Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért tanítják az iskolákban,...

Miért tanítják az iskolákban, hogy a Gizai nagy piramisokat az egyiptomiak építették, hiszen ma sem tudnánk megépíteni? Ez ma a legmeggyőzőbb bizonyítéka az UFOk itt jártára?

Figyelt kérdés

Zoltánkvantumfizikus kérdése :

Bármikor amikor vitatkozok, kollegákkal ; fizikusokkal, biológusokkal egyszerűen bárkivel a földönkívüliekről, mindíg elérkezünk ahhoz a ponthoz, hogy bizonyítékot kérnek tőlem az itt létük nyomára. Ilyenkor a legkétkedőbbeket is azzal győzöm meg, hogy nézd meg a Gizai nagy piramisokat ! Ma sem tudnánk felépíteni ezt a monumentális, precízebb statikai tulajdoságokkal rendelkező építményt, hogyan húzhattak fel ilyet az egyiptomiak kőeszközökkel, olyan pontosan hogy nem súllyedt a talajba évezredek alatt, teljesen síma oldalt, ha ránézel egy házra már pár méter után látod azt melyik irányba nyúlik, de a nagy piramis teljesen sima !

Én világéletemben tipikus szkeptikus voltam. Már iskolában is az a tipikus fárasztó gyerek voltam, mert amikor magyaráztak a tanárok, hogy fiam mi hogyan, Én mindíg is rákérdeztem, hogy miért? miért? miért? Állandóan tettem fel a kérdéseket, hát útáltak is érte, mert vannak dolgok, amelyek nem rakhatók egyetlen képbe, ezek egyike az egyiptomi nagy piramisok.

Az iskolában a napjainkig azt tanítják, hogy ezt 20 év alatt 2.3 millió kőhasábból építették fel,egy kőhasáb 2-15 tonna közt volt, ezeket rámpákon görgették fel. Mindössze 1 perc 27 másodpercük volt, hogy egyik követ a másikra rakták ! :-D

Mai legjobb eszközünk a korongvágó amivel a köveket meg vagyunk képes munkálni. Én voltam egyiptomban és Én garantálhatom, hogy ott egyetlen kőtömb közé sem tudunk egyetlen papírlapot sem dugni. Egyetlen kőtömb közé sem tudunk.Ezt a mai technológiával sem vagyunk képesek megvalósítani !!

*

Teljesen biztos, hogy ezt legalább minket jelenleg évezredekkel megelőző tudományos szinten álló földönkívüleik alkották, de az is lehet,hogy évmilliókkal előznek meg ! Ezek a földönkívüliek számtalanszor tanították őseink, mint az le van írva szinte minden ősi nép hagyományaiban. Tanítottak minket, hogyan győzzük le a természet erejét, hogyan építsünk számunkra alkalmas öntözőrendszereket, vízvezetékrendszert (dél amerikában) hogyan boldogoljunk és közben a végső kérdéseket is elmondták, amiket az Őssámánok a saját ismeretikkel, szavaikkal tudtak átadni hagyományaikban, meséikben és amely roppant nagyfokú hasonlóságpt mutat a modern kvantumfizikai, kvantumfilozófiai ismeretinkkel. Analógiailag kifejtettem itt http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__4768461..

Akit érdekel a mérnökök magyarázata is, arról miért nem tudnánk megépíteni a piramisokat és valójában ez mi volt, már nem titok, egy mikrohullámú erőmű, minden jel erre utal. Az itt végignézheti https://www.youtube.com/watch?v=-CjWrmEtPSY és https://www.youtube.com/watch?v=EOvkFLK1fn0

*

Végül felmerül a kérdés, mit tudtak a piramisok építői, amit ma sem értünk ? Milyen tudás van elrejtve a tanítások, vallásba bújtatott modern kvantumfizika közt ? Ma már ezen el tudunk indulni, hiszen megvannak a kvantumfizikai alapismeretink http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__4768461.. Mi következeik ezekből? Mire gondolsz?

2014. aug. 23. 19:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
75%

"47-es amit írtál, azt egy Vojtech Zamarovský 

nevű író vetette papírra 1977-ben. 1977 - Ich veličenstvá pyramídy, o egyptských pyramídach - A felséges piramisok címmel. Nem tudom, hogy mennyire fedik a valóságot. Szerintem semennyire."

Amit írtam, azt Zamarovsky is összefoglalta, de a felsorolt ókori írók vetették papírra. Z. őket idézi. Ha veszed a fáradtságot, utánaolvashatsz az eredetiknek is.

Hérodotosz: Görög-perzsa háború II.kötet, 124. fejezet (magyarul elérhető). -> a gízai piramisok építtetőjeként Kheopsz, Kefrén és Mükerinosz fáraókat jelöli meg.

Manethón: Aegyptica (részletek olvashatók belőle Harmatta János: Ókori keleti történeti chrestomatia)-> a Nagy piramist Szúfisz fáraó építtette.

Szicíliai Diodórosz 1. könyve: -> a három piramis építtetője Khembész (Khemmisz), Khebrész, és Menkerinosz fáraó.

Sztrabón: Geographica -> semmit nem ír az építtetőről, de annyit igen, hogy ezek királyok sírjai.

De ezeket a forrásokat, mivel több ezer évvel későbbiek és közvetettek, sok anekdotát, mondát írnak le, illik helyén kezelni és más adatokkal egybevetni.

"Nézzünk csak meg a legrégebbi ilyen forrásokat, annak igaznak kell lennie. : A neves görög geográfus, Strabo a piramist anno "égből alászállott építményhez" hasonlította, mely "nem emberi kéz műve". "

Strabo=Sztrabón. Már említettem. i.e. 24-ben adta ki földrajzi művét. Korántsem a legrégebbi szerző.

Platón nem írt róluk.

Tényleg jöhetnének már azok a görög források a talált piramisokról, mert úgy látom csak kamuztok.

2014. okt. 21. 21:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!