Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van valakinek bármilyen...

Van valakinek bármilyen bizonyítéka arra, hogy 404 NEM beszélget idegen lényekkel telepatikusan, vagy csak vádaskodni tudnak akik ezt állítják és érvelni nem?

Figyelt kérdés
Az olyan válaszokra hogy azért nem beszél velük mert nincsenek idegen lények ilyen választ mellőzük, mert mi akik ide írunk mind tudjuk hogy léteznek rajtunk kívül más lények is! Én például már nem egy uFO-t láttam élőben saját szememmel. Szóval konkrét választ várunk hogy 404 és UFO-kutató mért ne beszélgethetne idegen lényekkel telepatikusan?!
2011. márc. 30. 19:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/138 anonim ***** válasza:
egyszer elis raboltak, és egy csajt vetitetek elém hogy jöjjek izgalmi állapotba,,, és még történt egy csomó minden ott! de ez a sztori komoly szóval nem kinevetni:S
2011. márc. 30. 21:27
 52/138 A kérdező kommentje:
21:23 15 évesen ilyenre vagy képes?
2011. márc. 30. 21:27
 53/138 anonim ***** válasza:
talán nem hiszel nekem?
2011. márc. 30. 21:28
 54/138 anonim ***** válasza:
90%

KERDEZO, EN SEGITEK NEKED. ELARULOM, HOGY NEM CSAK HOGY ERTELMETLEN A KERDESED, DE A LOGIKA A GONDOLKOZAS TEGED LATHATOAN MESSZIROL ELKERUL.

nekem ne gyere itt a diplomak minositesevel, amikor arra sem vagy kepes, hogy valaminek a NEMLETET nem lehet bizonyitani. Maskepp fogalmazva SEMMINEK A NEM LETET nem lehet bizonyitani. Mindig az allitast kell bizonyitani. MINDIG

nem tudod bebizonyitani, hogy nekem nincs egymilliard dollarom. Azt tudod csak bebizonyitani, hogy sem a ciposdobozban, sem a falivazaban nem lattad, tehat ott nincs, de hogy nekem nincs, azt nem tudod.

Ha en allitom, hogy van annyi penzem, nekem kell bebizonyitani egy bankszamlaval, egy kupac penzzel vagy egigero aranytombbel.

Az, hogy ez a 409 nevu uriember milyen baromsagokat allit, azt neki kell bizonyitania, hisz az ellenkezojet nem lehet, es nem is kell.

Ha ezt nem fogod fel, akkor teged gyamsag ala kell helyezni.

de azert ejszakara itt van nehany dolog amin gondolkozz, hogy bebizonyitod hogy NINCS:

nem kering a nap korul egy playstation( multkor egy okos azt mondta, hogy elolvadna teeeeee. :) de en meg azt allitom, hogy ott van. tessek bebizonyitani, hogy nincs. AZ elolvadas egy feltetelezes csak)

nincs unikornisom

nincs hupikek torpikek

nincs isten

nincs zold zoknim

orulok, hogy segithettem

2011. márc. 30. 21:29
 55/138 A kérdező kommentje:
azt nem mondtam hogy nem hiszek, csak meglepődtem mert az ilyen képességeket vagy 15 év míg eléri az ember. Te meg most vagy annyi.
2011. márc. 30. 21:30
 56/138 A kérdező kommentje:
21:29 Tanulj meg írni utána beszélhetünk.
2011. márc. 30. 21:31
 57/138 anonim ***** válasza:
velem született képesség. ha nem hiszed bizonyítsd
2011. márc. 30. 21:32
 58/138 anonim ***** válasza:

21:31

szóval nincsenek ésszerű érveid...ciki:D

2011. márc. 30. 21:32
 59/138 anonim ***** válasza:

nem olvastam el végig az egészet, nem tudom hogy volt e róla

szó. csak 1 valamit akarok kérdezni TE mit gondolsz a reptoidokról? válaszod sok mindent elmond majd rólad.

2011. márc. 30. 21:33
 60/138 A kérdező kommentje:
Van valakinek bármilyen bizonyítéka arra, hogy 404 NEM beszélget idegen lényekkel telepatikusan, vagy csak vádaskodni tudnak akik ezt állítják és érvelni nem? Bizonyítsd be hogy hazudik! A hazugságot tudtommal be lehet bizonyítani!
2011. márc. 30. 21:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!