézeteidet, már sokadszor írom le: mi értelme lenne leírni ezeket, ha úgysem hiszed el?"

Nem hiten alapulnak ezek a dolgok, hanem bizonyítékokon.

Azokon a dolgokon, amit eddig nem sikerült hoznod.

Fantázia és intuíciók nem bizonyítékok. Az sem, hogy számodra mi hihetőbb, és mi nem.

"Itt viszont ki kell térnem az általad felsorolt, és sajnos le is nézett alternatív lehetőségekre. Ezekben látok is néhányat, amelyeket igaznak tartok, és nem is zárják ki egymást."

Melyek azok?

Azt gondolom nem nehéz belátni, hogy nagyjából ki is zárják egymást.

Továbbá egyetlen alternatív nézet sem tudott olyan mélységében megválaszolni kérdéseket a piramisokkal kapcsolatban, mint a hivatalos. Nevezetesen, hogy kik, mikor, miért, és hogyan építették őket. Találgatások vannak, alapjában helytelen előfeltételezésekre alapozva. Pedig a hivatalos nézet is foghíjas, de legalább nagyjából konzekvens, ellentétben ezekkel.

"Rögtön hozzá kell tennem, hogy amiket utána írtál le, a királlyal, fáraóval kapcsolatos idézetek véleményem szerint a maguk korában szintén igazak voltak. Hangsúlyozom, hogy a maguk idejében!"

Jelen korban pedig mint adatok igazak. Így utalnak arra, hogy az egykor itt élt nép miként gondolkozott és minek szánta ezeket az építményeket.

"Ugyanis ezek a feliratok később keletkeztek a piramisokhoz képest, máshogyan fogalmazva: a hivatalosan elfogadott időszakban az illető uralkodók, fáraók kisajátították ezeket maguknak, mert a piramisokat már eleve ott találták. Ezek a feljegyzések, hieroglifák tehát később kerültek a piramisokba meg templomokba, miután már az adott fáraók a magukénak tulajdonították ezeket a saját korukban, életükben."

Semmi nem utal arra, hogy előbb keletkeztek a piramisok és templomok. Az utólagos birtokba vételre sem.

Erre kellett volna bizonyítékot hoznod.

Szóval egy nagyon ősi civilizáció felépített több száz biankó templomot és piramist, és aztán nyom nélkül eltűntek. Ezután ezek az építmények évezredekig érintetlenül álltak, és csak az egyiptomiaknak volt merszük elfoglalni őket és mindenfélét felirkálni a falakra. Ráadásul sorsot húzhattak, mert például a legnagyobb építményeket nem az első, hanem a negyedik dinasztia fáraói foglalták el. Előttük az első dinasztiák fáraói szerények voltak, ők még jellegtelen kis sírokba, masztabákba temetkeztek. Gondolták, hogy a Nagy Piramis "maj jólesz a zunokáknak!" Ezt azért némi logikával sem gondolhatja komolyan senki.

A Nagy Piramisban amúgy kőfejtői jelekként megtalálták Hufu fáraó nevét több helyen. Olyan helyeken, ahová csak az építéskor kerülhettek. A későbbi hamisítás is kizárt.

"Még talán némelyik bele is temetkezett ezekbe a hatalmas építményekbe, függetlenül attól, hogy később mi maradt a sírhelyeikből, meg hogy nem ennek szánták eredetileg."

Mire szánták eredetileg? Mi volt a rendeltetésük?

Pontosan kik építették, hogyan és mikor?

Nem először kérdezem ezeket, de a bizonyítékok mindig elmaradnak.

"Tehát hatalmas káosz van, a történészek becsületére legyen mondva, hogy bizonyos féligazságokra már sikerült rájönniük, vagy ki tudja, lehet, hogy már az egészre is, csak elhallgatják, amint utaltam rá fentebb."

Ha elhallgatják, te honnan tudod, hogy mire jöttek rá?

Mik ezek a féligazságok, amikre szerinted rájöttek, és mi utal erre?

