Most már szinte biztos, nem az ókori egyiptomiak építették a gízai piramisokat, hanem idegen kultúra! Itt dől meg végleg a szkeptikus társadalom?
Eddig is sok rejtély volt a piramisok építése körül.
Persze a szkeptikus/tudós társadalomnak mindig volt valami "válasza", még ha nagyon erőltetett volt is.
Először is a piramisok kora, már itt megoszlanak a vélemények.
Építés módszere, na itt már szinte egymásnak esnének az emberek.
Amikor megtalálták a királylistát, ami több 10 ezer éves történelemre vezette vissza az egyiptomi uralkodókat, na az volt az érvágás,mondhatni az utolsó csepp a tudósoknak.
És a kontrázás még csak ezután jött!
Elsőnek a hieroglifák elemzése közben ufo, repülő és tengeralattjáró képeire bukkantak.
Ezt szinte már meg sem tudták magyarázni, majd előálltak valamiféle írásnyelvi mesével.
De ez egész addig tartott, míg nemrég felbukkant egy igen fura hieroglifa!
Ezt már nem lehet magyarázni, itt dől meg az egész oktatási rendszer átverése!
Emiatt fogják újraírni a történelmet!
Laikusként te mivel magyarázod?
És majd figyeljétek, a tudósok mivel fogják, az még érdekesebb lesz!
Drága kedves kérdező.
Én elhiszem, ha valaki mást akar hinni, mint amit be akarnak neki magyarázni, az még belefér, de hogy vakká is válik??
Ha megnézed a linkelt rajzot, az ominózus nem tudom mi (de persze tudom) vésete abszolut más.
Képzeld el hogy csinálták! Véstek, véstek, aztán odaértek, elhajították, amivel addig dolgoztak, kiveszett a kezükbőlk a sok ütéssel, kéztartással beidegződött mozdulat, valami mással belevésték azt a valamit, aztán megkeresték az elhajigált szerszámot, újraéledtek a beidegzett mozdulatok és dolgoztak tovább.
Te tényleg vak vagy? A hit azzá tett??
@Lucifer:
Ez biztosan hamisítvány, mert nincs rajta a dömper!
:-D
Áááááá.
Nem fog ez menni..
Mi nem tudjuk meggyőzni, pedig van mivel, ő nem tud minket meggyőzni, ráadásul neki nincs is mivel.
Mindeki megmarad a hitében...
Kajakra nem vagyok biztos benne, hogy ez most szkeptikus-csalétek, vagy ezotéria-paródia :D
Mondjuk mindkettőnek jó.
Mutathatnék olyan videót, amelyben egy óra eszeveszett gyorsan megy, majd lassít, s felveszi a rendes ütemet. Nincs semmi manipuláció. Az óra nem lett megpiszkálva, a felvétel is teljesen szokványos, semmi trükk.
A megoldás pofon egyszerű.
A hieroglifák jelrendszere már megfejtett, tudomásom szerint. Helikoptert csak mi látunk, akik nem ismerjük.
A második kép jobb szélen van egy labirintus. Alatta egy ufó három fénnyel, amint egy folyó felett lebeg. Mellette van három atombomba. A mixerkocsi felett egy víztorony, alatta ásó. A bal felső sarokban ismét egy ufó, de az nem világít.
Tehát a sztori: éjszaka ufó érkezett a folyó fölé. Mivel a kicsi szürkék lebombázták a vízvezetéket és a piramisokat, a jó földönkívüliek segítettek az újjáépítésben. Készítettek egy víztornyot, dolgoztak a betonhoz szükséges anyagok kiásásában, s mixerkocsit adtak a szállításhoz. Majd kora délután távoztak.
Вот реальная история
Biztosan idegen kultura tagjai építették, hiszen:
- az óegyiptomi kultura az európaitól idegen;
- személy szerint egyetlen építőt sem ismerünk, mégha tudunk is róla egyet-mást.
Én egyetértek abban a kérdezővel, hogy nem az egyiptomiak építették, de nem is a földönkívüliek.
És a hieroglifa is jó, a képen a Józsi bácsi betonmixere van, ő térhajlításos időutazással jutott oda és ha már ott volt, mint egy varázsló beszállt építeni.
Meg is becsülték, olyannyira, hogy vissza se engedték...
Méghogy hamisítvány a hieroglifa.
Jószi bácsi olyan egyiptomiak számára varázslatos módon dolgozott, hogy mint látható, meg is örökítették, bár így némi fejtörést okoztak az utókornak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!