Szkeptikus társadalom mit szólsz ahhoz, hogy tegnap a tudományos élet főszereplői beszéltek több csatornán arról, hogy a földönkívüli élet létezik?
A szkeptikus szó jelentése nem az, hogy konzervatívan tagadunk amit csak lehet, még a tények ellenére is.
Egyébként nem leszek visítva öngyilkos és nem fogok fosztogatni.
Az ilyen híreknek meg áltudósoknak a szava viszont nem sokat ér.
Miben változna az életem?
Ha van máshol anyagcsere vagy intelligencia vagy más?
Tanulhatok? Ismerkedhetek? Háborúzni kell?
Bizonyítsátok be.
Senki sem tagadta hogy lehetseges foldon kivuli elet. Csak nem volt ra bizonyitek.
Amugy elso korben mindenfele egysejtu szintu eletrol van szo, nem pedig foldonkivuli civilizaciokrol, ahogy te sejteted.
Túltoltad egy kicsit a kretént ebben a kérdésben.
Ha nyomon követted volna a bejelentéseket, akkor tudnád, hogy nem tagadták a földönkívüli élet lehetőségét.
Ha értően elolvastad volna a cikket, akkor azt is tudnád, hogy még mindig csak lehetőség szintjén beszélnek a témáról, ráadásul sejtszintű, vagy attól nem sokkal összetettebb formákról, melyek létezése a Naprendszerben sem kizárt.
A hír jelentőségének túlreagálásáért a "szkeptikus társadalomtól" egy enyhe, szánakozó félmosolyt kaptok. Meg kéne tanulni érteni és értelmezni, amit olvastok.
Én nem láttam semmi ilyet, de valószínű próbálnak minket felkészíteni. Most a Ceres van képbe, mert fénylő (inkább világító) pontokat látni rajta, ami megmagyarázhatatlan.
Arról már nem is beszélve hogy az egyik pont egy kráter közepében van és ez ráadásul szerintem, logikára utal.
link: [link]
És te mit szolsz ahoz, hogy ma reggeliztem?
Semmit ugye?
Én se ehez.
"...a tudományos élet főszereplői beszéltek..."
NEVEKET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!