"Nekem egyébként az a véleményem, hogy ezek a fáraók már elég önzőek, hataloméhesek voltak a korai, hivatalosan el nem ismert, valódi misztikus, ezoterikus, minden tekintetben virágzó időszak vezetőihez képest. Itt, a fáraók idejében már érződik az erkölcsi, vallási hanyatlás."

Semmi bizonyíték ott élt korábbi civilizációra, nemhogy azok vezetőire, erkölcsére és vallására.

Ezeket honnan veszed? Milyen nép élt ott korábban, hol vannak róluk az egykorú bizonyítékok?

Legalább olyan szintűek, mint amit a régészeket ti kértek számon. Tehát korabeli feljegyzések, tárgyi leletek, amiből egyértelműen megállapítható egy magasan fejlett nép ottléte.

2015. jún. 15. 10:38
 54/79 anonim ***** válasza:
0%

A bizonyítékokat illetően már nem tudom hanyadszor írom le, hogy ezek ilyen dolgoknál már inkább hiten alapulnak, mert amiket te meg mások annak tekintesz, azokat én meg mások már nem, és ez fordítva is igaz. Mindenki a saját nézetéből indul ki.

Azt, hogy én miket csinálok nap mint nap, soha nem fogom tudni tudományosan bebizonyítani. Vagy elhiszi valaki, vagy nem.

Mivel úgy látom nem tudsz egységesen, gondolkodni ebben a dologban, nem is lepődök meg azon, hogy a felsorolt, és alternatívnak mondott lehetőségek között nem látsz összefüggéseket, legalábbis egy részük között. Ha szerinted ez mind csak találgatás, akkor az is az, amit hivatalosan elfogadtatva ráerőltettek az emberekre! Mert mondom, azt te szintén csak hiszed, hogy azok bizonyítékok, és ez azért van, mert bizonyos emberek ezt mondták, te meg sokan mások elhiszed ezt.

Ami az időrendet illeti, egyszerűen rossz logikával gondolkodol. Itt súlyos évezredekről van szó, és a későbbi egyiptomiak ezeknek az ősi civilizációknak a leszármazottai, akik itt is letelepedtek, de hogy esetleg kik éltek már itt, ha éltek, azt én sem tudom. Lehetséges, hogy keveredtek velük. Mindenesetre gondolkozhatnál logikusabban is: egy civilizáció egy adott területen soha nem fog csak úgy a semmiből létrejönni! Márpedig eléggé úgy tűnik, hogy ezt tanítják.

Például érdekes kérdés az is, hogy a mai arabok, akiknek semmi közük nincsen az ókori Egyiptomhoz, és mégis milyen jól megélnek belőle, mit csinálhattak az ottaniakkal, amikor odavándoroltak. Valószínűleg keveredés is történt. Még egyszer leírom: nem szabad a dolgokat csak feketén vagy fehéren látni!

Azt sem tudom, hogy az első hivatalosan elfogadott uralkodók hogyan viszonyultak a piramisokhoz, lehetséges, hogy ők még rendeltetésszerűen használták, tudták, hogy kik építették, és tiszteletben tartották ezeket, mint őseik remekművét. Tehát lehetséges, hogy akkoriban még nem sajátították ki annyira, csak később, amikor a hanyatlás már egyértelmű volt. Persze a hanyatlás sem azt jelenti, hogy minden rögtön, azonnal egyértelműen és végérvényesen rosszra fordult, mert a beavatottak még azért sokáig ápolták, és nem éltek vissza az ősi tudással, misztikus hagyományokkal. A folyamat lassan, de biztosan haladt előre, ahogyan teltek az évezredek.

A teljes igazságra pedig, ahogyan említettem, lehet, hogy rájöttek bizonyos tudósok, megtudták sokkal többen, mint amennyien gondolnánk, de sajnos jó okuk van arra, hogy elhallgassák ezt, legalábbis ne verjék nagydobra, és lejárassák. Ha kiderülne minden dolog, akkor alaposan át kellene írni az egész történelmet, és sok minden másra is fény derülne, ami bizonyos emberek számára nem kívánatos.

