Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van valakinek bármilyen...

Van valakinek bármilyen bizonyítéka arra, hogy 404 NEM beszélget idegen lényekkel telepatikusan, vagy csak vádaskodni tudnak akik ezt állítják és érvelni nem?

Figyelt kérdés
Az olyan válaszokra hogy azért nem beszél velük mert nincsenek idegen lények ilyen választ mellőzük, mert mi akik ide írunk mind tudjuk hogy léteznek rajtunk kívül más lények is! Én például már nem egy uFO-t láttam élőben saját szememmel. Szóval konkrét választ várunk hogy 404 és UFO-kutató mért ne beszélgethetne idegen lényekkel telepatikusan?!
2011. márc. 30. 19:56
 101/138 anonim ***** válasza:
A Star-Gate esetnél a cikkben azonban nem írtak eredményről, csak arról, hogy megpróbálkoztak távollátók képességeivel is felderíteni az ellenséges bázisokat. A próbálkozás nem egyenlő a sikerrel.
2011. márc. 30. 23:57
 102/138 A kérdező kommentje:
23:54 Nem egyszer hallottam mély vallásosoktól hogy beszélgetnek Istennel imádkozás alatt és megérzik Isten válaszát is, és ez már telepátia.
2011. márc. 30. 23:59
 103/138 anonim ***** válasza:
Vagy inkább csak szerették volna úgy érezni, hogy Isten egyetért, áldását adja az egyén elhatározására. Isteni hangok súgják megbomlott elméjű, de vallásos hevületükben felizzott embereknek is, hogy gyilkoljanak, öljenek, vagy vágják le a saját ujjukat.
2011. márc. 31. 00:02
 104/138 anonim ***** válasza:
nekem egyszer nagyon durva telepatikus képességem volt de elmúlt. az lsd csodákra képes.
2011. márc. 31. 00:03
 105/138 A kérdező kommentje:
00:02 Azért örülök h végre komoly emberrel beszélgetek nem gyerekkel.
2011. márc. 31. 00:04
 106/138 anonim ***** válasza:
Örömömre szolgál, hogy a válaszaimmal jó beszélgetőpartnernek bizonyulok.
2011. márc. 31. 00:11
 107/138 anonim ***** válasza:

Hő, bakker, ha ez nem lenne 11 oldal, akkor már rég feltettem volna a fygyk-ra... .

Egy biztos: jót lehet ezen nevetni... .

Egy LSD-s emberke a kérdező jó beszélgetőtársa: ez sok mindent elárul!!! xD

2011. márc. 31. 10:46
 108/138 anonim ***** válasza:
Remélem ezt az LSD-s dolgot nem rám értetted. Korrekt, és nem ezoterikus szemléletű volt minden válaszom.
2011. márc. 31. 11:19
 109/138 anonim ***** válasza:
Sosem bizonyította, hogy igen. Egy bizonyítatlan tény tagadását bizonyítani elég hülye ötlet, nem?
2011. márc. 31. 13:50
 110/138 anonim ***** válasza:
Már az egész bolygón ő lenne a leghíresebb ember ha beszélgetne velük.. Ennyi
2011. márc. 31. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!