Miért várják el a szkeptikusok, hogy a földönkívüliek úgy cselekedjenek, ahogy ők azt elvárnák?
A szkeptikusok szerint az lenne a helyes cselekedet, hogy ET leszáll a fehér ház gyepén vagy bárhol és lepacsizna az elnökkel és a katonasággal.
Miért gondoljátok azt, hogy a földönkívülieknek csak az lehet az ésszerű cselekedet, amit a szkeptikusok elvárnak tőlük, míg más dolog (pl emberek kísérletezése sunyiban) teljesen logikátlan? Egyáltalán miért várják el, hogy egy idegen lény ugyanúgy gondolkozzon mint az ember? Ami számotokra logikátlannak tűnik , lehet számukra nagyon is logikus, attól függetlenül nem értjük a miértjét.
Továbbá kiegészíteném, miért gondolják azt, hogy tudnánk róluk ha itt vannak? Mert van pár kezdetleges technikai berendezésünk, szondánk aki/ami figyeli éjjel nappal az eget?!
Miért szerintetek ami kezdetleges sz@**r kis civilizációnk elég ahhoz, hogy mi észleni tudjuk a fénynél gyorsabb utazásra képes civilizáció űrhajóit? Esetleg tudják magukat álcázni?
Persze biztos csak sok star treket néztem, biztos... :D
Szia!
Nem várnak el ilyesmit.
Minden kérdést amit tényként kommunikálnak(pl.: UFO hívők) alá kell támasztani bizonyítékokkal amik lehetőleg minden esetben ellenőrizhető és/vagy rekonstruálható hitelt érdemlően.
Hogy rekonstruálsz egy véletlenszerűen bekövetkezett estet, jelenséget? Sehogy! Az ufók nem fognak besétálni a műtőasztalra.
Nem mellesleg, az semmit nem jelent, hogy nem szállnak le nyíltan....az őz sem látja a rá célzó vadászt ;)
Ez egy jó kérdés.
Én is imádom, mikor komolyan azt várják, h majd vasárnap az esti hírekben bejelentik, h itt vannak meg majd lesz nyílt nap amikor kérdéseket tehet fel bárki.
Ezzel most nem azt mondom, h itt vannak, de nagy a valószínűsége, h egy szűk vezetői réteg hamarabb fog tudni a létezésükről vagy h elsőként velük veszik fel a kapcsolatot, mint Ozmium42-vel....
" Ha állítasz valamit, bizonyítsd. "
Mi az hogy állítok valamit? Én teszek rá, hogy te elhiszed-e Nekem, hogy itt vannak-e vagy sem, én most a reakciókról és cselekedetekről beszéltem, nem pedig másról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!