Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Drága barátaim! Mit gondoltok...

Drága barátaim! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Üdv, itt van a videó:

https://www.youtube.com/watch?v=sn4PQzq0mqw

Obama testbeszéde elárulta volna, ha nemmel válaszol, (mert találkozott földönkívüliekkel) vagy tényleg csak vicces kedvében volt, és ezért mondta ezt? Mit gondoltok? 51-es körzet?

2015. márc. 18. 20:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Túl konkrét dolgokat mond, soha nem hagynák, stb.
2015. márc. 20. 14:16
 12/20 lőrinc3 ***** válasza:
60%
Igen érdekes jelenet az amikor fel teszik neki a kérdést,hogy az eskü után mit csinálna a riporter,és ő egy folytában csak bólogat,e szerint ő is ezt csinálta,huncut nagyon,és tényleg sokkal több van ebben a kis videóban mint azt sokan gondolják,csak nem mindegy,hogy milyen szemüvegen keresztül nézzed meg.
2015. márc. 20. 18:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Micsoda állnevetések mikor válaszol!? Pontosan tudja ő hogy mi megy csak nem beszélhet róla!
2015. márc. 21. 21:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Így van, ezt írtam, erre utaltam én is fentebb.
2015. márc. 21. 21:47
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
,,De tudod van olyan, hogy ha a legkomolyabb dolgokat, ha elvicceljük, akkor már senki sem fogja komolyan venni, így pedig nincs mitől félni. Valaki azzal tereli a figyelmet valamiről, hogy viccet csinál belőle. Ennyi. " Nem. Biztosan hallottad már azt, hogy nem mindenki zseni akit kinevetnek. Na az UFO téma is pont ilyen. A helyes kérdés az: mivel lehet alátámasztani, hogy Obama azon okokból kifolyólag nevet akérdéseken, ahogyan a fenti válaszodban sugalltad? Csak azért mert te szeretnéd, hogy kiszöld emberkék repcsizzenek köztünk?! :D
2015. márc. 22. 07:14
 16/20 anonim ***** válasza:
49%

Én nem nevettem rajta érdekes volt! És megdöbentő ez akár egy bejelentésnek is számíthat!

Nem mi emberek nem akarjuk, hanem az idegenek nem arják hogy közzé tegyük!

2015. márc. 22. 09:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Azt gondolom hogy az ufóhívők olyanok mint Móricka, mindenről az jut az eszükbe. Tök mindegy hogy Obama tagadja, elismeri, elvicceli, sikoltva elrohan vagy lelövi a műsor házigazdáját, nekik az jön le hogy "Idegenek!"

A nem ufó hívőknek meg az jön le hogy lám, ez egy vicc, ő is röhög és humorizál.

Obama viccel üti el a kérdést így mindenki nyugodtan hihet abban amiben akar. Nem véletlen tartják karizmatikus vezetőnek, tudja mit kell mondania ahhoz hogy mindenki elégedett legyen a válasszal.

2015. márc. 22. 09:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Na most igen! De itt gondolom idegenek alatt a föld alatt élőkre gondol nem akik ide látogatnak illetve nyomon követnek stb!

Akik meg itt vannak azok kevesen vannak és ők irányítanak!

Szerintetek?

2015. márc. 22. 09:55
 19/20 anonim válasza:

Az 51-es körzet tényleg létezik.

Csak lezárták mert még régebben lezuhant egy űrhajó egy farmernak a telkén.

Erröl híres az 51-es körzet.

Az UFO-kal kapcsolatba pedig nekem és a történelemtanáromnak az a véleményünk hogy ami nem létezni arrol nem volna fogalmunk pl. Ha nem lenne/lettek volna sellők akkor nemismernénk a szót tehát mivel ismerjük a szó jelentèsét(ufo,sellő,vámpìr)így a szónak valahonnan jönnie kellett.

13/l

2015. márc. 22. 10:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Előző, egyetértek a hozzászólásoddal! Ez a beszélgetés szerintem akkor lett volna még ennél is érdekesebb, ha nem egy show-műsorban kérdezik meg az elnököt erről. Így még "el lehetett kenni" a dolgot nevetéssel meg viccelődéssel.
2015. márc. 22. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!