2015. jún. 15. 22:51
 55/79 anonim ***** válasza:
76%

"A bizonyítékokat illetően már nem tudom hanyadszor írom le, hogy ezek ilyen dolgoknál már inkább hiten alapulnak, mert amiket te meg mások annak tekintesz, azokat én meg mások már nem, és ez fordítva is igaz. Mindenki a saját nézetéből indul ki."

A bizonyítékok nem hiten alapulnak, legfeljebb az értékelésük, ha valaki elfogult.

Addig míg egy darabot nem vezettél itt elő, felesleges a prekoncepció, hogy hitből lepontozza a vitapartnered.

A hitről pedig. Korábban már leírtam, hogy igen, valamilyen szinten ez hit a részünkről, hiszen a "hiszem, ha láttam" megközelítés lehetetlen a történelem vizsgálata szempontjából. Továbbá lehetetlen és felesleges mindennek személyesen utánajárni, minden pontban részletesen meggyőződni az elmúlt évszázadok kutatásainak. Ezeket már tudósok ezrei kutatták, összeszedték és rendszerezték. Kénytelenek vagyunk az általunk hitelesnek tartott szaktekintélyek munkáira támaszkodni az álláspontunkban. Már csak az a kérdés, hogy kocsmárosok és újságírók szenzáció-, és pénzhajhász nézeteinek hiszel, vagy szakemberek ezreinek.

"Azt, hogy én miket csinálok nap mint nap, soha nem fogom tudni tudományosan bebizonyítani. Vagy elhiszi valaki, vagy nem."

Napi rutinod iránt nincs is tudományos érdeklődés. Ha lenne, akkor az ezzel foglalkozó szakemberek, orvosok, pszichológusok, stb. figyelnének a nap 24 órájában és kiértékelnék.

"Mivel úgy látom nem tudsz egységesen, gondolkodni ebben a dologban, nem is lepődök meg azon, hogy a felsorolt, és alternatívnak mondott lehetőségek között nem látsz összefüggéseket, legalábbis egy részük között."

Melyek az összefüggő elméletek az alter vonalon?

Mi köti őket össze?

"Ha szerinted ez mind csak találgatás, akkor az is az, amit hivatalosan elfogadtatva ráerőltettek az emberekre!"

Igen, az alter vonal mind csak találgatás. Fantáziára, intuícióra, előképzetlenségre és szűklátókörű gondolkodásra apellál. Kiragad egy teljesen lényegtelen mellékkörülményt és erre épít elméletet. Hívői úgy se néznek utána, vagy leragadnak a mellékkörülmény taglalásánál. Például annál, hogy egy oroszlán alakú szobornak i.e.10ezerben a ma oroszlánnak nevezett csillagkép irányába kellett néznie. Eleve erre nincs semmilyen adatuk, de nem az alap felvetésre keresnek bizonyítékot, hanem nekiállnak számolgatni, hogy mikor volt az elméletüknek megfelelő csillagállás. Maga a számolás lehet igaz, az alapfelvetés azonban bizonyíték híján hibás, így az elmélet is.

A hivatalos vonal nem prekoncepción alapul, hanem bizonyítékokon. Ha találnak valamit, ahhoz építik fel az elméletet. Ennek persze lehetnek vadhajtásai, de azok nem életképesek hosszabb távon más adatok tükrében. És lehetnek tévedései is. De a jelenlegi bizonyítékok arra utalnak, hogy a hivatalos álláspont a helyes.

"Mert mondom, azt te szintén csak hiszed, hogy azok bizonyítékok, és ez azért van, mert bizonyos emberek ezt mondták, te meg sokan mások elhiszed ezt."

Ez azért van, mert láttam azokat a bizonyítékokat, és igen, elhittem, hogy azok eredetiek, mert a szakemberek többsége ezeket eredetinek tartja. Elég életképtelen ötlet egy mindent átfogó történészmaffiát feltételezni, akiknek a diplomaosztójuktól az az életcéljuk, hogy a történelemtudomány egy tapodtat se fedezzen fel semmi újat, a meglévőhöz képest.

