Most már szinte biztos, nem az ókori egyiptomiak építették a gízai piramisokat, hanem idegen kultúra! Itt dől meg végleg a szkeptikus társadalom?
Eddig is sok rejtély volt a piramisok építése körül.
Persze a szkeptikus/tudós társadalomnak mindig volt valami "válasza", még ha nagyon erőltetett volt is.
Először is a piramisok kora, már itt megoszlanak a vélemények.
Építés módszere, na itt már szinte egymásnak esnének az emberek.
Amikor megtalálták a királylistát, ami több 10 ezer éves történelemre vezette vissza az egyiptomi uralkodókat, na az volt az érvágás,mondhatni az utolsó csepp a tudósoknak.
És a kontrázás még csak ezután jött!
Elsőnek a hieroglifák elemzése közben ufo, repülő és tengeralattjáró képeire bukkantak.
Ezt szinte már meg sem tudták magyarázni, majd előálltak valamiféle írásnyelvi mesével.
De ez egész addig tartott, míg nemrég felbukkant egy igen fura hieroglifa!
Ezt már nem lehet magyarázni, itt dől meg az egész oktatási rendszer átverése!
Emiatt fogják újraírni a történelmet!
Laikusként te mivel magyarázod?
És majd figyeljétek, a tudósok mivel fogják, az még érdekesebb lesz!
wazze, az ufóknak is van IFA betonkeverős dömperjük.
Kár, hogy a piramisokban nincs beton...meg egy egyiptomi épületben sem. Lehet, hogy csak poénból keverhették. Vagy ez óriás fagyigép
Laikusként én azzal magyarázom, hogy fogalmad sincs erről az egészről, csak provokálsz.
Egyrészt a szkeptikus nem az aki mindent tagad. Mindent csak hülye tagad.
Másrészt: kísérletileg igazolt, hogy az agy próbálja értelmezni azt, amit lát. Pl. az, amit mixerkocsinak látunk a második képen, vagy az, vagy nem az.
Ma a tudományos világ azt mondja, hogy nem tudjuk, csak feltételezéseink vannak.
Ami biztosnak látszik az, hogy a rabszolgákkal nem volt keresztül vihető, mint korábban feltételezték.
Olyanokkal talán, akik szabadok voltak, sokat dolgoztak ugyan, de kaptak bőségesen enni, inni. Aki jól élt, megfizették, s lelkesen dolgozott a fáraóért.
Én meg saját szememmel láttam Karnakban az egyik oszlopba faragva egy "Kimentek a tankok, bejöttek a bankok" feliratú táblát a kezében tartó gyíkembert. Ez az egyetlen hieroglifa bizonyíték arra, hogy az óegyiptomiak magyarul beszéltek, hogy a devizahiteleket a magyarság tönkretétele érdekében találták ki, és hogy a gyíkemberek köztünk vannak!
Nem csoda, hogy a háttérhatalom mindent megtesz ezeknek a felfedezéseknek a titokban tartása érdekében...
Hello.
Csak főkérdésed olvastam el.
Én egy 100%ban szkeptikus, tényekre és fizikai lehetetségre alapító ember vagyok aki logikával gondolkozik, nem segglyukkal.
Nagyon negatív álltalánosításod.
Eddig hittem mindenki tudja ürlények építették pket.
Hisz oly dolgokat tapasztalhatunk miket mai publikus emberi technológiával sem képes( közel se) megépíteni ember.
Tudod, kérdező, te olyan sikeresen járatod le itt az ufó-hívőket, hogy a hasonló kérdésekhez már nem is érdemes normális választ írni. Ahogy nézem, már mindenki röhög a hasonló kérdéseken.
Hajrá kérdező, én neked drukkolok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!