Van valakinek bármilyen bizonyítéka arra, hogy 404 NEM beszélget idegen lényekkel telepatikusan, vagy csak vádaskodni tudnak akik ezt állítják és érvelni nem?
szerintem le is szűrhetjük a tanulságot, egy biztos ,őket nem lehet meggyőzni akik nem hisznek 404nek
én azért hiszek neki ,mert már átéltem dolgokat, igaz 404hez képest semmi, de tapasztaltam egy keveset abból amiket ő mondott, mellesleg értelmes embernek tartom, bölcsebbnek sokkal az átlagembernél ,lehet az 2-3 diplomás.
igaz ezzel sem értem el sokat hogy mindezt leírtam.
404 miért nem válaszol itt?
Amúgy meg kérdező: mutass már be 404-nek, én szívesen találkoznék vele, főleg ha ő bemutatna, valamelyik idegennek (persze, nem annak, aki elrabol és elevenen felboncol).
Hát ezen az egészen sírtam. :D Bár lehet van a T-Mobilenál telepata alap csomag, azzal lehet kommunikálni.
Na komolyra fordítva a szót. Mikor fogjátok fel, hogy az UFO az Azonosítatlan Repülő Tárgy? Azzal nem lehet beszélni.
Nem nekünk kell bebizonyítani hogy hazudik, hanem neki hogy nem. Semmilyen tudományos dologgal nem tudja alátámasztani az állításait. Másik dolog az agyhullámait hogy a francba erősíti fel annyira, hogy azzal távolabbra kommunikálhasson? Hogyan fogja a primitív emberi agyával a beérkező agyhullámokat? Nem tudok róla, hogy lenne olyan része az agynak mely képes fogadni és feldolgozni a beérkező agyhullámokat.
Ha pedig szerinted az egyetem semmire nem jó, akkor a legnagyobb "UFO" kutatók miért doktoráltak le?
Kíváncsi lennék Stephen Howking professzornak mi lenne a véleménye a témában? :D
utólsónak : Neked az a apszichózisod, hogy az UFO szó az csak csészealjat jelenthet ?! :D
Megsúgom, hogy nem ! Hanem földönkívüli lényt is !
Az bizonyítja, hogy az általa felsorolt 35 törvény teljesen irreális ! Olyan dogokat tartalmaz ami velójában nincsen ! Ha UFOk vannak ezt nekik tudniuk kell. Nem lehet megváltoztatni a saját multadat mert ez sérti a kauzalitást ! Nincsen időuztazás mert ez egy fantazmagória. Az egész nem szabad húst enni is csak a labilis elmék között népszerű.
Ezen túlmenően, teljesen ostobaságokat ír, összefüggéstelen dolgokat, nem értem hogyan kelthet ez pozitív benyomást bárkiben is. Arról nem is beszélve, hogy az általa felvett kapcsolat az idegenekkel teljesen zagyva ostobaság. SENKI a világon nem ismer krixkraxokat. Leellenőrizheted a googléban, csak a gyk-ból jönnek a találatok.
A video amit összevágott más anyagból annak is i-doser az alapzenéje, amit a pszichopata antiszociális összeesküvéselméletekkedvelői körében elterjedt.
Ha valaki állít, azt neki kell bizonyítanija. Abból, hogy nem tudod bizonyítani, hogy a mikulással vacsoráztam vagy a hóanyóval tőltöttem az éjszakát, nem következik, hogy biztosan így volt.
14:36 fel kell világosítsalak ,az univerzumot nem érdekli az hogy az emberek nem tették bele minden, vagyis a létező összes információt ami valaha gondolva ,és kimondva volt és valóban létezik
mi az hogy nem találok rá a googleba, a google az semmi ,azért van hogy megtalálj vele dolgokat ,de ha a tudásodat fejleszteni akarod olyan irányba ,olyan dolgok felé ami még nem elfogadott ,akkor arról a googleba nem hogy pár oldalt, egy oldalt sem fogsz találni(najó talán egy-kettőt)..
még1x mondod a google-t EMBEREK HOZTÁK LÉTRE ,nem a tökéletes mindenség, vagyis számtalan hiba lehet benne, mivel amit ember alkot az sosem tökéletes
nem szeretem ezt a maradi,szkeptikus hozzáállást ,nekem ez nagyon béna
nevetséges, hogy ti mindent elhisztek a fórumokon, telefonálgattok a TV-jósdába stb stb... Igaz 404 nem pénzben vert át (eddig) hiszékeny embereket.
Lehet, hogy azért nem ír mert a moderátorok megelégelték a nép butítását és elnémították. Itt ilyenkor nem úgy némítanak, hogy beregisztrálsz egy másik címen és kész is, hanem az IP címed tiltják és így egy jó ideig nem irkálhatsz ide.
egyébként pedig, hogy a kérdésre is válaszoljak:
Senkinek sincs bármilyen bizonyítéka arra, hogy 404 beszélget idegen lényekkel telepatikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!