Ezzel az erővel ugyanilyen életképes egy mindent behálózó alter-töri nindzsklub is, akik összeesküdve a történészek ellen direkt hülyeségeket terjesztenek leértékelt irományaikban és weboldalaikon. A nagyközönség meg bekajálja.

"Ami az időrendet illeti, egyszerűen rossz logikával gondolkodol. Itt súlyos évezredekről van szó, és a későbbi egyiptomiak ezeknek az ősi civilizációknak a leszármazottai, akik itt is letelepedtek, de hogy esetleg kik éltek már itt, ha éltek, azt én sem tudom."

Csakhogy azon a vidéken a Homo Erectustól az egyiptomi dinasztikus korig vannak leletek, elég szépen végigkövethető fejlődéssel.

Nincs viszont egy sem egy i.e. 10 ezerben volt hiperfejlett civilizációtól, akik mellett köveket pattingtgattak a bennszülöttek, ők viszont szónikus kütyüvel lebegtettek tonnás köveket (ez feltételezi az egyik alter mese), aztán ez a hiperfejlett civ. összeszedegetett maga után minden eszközt, az összes csontot, szépen eltörölte minden nyomát és eltűnt, hogy leszármazzon belőle az egyiptomi nép. Hátrahagytak egy csomó üres épületet, kitöltetlenül, hogy majd "súlyos évezredek" múlva valakik belakhassák.

Tudást nem sokat hagyhattak hátra , mert az egyiptomi civilizációnak hozzájuk képest (i.e. 10 ezer ugyebár) még 6-7 ezer évre volt szüksége, hogy egyáltalán az írást vagy a fémmegmunkálást feltalálja, és még vagy ezerre, hogy kereket is használjon, arra a szintre meg soha nem értek, mint elődeik 7 ezer évvel korábban, csak elfoglaltak mindent amit azok építettek.

Igen, ez aztán logikus!

"Lehetséges, hogy keveredtek velük."

7 ezer év után?

Ha megmaradt valaki az ős fejlett civilizációból, akkor hova lett a tudása. i.e.5 ezerben miért csak kőkorszaki technológia virágzott itt?

"Mindenesetre gondolkozhatnál logikusabban is: egy civilizáció egy adott területen soha nem fog csak úgy a semmiből létrejönni! Márpedig eléggé úgy tűnik, hogy ezt tanítják."

El kéne olvasnod, hogy mit tanítanak.

Nem a semmiből jött létre.

Amúgy a szuperfejlett civilizációd hogy jött létre a jégkorszak végén? Erre van válasza az alter-törinek?

"Például érdekes kérdés az is, hogy a mai arabok, akiknek semmi közük nincsen az ókori Egyiptomhoz, és mégis milyen jól megélnek belőle, mit csinálhattak az ottaniakkal, amikor odavándoroltak. Valószínűleg keveredés is történt."

Ha valószínűleg keveredés történt, akkor a mostaniaknak van közük az ókori Egyiptomhoz.

Te egy kőkorszakban élt fejlett civilizációban hiszel, amiből 7 ezer év múlva valahogy leszármazott egy sokkal fejletlenebb (egyiptomi). Ezt azzal akarod indokolni, hogy a kora középkorig fennállt egyiptomi civilizációt beolvasztották az arabok? Nem volt 7 ezer év különbség, és nem volt visszalépés sem technológiailag. Ráadásul Egyiptom addigra már rég nem volt etnikailag sem egységes, folyamatosan volt keveredés.

"Még egyszer leírom: nem szabad a dolgokat csak feketén vagy fehéren látni!"

Nem? Jó tudni. Majd felhímezem egy konyha falvédőre.

"Azt sem tudom, hogy az első hivatalosan elfogadott uralkodók hogyan viszonyultak a piramisokhoz, lehetséges, hogy ők még rendeltetésszerűen használták, tudták, hogy kik építették, és tiszteletben tartották ezeket, mint őseik remekművét."

