Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van valakinek bármilyen...

Van valakinek bármilyen bizonyítéka arra, hogy 404 NEM beszélget idegen lényekkel telepatikusan, vagy csak vádaskodni tudnak akik ezt állítják és érvelni nem?

Figyelt kérdés
Az olyan válaszokra hogy azért nem beszél velük mert nincsenek idegen lények ilyen választ mellőzük, mert mi akik ide írunk mind tudjuk hogy léteznek rajtunk kívül más lények is! Én például már nem egy uFO-t láttam élőben saját szememmel. Szóval konkrét választ várunk hogy 404 és UFO-kutató mért ne beszélgethetne idegen lényekkel telepatikusan?!
2011. márc. 30. 19:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/138 anonim ***** válasza:
de akkor is! a föld nevű bolygó leghíresebb embernek kéne már lennie ennek a 404-nek ha igazak amiket ő mond, mert nem minden ember beszélget más idegen lényekkel.....
2011. márc. 30. 20:15
 12/138 anonim ***** válasza:
404.? Fogalmam sincs arról hogy beszélget-e idegen lényekkel vagy sem mert őszintén nem is tud igazán érdekelni ez, nekem csak a kommentjei szoktak érdekelni hogy miről mik a elgondolásai. Mert érdekeseknek tartom őket.
2011. márc. 30. 20:16
 13/138 A kérdező kommentje:
De ha téged valaki ki gúnyol annak akarsz bizonyítani bármit is? Lesz@rnád és elhúznál a fenébe!
2011. márc. 30. 20:16
 14/138 anonim ***** válasza:
Igen,aki gúnyolna annak mégjobban bízonyitanám az igazamat, hogy aztán én nevesek egy jó nagyot a képébe!!
2011. márc. 30. 20:19
 15/138 A kérdező kommentje:
Ha én kitalálnék egy történetet akkor azon elnnék hogy írjak róla könyvet pl. De ő nem teszi! Pedig meg van rá a lehetősége mert gazdag és sokan szeretik itt a gyk-n is akkor a könyveit is vennék. De nem teszi mert nem akar híres lenni. A neve is h 404 ezt takarja hogy nem akar mutatkozni.
2011. márc. 30. 20:19
 16/138 A kérdező kommentje:
Többen nézték meg a filmjét a YouTuben 1 hét alatt mint az én 3 filmem 2 hónap alatt. 2 év alatt híres lehetne például ha írna egy könyvet. Mégis nem árulja el a nevét és titkolózik. Szerintetek ha kitalálná ezeket akkor titkolná magát vagy épp az hogy reklámozná magát hogy minél híresebb legyen a története!
2011. márc. 30. 20:23
 17/138 anonim ***** válasza:
akkor létcíves linkelj már be egy pár videót, de szerintem én is összefogom szedni a gondolataimat és fantáziálók egy kicsit és én is kifogom magam adni olyan embernek aki már egy másik idegen bolygón elnök és dirigál a kis szürkéknek, egyébként mit is mondott mikor fognak jönni az IDEGNEK???,,,,
2011. márc. 30. 20:26
 18/138 A kérdező kommentje:
20:26 ha te ilyen okos embernek adod ki magad akkor okosnak is kell lenned ténylegesen! Ha én belinkelek neked valamit az azt jelenti hogy egyedül nem vagy képes utána járni a dolgoknak és így sokra nem vihetnéd.
2011. márc. 30. 20:32
 19/138 anonim ***** válasza:

Én mindig azt vallom,hogy azért,mert valami hihetetlen,az attól még lehet igaz is .

Kérező: Lennél oly kedves,és belinkelnéd 404 és a Te videódat? Szivesen megnézném. Köszönöm szépen

2011. márc. 30. 20:33
 20/138 anonim ***** válasza:

Mégis hogy a náthás p0csömbe tudnánk mi bebizonyítani azt, hogy 404 NEM beszélget az idegenekkel? Esetleg neki kéne valamit virítani, hogy tényleg beszélget velük, de sajnos ezt még nem tette meg....

Más megközelítés:

Kérdező, bizonyítsd be nekem, hogy én nem beszélgetek telepatikusan a csvirdzrit fajjal. Esküszöm a lányom életére, hogy minden este szoktam! Na?

2011. márc. 30. 20:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!