Van valakinek bármilyen bizonyítéka arra, hogy 404 NEM beszélget idegen lényekkel telepatikusan, vagy csak vádaskodni tudnak akik ezt állítják és érvelni nem?
Figyelt kérdés
Az olyan válaszokra hogy azért nem beszél velük mert nincsenek idegen lények ilyen választ mellőzük, mert mi akik ide írunk mind tudjuk hogy léteznek rajtunk kívül más lények is! Én például már nem egy uFO-t láttam élőben saját szememmel. Szóval konkrét választ várunk hogy 404 és UFO-kutató mért ne beszélgethetne idegen lényekkel telepatikusan?!2011. márc. 30. 19:56
21/138 A kérdező kommentje:
Hát én az enyémet nem fogom ide belinkelni de 404ét belinkelhetem végül is [link]
De a kérdésre válaszoljatok ne beszéljetek félre! Mi a bizonyíték arra hogy nem létezik telepátia?
2011. márc. 30. 20:39
22/138 anonim válasza:
Mi a bizonyíték arra,hogy létezik Telepátia? Mi a bizonyíték,hogy te láttál már földönkívülit?
Ezt bárki állíthatja,ahogy az ellenkezőjét is.
23/138 A kérdező kommentje:
Igen de az egy más kérdés amit fel kell tenni egy új kérdésnek. De ez most az én kérdésem. Vagy válaszolj, vagy ne kérdéssel válaszolj mert annak nincs értelme.
2011. márc. 30. 20:44
24/138 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy nem beszélget UFOkkal.. Én is szoktam részegen pl beszélgetni néha a kapunkkal.. Főleg, ha nem találok bele a kulcslyukba.. A lényeg: Sok mindenki képzel sok mindent és egyes embereknél előfordul az is, hogy bezsélget olyan dolgokkal, amit képzelt.. Ehhez egyesek berúgnak, mások drogoznak és vannak 404 típusúak, akiknek olyan élénk a fantáziájuk, hogy mindezt józanul is megteszik és még el is hiszik..
25/138 anonim válasza:
majd ha a saját szemmel láttom, és a saját fülemmel hallom, akkor majd elhiszem ezeket a droid meséiteket
26/138 potion válasza:
(igazából mindegy hogy milyen stílusban írok)
Magasfokú IQ-ra mutat az hogy szerinted az egyetem badarság, de egy vadidegen ember az interneten olyan dolgokokat állít amit lehetetlen bebizonyítaní az igen, az nagyon király.
és az a szomorú hogy elhiszitek.
27/138 A kérdező kommentje:
Igen az egyetemen még meg is tiltsák hogy higgy az idegen lényekben! És milyen dolog már megtiltani hogy miben higgy, ami ráadásul nem is lehetetlen?
2011. márc. 30. 20:55
28/138 anonim válasza:
amúgy egy éve lefeküdtem SHAKIRÁVAL!!
29/138 A kérdező kommentje:
ja és rosszul írtam 404 nem a JouTubera tette hanem az indavideóra. Csak rosszul emlékeztem.
2011. márc. 30. 20:56
30/138 A kérdező kommentje:
20:55 ez most hogy jön ide?
2011. márc. 30. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!