Ez akkor lenne lehetséges, ha maradt volna fenn erről emlék, vagy utalás, hogy egyáltalán ismerhették ezeket. De nem maradt.

"Tehát lehetséges, hogy akkoriban még nem sajátították ki annyira, csak később, amikor a hanyatlás már egyértelmű volt."

Mondom, hogy csak fantáziálsz.

"Persze a hanyatlás sem azt jelenti, hogy minden rögtön, azonnal egyértelműen és végérvényesen rosszra fordult, mert a beavatottak még azért sokáig ápolták, és nem éltek vissza az ősi tudással, misztikus hagyományokkal. A folyamat lassan, de biztosan haladt előre, ahogyan teltek az évezredek."

De az írást, sőt a fém megmunkálást is elfelejtették 7 ezer évre, nagy építményeket építeni meg örökre, mert azokba csak beköltöztek.? Bezzeg a misztikus tudás az fennmaradt.

Mi ez a misztikus tudás? Az, hogy a Föld lapos és Nut istenanya teste az ég, mely reggel megszüli Ré napistent, aki egy bárkán hajózik át rajta? Ezt örökölték a szuperfejlettektől? Mert ezt írták le és ezt festették fel azokra az épületekre is.

"A teljes igazságra pedig, ahogyan említettem, lehet, hogy rájöttek bizonyos tudósok"

Jó lenne tudni, hogy kik azok a "tudósok", akik rájöttek, és a többieknek mi káruk származik abból ha új dolgokra jönnek rá?

2015. jún. 17. 12:47
 56/79 anonim ***** válasza:
38%

Az itt található monumentális kőtömböket ki készítette?

[link]

Ezek sokkal nagyobbak, mint az egyiptomi tömbök.

Nem tudom, hogy ezeket mai technikával egészben ki vállalná elszállítani?

Nekem a legfőbb gondom az egyiptomi és többi hasonló kaliberű műemlék megépítésével, hogy a hivatalos történelem szerint nem ismerték az acélt, vagy ahhoz hasonló ötvözeteket.

A mészkövet egy tv-ben látott műsorban puha rézből készült vésővel próbálták faragni. Azt állították, hogy nagyjából ilyen ötvözeteket ismertek az óbirodalom idejében. A próbálkozásaik során 3-4 db kalapácsütés után a vésőjük használhatatlanná vált. Ilyen eszközökkel nem lehet dolgozni!

A legfőbb gond, hogy az eszközeiket nagyon fejletlennek tételezzük fel.

A római időkben használatos eszközökkel már lehetett rendesen dolgozni.

Az nagyon jó, hogy a nagy piramist alkotó mészkő döntő többsége ott volt helyben bányászva, de a monumentális gránittömböket hogyan szállították a helyszínre Asszuán közeléből?

A dél- és közép-amerikai romok döntő többsége még ezeknél is rejtélyesebb.

Az egyik legfigyelemre méltóbb:

[link]

Állítólag 600 körül építették, egy fennsíkon fekszik a semmi közepén, tele van nagyon nagy keménységű kőből faragott hatalmas kőtömbökkel, melyeket állítólag a messzi hegyekben bányászták.

Az indiánok állítólag a fémet sem ismerték. Akkor mégis hogyan faragtak ki ennyi teljesen egyforma bonyolult egymáshoz illeszkedő elemet? Hogyan vitték oda olyan messziről kietlen utakon keresztül?

Ami talán elgondolkodtató:

A Cuczo-i habarcs nélküli Inka erőd, amelyik földrengés biztos:

[link]

Vannak, hasonló technikával épített épületek szerte a világban.

Szerintem azért a dél amerikaiaknak fejlettebbnek kellett volna lenniük azoknál, mint akiket ott találtak a spanyolok amikor kikötöttek Amerikában.

Ilyen épületeket fával, meg kövekkel nem lehet kifaragni.

