Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Drága barátaim! Mit gondoltok...

Drága barátaim! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Üdv, itt van a videó:

https://www.youtube.com/watch?v=sn4PQzq0mqw

Obama testbeszéde elárulta volna, ha nemmel válaszol, (mert találkozott földönkívüliekkel) vagy tényleg csak vicces kedvében volt, és ezért mondta ezt? Mit gondoltok? 51-es körzet?

2015. márc. 18. 20:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
42%

Őszintén szólva a nem negatív idegenek régóta fel akarják venni az emberiséggel a kapcsolatot, csak ezt a kormány nem akarja. Vannak a negatív idegenek (reptíliánok) melyek a háttérhatalmakon keresztűl irányítják a világot, a mindenkori amerikai elnököt ők választják ki.

tehát ha Obama szerint nem engedik az idegenek (negatívak), akkor ez azt bizonyítja, hogy az USA kormányának velük van kapcsolata !

2015. márc. 18. 22:15
 2/20 anonim ***** válasza:
70%
Lehet találkozott is de obama csak egy bábu.
2015. márc. 19. 07:51
 3/20 A kérdező kommentje:
én nem értem, mire jó nekik ez. mért nem pusztítják el a fajt, miért pazarolják ilyen primitív nép kontrollálására az értékes energiájukat, miért foglalkoznak ezzel?
2015. márc. 19. 14:26
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert amilyen mocskosak belül, olyan szépek és élők.
2015. márc. 19. 15:48
 5/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem lehet tudni, hogy viccelt-e tényleg vagy sem, és volt mögöttes tartalma.

De tudod van olyan, hogy ha a legkomolyabb dolgokat, ha elvicceljük, akkor már senki sem fogja komolyan venni, így pedig nincs mitől félni. Valaki azzal tereli a figyelmet valamiről, hogy viccet csinál belőle. Ennyi.

Hogy a videóban is ez az eshetőség áll-e fent az nem tudni. De valamely aktákba csak beletudott pillantani, ha már bármelyik mezei kutató megteheti ugyanezt.

Viszont lehet nincs mindenhez hozzáférése. Bizonyos katonai komplexumokba való belépéshez neki is engedély kell.

Amúgy érdekes, elkezdi " Mert arra utasítottak minket, hogy ezt kell mondanunk". Még ha ez egy viccelődés is, miért , az elnököt ki utasíthatná ilyenre?? Hisz Ő maga az elnök! Szóval a ranglétrán még lenne valaki fölötte?

George Adamski

2015. márc. 19. 15:56
 6/20 anonim ***** válasza:
Obama Reptoid. Ők maguk nem engedik az igazságot napvilágra hozni
2015. márc. 19. 17:25
 7/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az van, amire a 2-es is utalt, hogy őt is irányítják. Ha ezt nem vesszük figyelembe, akkor valóban megmagyarázhatatlan az a dolog, hogy őt miért utasítják, és miért kell engedélyt kérnie bizonyos dolgokhoz.
2015. márc. 19. 21:53
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem vagyok a barátod
2015. márc. 19. 21:59
 9/20 anonim ***** válasza:
54%
Most hogy kielemeztem a videót, én is afelé hajlok, hogy így terelnek, ezzel az elviccelő stílussal. Ehhez pont jól is jön a kötetlen show-műsoros közeg, a laza társalgási stílus. (7-es voltam)
2015. márc. 19. 22:17
 10/20 anonim ***** válasza:
49%
Lehet valóság alapja
2015. márc. 20. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!