Van valakinek bármilyen bizonyítéka arra, hogy 404 NEM beszélget idegen lényekkel telepatikusan, vagy csak vádaskodni tudnak akik ezt állítják és érvelni nem?
17F és abszolút lehetségesnek tartom amiket mondasz,mert én is átéltem már hasonlót ,igaz nagyon nagyon nagyon ritkán ezért is nehéz elfogadni,
haha, én a bal fülemet egész jól tudom mozgatni:D
engem is sokszor nevetségesnek tartana amiket mondok, és persze vannak olyan dolgok amiket csak gondolni merek mivel maximum kinevetnének ami nekem aztán végképp nem esne jól, én is olyan akarok lenni mint te 404
milyen jó lenne ha nem is mindenkinek de legalább az emberek többségének megváltoztatni a gondolkodását, olyan rossz hogy van ez az államosdi és jól kicseszik velünk és valaki még el is hiszi, sőt az emberek nagy része
"Igen az egyetemen még meg is tiltsák hogy higgy az idegen lényekben! És milyen dolog már megtiltani hogy miben higgy, ami ráadásul nem is lehetetlen?"
Hülye vagy kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!