2015. jún. 19. 20:58
 57/79 anonim ***** válasza:
38%

A másik gondolta mit csinált az ember 12000 évig?

Miért csak a porban kotorásztak minden kontinensen?

A mai történelem szerint Európa környékén kb 3-4 ezer éve fejlődtek ki a jelentős civilizációk. (A legősibb feltételezett város kb 6-8 ezer éves)

Amerikában pedig 2 ezer éve.

2015. jún. 19. 21:01
 58/79 anonim ***** válasza:
0%

Na, pontosan ez az, még ezekről is akartam említést tenni, hogy más közel-keleti meg dél-amerikai építmények legalább ilyen rejtélyesek. Az utóbbiak többsége ráadásul "lehetetlen" helyeken épült, hatalmas hegyeken, sziklákon, kietlen fennsíkokon. Ezek persze nem piramisok, de most nem is ez a lényeg. Jellemző, hogy még maguk a bennszülöttek, az indiánok sem tudják, hogy kik építették ezeket. Elgondolkoztató azonban a mítoszviláguk, a legendáik, amelyekből azért lehet bizonyos dolgokra következtetni.

Még állítólag Kínában is van valahol egy piramis, meg más helyeken is.

Ezt szajkózom már mióta én is, hogy szerintem is túl primitív az a technika, amiket feltételeznek az akkori emberiségről ahhoz, hogy létre lehessen hozni ilyen építményeket. Na, és látjuk, voltak, akik hozzá is láttak ilyen eszközökkel most a modern időben, hogy valamit kifaragjanak, és mi történt? Nem volt nehéz kitalálni, az, amit írtam én is, hogy tönkrementek a rézszerszámok!

Ami a civilizációk idejét illeti, szerintem ebben is komoly tévedésben vannak a hivatalos nézeteket valló történészek, régészek. Ha csak itt Európát nézzük, véleményem szerint pont itt, a Kárpát-medencében jött létre a legősibb civilizáció Európában. Hogy mikor? Hát, szerintem valamikor több 10 ezer évvel ezelőtt. Ha ez tényleg így volt, akkor ez a földiek között, legalábbis a valamennyire ismertek között is az egyik legrégibb. És még nem említettem azokat, amikre korábban utaltam, amik elsüllyedtek. A tudás mindenhová eljutott, szétszóródott.

2015. jún. 19. 22:29
 59/79 anonim ***** válasza:
38%

A kárpát medencében, hol vannak az erre utaló jelek, emlékek?

Eddig csak a boszniai piramisokról hallottam, ami viszonylag közel van. Bár azok sem igazán egyértelműek még, hogy valóban mesterséges eredetűek azok a hegyek, mert még nincs feltárva az egész. (legalábbis én nem tudok róla.)

Amit a legutóbb megnéztem videókon azok a szibériai megalitok. Állítólag Szibériában is vannak elszórva különös nagy kőből készült valamik.

Ez azért is furcsa mert arrafelé főleg csak nomád kultúrákat feltételeztek a kutatók.

Ráadásul még olyan eldugott helyeken is vannak monumentális építmények mint az Óceánban eldugott távoli helyen lévő Húsvét szigetek. Az ott talált emberek nem építhették őket, mivel rettentő primitív szinten voltak, amikor a felfedezők rájuk találtak.

2015. jún. 19. 22:51
 60/79 anonim ***** válasza:
0%

Az itteni, kárpát-medencei dolgok közül mindenképpen meg kell említeni a különféle rovásírásos leleteket, de minden bizonnyal más dolgok is vannak. A szibériai megalitokról még nem is tudtam eddig, ez is egy érdekes dolog!

A csendes-óceáni trópusi szigeteken található építmények és romok minden bizonnyal annak az egyik ősi civilizációnak a maradványai, és maguk a szigetek is, amelyeket az előbb is említettem. Ez a térség akkoriban egy jóval hatalmasabb kiterjedésű szárazföld volt. Aztán még ott vannak a világszerte megtalálható víz alatti romok is.

2015. jún. 19. 23:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!