Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van valakinek bármilyen...

Van valakinek bármilyen bizonyítéka arra, hogy 404 NEM beszélget idegen lényekkel telepatikusan, vagy csak vádaskodni tudnak akik ezt állítják és érvelni nem?

Figyelt kérdés
Az olyan válaszokra hogy azért nem beszél velük mert nincsenek idegen lények ilyen választ mellőzük, mert mi akik ide írunk mind tudjuk hogy léteznek rajtunk kívül más lények is! Én például már nem egy uFO-t láttam élőben saját szememmel. Szóval konkrét választ várunk hogy 404 és UFO-kutató mért ne beszélgethetne idegen lényekkel telepatikusan?!
2011. márc. 30. 19:56
 121/138 anonim ***** válasza:

ma 14:58 Jó nagy marhaságokat írtál !

Mit nem tettek hova az emberek ? Ez hogyan jön ide ?

Nem az a lényeg, hogy maradi hozzáálás hanem hogy igaz vagy nem !

A googléval találsz meg valamit a neten. Ha senki nem rakott fel információt a krixkraxokról, akkor senki nem találkozott velük. Egy embernek pedig nem fognak megjelenni, akkor nincsenek, egyébként pedig a neten minden megtalálható. Amit feltettek.

2011. ápr. 1. 20:07
 122/138 anonim ***** válasza:
Amit feltettek. de ez nem mindig = az igazsággal
2011. ápr. 1. 22:44
 123/138 anonim ***** válasza:
Lassan 7 milliárd ember lesz a földön, és ebből csak egyetlen egy képes kommunikálni a földönkívüliekkel? :D Ennél jobban már csak az EZO TV tud felidegesíteni. Hogy lehet ennyire sügér az emberek egy része. Ez olyan mint Isten létezése. Senki nem fogja fel aki hisz benne, hogy ezt csak az emberiség találta ki, hogy könnyebben teljenek a mindennapok és reményt sugározzon valami a reménytelenségben. Földönkívüliek 100%, hogy léteznek ezt nem tagadom, mivel az Univerzum hatalmas és lehetetlen hogy csak itt legyen élet. De a telepatikus kommunikálós dolog az badarság. :S Komolyan vannak akik elhiszik...
2011. ápr. 2. 00:04
 124/138 anonim ***** válasza:

Hú nem olvastam végig az összes választ, csak az első oldalt, de mondjuk végülis igazad lehet.

csak egyetlen icurka-picurka bökkenő merül fel... ha az idegenek tudatni akarnak velünk valamit, miért egy magyar kockát választanak közlőeszözül?

Miért nem mondjuk Obamát vagy vmi hírességet, esetleg a Nasa vezetőjét vagy fontos személyét?

2011. ápr. 2. 16:18
 125/138 anonim ***** válasza:
ezért nem szeretek vitázni ,mert a legtöbb konfliktus nem ér véget úgy ahogy az ember szeretné
2011. ápr. 2. 21:19
 126/138 anonim ***** válasza:
és pont
2011. ápr. 2. 22:22
 127/138 404 ***** válasza:
70%

A telepátiát az emberek akaratlanul is használják a mindennapokban, és észre sem veszik. Kész tények például ikrek közötti telepatikus megérzések, vagy anya és gyermeke közötti vagy szerelmesek közötti telepatikus kapcsolat. Ezeket az emberek megmagyarázhatatlannak vélnek, de attól hogy nincs rá magyarázat, még létezik. Mint már azt korábban is említettem, attól hogy nem ismersz valamit, még létezik. Vagyis nem zárható ki a lét fogalma attól ha nem ismeretes a megoldása.

Egyébként van rá magyarázat. Tegyük kicsit félre az egyetemi tanítást hogy megismerd csodálatos képességeid. Az ember a telepátiát a homlok közepén található agyalapi miriggyel használja, aminek neve ajna, vagy közismertebb nevén harmadik szem. Ez a mirigy szerepet játszik továbbá az orr, a szem és a fül irányításában. Általában akik képesek mozgatni a fülüket, azok könnyebben kommunikálnak telepátiával. Emellett szerepet játszik emlékező képességünk és akarat erőnk megvalósításához. Ezen mirigy nélkül nem tudnánk elmélkedni, nevetni, és nem működne a meditáció hisz ezeket is mind az ajna vezérli.

A telepátiát már édesanyátok méhében felfedeztétek. Amikor még embriók voltatok, telepatikus kapcsolatban álltatok édesanyátokkal. Kutatók bebizonyították hogy a magzat álmodik. Már pedig álmodni csak úgy lehet, ha van miről álmodni. A kutatók nem tudják miről álmodhat egy meg nem született baba az anyja méhében, hisz nincsenek még meg az álom képekhez szükséges adatok. Még nem látott semmit úgy vélik a kutatók, akkor mégis mit álmodik? Pedig lát. Az édesanyja közreműködésével olyan telepatikus jeleket kap, melyeket sokszor nem csak az anyja sugároz felé, de akaratlanul is bárki által kaphat jeleket. A magzat anyjának különleges és felemelő érzéseit a baba is megérzi, az anyjától kapott képeket pedig összeköti a jóleső érzésekkel, így a képekről tud különbséget tenni jóleső, kellemes érzés és rossz érzés közt, amit össze tud kapcsolni a kellemetlen képek által kapott érzésekkel. Így tud rossz álmokat és jó álmokat is álmodni. Sajnos mivel a mama akaratlanul rossz érzéseket és rossz képeket is küld magzatának, ezért vigyázni kell hogy a kismama ne lásson drasztikus dolgot pl. horrorfilmeket. A magzat jobban fejlődik az anyja által küldött nyugodt telepatikus információk hatására, mint a stresszes és izgalmas telepatikus jelek hatására.

Kár hogy még gyerekek vagytok s éretlenek ahhoz hogy elgondolkozzatok ezen illetve felfogjátok.

2011. ápr. 3. 01:48
 128/138 404 ***** válasza:
70%
Bocsánat, elírtam. Hiába, én sem vagyok tökéletes. Nem agyalapi mirigy hanem toboz mirigy és az agyalapi miriggyel van közvetlen kapcsolatban. Bár nem mint ha így érthetőbb lenne számotokra, de muszáj volt kijavítanom mert zavart. Illetve kihagytam hogy az ajna az immunrendszerünket és idegrendszerünket is befolyásolja. Ezért van az, ha valaki egyfolytában szomorú, egy idő után legyengül az immunrendszere még ha normálisan étkezik akkor is. Vagy ha sokat nevet és jól érzi magát akkor erősödik még akkor is ha kevesebbet eszik a szokásosnál.
2011. ápr. 3. 02:22
 129/138 anonim ***** válasza:
Igen. A baba álmodik és hát miről? Az anyja által küldött információkról. Másról nem tud. 404 hidd el hogy még így se tudod meggyőzni őket mert még gyerekek és a gyerekek makacsok, ha értik és elhiszik már csak azért se adnak neked igazat. Nem beszélve arról hogy ezek imádnak veszekedni. Nem értem mi jó van ebbe de ők élvezik.
2011. ápr. 3. 09:33
 130/138 anonim ***** válasza:

404:Én nem azt mondom,hogy te "hülye ember vagy és csak bolondítod a népet" hanem nincs bizonyíték arra,hogy beszélgetsz velük DE arra sincs,hogy nem bármi megtörténhet ebbe a nagy világban! És én ebben a szó háborúban selmleges vagyok! :) Üdv

TigerMan

2011. ápr. 3. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!