Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van valakinek bármilyen...

Van valakinek bármilyen bizonyítéka arra, hogy 404 NEM beszélget idegen lényekkel telepatikusan, vagy csak vádaskodni tudnak akik ezt állítják és érvelni nem?

Figyelt kérdés
Az olyan válaszokra hogy azért nem beszél velük mert nincsenek idegen lények ilyen választ mellőzük, mert mi akik ide írunk mind tudjuk hogy léteznek rajtunk kívül más lények is! Én például már nem egy uFO-t láttam élőben saját szememmel. Szóval konkrét választ várunk hogy 404 és UFO-kutató mért ne beszélgethetne idegen lényekkel telepatikusan?!
2011. márc. 30. 19:56
 81/138 A kérdező kommentje:
21:51 ez az én kérdésemnek az ellentéte és kérdésre kérdéssel nem tudsz válaszolni.
2011. márc. 30. 21:53
 82/138 A kérdező kommentje:
Szóval csak hogy tudjátok, én nem 404 et és UFO kutatót akarom védeni hisz nem tudom hazudnak e vagy sem. De ha szerintetek hazudnak akkor addig csak vádaskodás amíg nincs bizonyítva hogy hazudnak. Tudom hogy nehéz be bizonyítani valamit erre vannak a nyomozók. De ha nincs rá bizonyíték hogy Ágnes becsapta Pistát akkor ez csak feltételezés amíg nincs bebizonyítva.
2011. márc. 30. 22:03
 83/138 A kérdező kommentje:
Látom hirtelen elmentek aludni a gyerekek 10kor későre jár nekik érdekes hogy mind a 3 gyerek egyszerre ment el aludni :D hmmm...
2011. márc. 30. 22:16
 84/138 anonim ***** válasza:
Istenem, olyan aranyosak vagytok, hogy ennyire szeretnétek hinni ebben az UFOlógiában.
2011. márc. 30. 22:25
 85/138 A kérdező kommentje:
A többi tudósok, csillagászok és atomfizukusok akik hisznek ebben és elindították a SETI programot is több milliárd dollárrért nemzetközi szinten kutatva az idegenek után. Mindezt csak azért mert aranyosak? Nem hinném de ha te mondod :D
2011. márc. 30. 22:32
 86/138 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek benne. Én tudom, hogy léteznek.
2011. márc. 30. 22:34
 87/138 anonim ***** válasza:

22:25 vagyok: ne kavard a haszont a fa szommal! A SETI-t azért hozták létre, mert hisznek a földönkívüli élet LEHETŐSÉGÉBEN. Abban én is hiszek. Amiben nem hiszek, és olyan szívesen vállonragadnám és megráznám az ilyen naív és ostoba embereket, akik bekajálják ezt a sok valószínűtlen butaságot, hogy reptoidok, plejádok, fényszövetség stb.

Én el tudom képzelni, hogy van földönkívüli élet, de nem ebben a "hülyegyerek" stílben.

404 agyalgásai elemzése:

többféle verzió lehet:

-hazudik

-nem hazudik, átéli amit mond, de ezek nem valósak, hanem ő hiszi ezt

-igazat mond és igaz dolgok történnek vele

az utolsónak a legkisebb a valószínűsége.

Nem feltételezek róla rosszindulatot vagy kóros pszeudológiát, de szerény véleményem szerint hallucinál, mert amiket állít az abszurd.

2011. márc. 30. 22:40
 88/138 A kérdező kommentje:
22:40 Einsteinről azt hitték őrült. Ma már minden iskolában az ő képletei alapján tanítanak. Ennyit az abszurd megítélésről.
2011. márc. 30. 22:43
 89/138 anonim ***** válasza:

Egy állítást csak úgy lehet igazolni, vagy megcáfolni, ha rendelkezésünkre áll, az egyén elmondásában rejlő rejtély értelmezése, az általa felsorolt képességek, tárgyak ismerete. Jelenleg a hivatalos reális szemlélet szerint nem létezik telepátia, sem egyéb varázslatos képesség. Nem is találkozni olyan emberekkel, akik titokzatos erőt használnának. Többnyire a „vallásos” nemzedék menekül a hit minden fajtájába - kifejezetten nem kiemelve, csak gyűjtőfogalom számba véve a hasonló ideákat. Ők látna a normálistól elütő dolgokat, vagy beszélik be egy átlagos jelenségbe annak mágikus jelentőségét. Az emberek hajlamosak nagyot álmodni, mert képtelenek beletörődni saját korlátoltságukba - így találnak ki újabb és újabb szupererőket, és a világunkat felrázó paranormális rejtélyeket.

Ki dönti el, mi az igazság és mi nem? Hm? Hiszen az igazság mindig más és más. Az ember azt tartja igazságnak, amit lát, amit tapasztal. Még akkor is igaznak hiszi, ha hajmázas agyszülemény, hallucináció, az elme egy groteszk víziója. Aki egyszerűen képzelődik is valóságosnak éli meg a fantáziáit. Tehát a tapasztalás maga az egyén igazsága, valóságtól és normalitástól függetlenül.

2011. márc. 30. 22:51
 90/138 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

22:40 Einsteinről azt hitték őrült.

Einsteinről soha senki nem hitte, hogy őrült. Ahogy matekból sem bukott meg.

Más:

"Igen az egyetemen még meg is tiltsák hogy higgy az idegen lényekben! "

"A kérdező kommentje:

21:29 Tanulj meg írni utána beszélhetünk."

Ezen jót röhögtem :)

2011. márc. 30. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!