Van valakinek bármilyen bizonyítéka arra, hogy 404 NEM beszélget idegen lényekkel telepatikusan, vagy csak vádaskodni tudnak akik ezt állítják és érvelni nem?
Figyelt kérdés
Az olyan válaszokra hogy azért nem beszél velük mert nincsenek idegen lények ilyen választ mellőzük, mert mi akik ide írunk mind tudjuk hogy léteznek rajtunk kívül más lények is! Én például már nem egy uFO-t láttam élőben saját szememmel. Szóval konkrét választ várunk hogy 404 és UFO-kutató mért ne beszélgethetne idegen lényekkel telepatikusan?!2011. márc. 30. 19:56
1/138 anonim válasza:
1. az,hogy én is egyetemre járok és semmi köze sincs ahhoz amit mondd 404 2. tudományosan és szerintem gyakorlatilag is lehetethlen telepatikusan beszélgetni se a mi fajunkkal se az emberekkel!
2/138 anonim válasza:
élőben mi? hát persze :D
kezdem azt hinni, hogy az ilyen képtelen hülyeségek amiket ide leírnak egyesek tulajdonképpen csak trollkodás.
3/138 A kérdező kommentje:
Ki törölheted a S*gged az egyetemista diplomáddal ha földön kívüliekkel beszélget mivel ezt nem tanítják az egyetemen. Más okot keress. Valami nyomós indokon törd a fejed törjed csak. Találjatok ki valamit. Valami hihető érvet mert ez az egyetem duma baromság.
2011. márc. 30. 20:07
4/138 anonim válasza:
Van valakinek bármilyen bizonyítéka arra, hogy 404 beszélget idegen lényekkel telepatikusan?
5/138 A kérdező kommentje:
ja és első válasz adó! Azt írtad: "se a mi fajunkkal se az emberekkel!"
Ezek szerint te nem vagy emberi faj, mert se a tiéddel se az emberekkel nem tudsz. Hát ennyit az egyetemről.
2011. márc. 30. 20:10
6/138 anonim válasza:
HA Ő VALÓBAN BESZÉLGETNE MÁSIK BOLYGÓRÓL SZÁRMAZÓ LÉNYEKKEL,AKKOR MÁR RÉG GAZDAGABB LENNE MINT BILL GATES,
7/138 A kérdező kommentje:
20:07 ez másik kérdés amit tegyél fel új kérdésként.
2011. márc. 30. 20:12
8/138 A kérdező kommentje:
20:11 én úgy tudom milliomos.
2011. márc. 30. 20:13
9/138 anonim válasza:
egyetemről meg annyit hogy nem muszáj oda járni!! jó kapcsolatok és már annyi diplomád lesz amennyit akarsz, a pénz beszél,kutya ugat
10/138 anonim válasza:
én nem tartom kizártnak, hogy 404 felvette a kapcsolatot idegen lényekkel, de ez elég hülye kérdés. ennyiből mi is kérhetünk tőle bizonyítékot, hogy igaz-e amit állít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!