Van valakinek bármilyen bizonyítéka arra, hogy 404 NEM beszélget idegen lényekkel telepatikusan, vagy csak vádaskodni tudnak akik ezt állítják és érvelni nem?
KERDEZO, EN SEGITEK NEKED. ELARULOM, HOGY NEM CSAK HOGY ERTELMETLEN A KERDESED, DE A LOGIKA A GONDOLKOZAS TEGED LATHATOAN MESSZIROL ELKERUL.
nekem ne gyere itt a diplomak minositesevel, amikor arra sem vagy kepes, hogy valaminek a NEMLETET nem lehet bizonyitani. Maskepp fogalmazva SEMMINEK A NEM LETET nem lehet bizonyitani. Mindig az allitast kell bizonyitani. MINDIG
nem tudod bebizonyitani, hogy nekem nincs egymilliard dollarom. Azt tudod csak bebizonyitani, hogy sem a ciposdobozban, sem a falivazaban nem lattad, tehat ott nincs, de hogy nekem nincs, azt nem tudod.
Ha en allitom, hogy van annyi penzem, nekem kell bebizonyitani egy bankszamlaval, egy kupac penzzel vagy egigero aranytombbel.
Az, hogy ez a 409 nevu uriember milyen baromsagokat allit, azt neki kell bizonyitania, hisz az ellenkezojet nem lehet, es nem is kell.
Ha ezt nem fogod fel, akkor teged gyamsag ala kell helyezni.
de azert ejszakara itt van nehany dolog amin gondolkozz, hogy bebizonyitod hogy NINCS:
nem kering a nap korul egy playstation( multkor egy okos azt mondta, hogy elolvadna teeeeee. :) de en meg azt allitom, hogy ott van. tessek bebizonyitani, hogy nincs. AZ elolvadas egy feltetelezes csak)
nincs unikornisom
nincs hupikek torpikek
nincs isten
nincs zold zoknim
orulok, hogy segithettem
21:31
szóval nincsenek ésszerű érveid...ciki:D
nem olvastam el végig az egészet, nem tudom hogy volt e róla
szó. csak 1 valamit akarok kérdezni TE mit gondolsz a reptoidokról? válaszod sok mindent elmond majd rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!