Van valakinek bármilyen bizonyítéka arra, hogy 404 NEM beszélget idegen lényekkel telepatikusan, vagy csak vádaskodni tudnak akik ezt állítják és érvelni nem?
Figyelt kérdés
Az olyan válaszokra hogy azért nem beszél velük mert nincsenek idegen lények ilyen választ mellőzük, mert mi akik ide írunk mind tudjuk hogy léteznek rajtunk kívül más lények is! Én például már nem egy uFO-t láttam élőben saját szememmel. Szóval konkrét választ várunk hogy 404 és UFO-kutató mért ne beszélgethetne idegen lényekkel telepatikusan?!2011. márc. 30. 19:56
61/138 anonim válasza:
mondtam, hogy a csatornazaj miatt nem tud velük kommunikálni. ez nem elég?
62/138 A kérdező kommentje:
Bizonyítsd be hogy hazudik na most légy okos! A hazugság bizonyítható! Tessék!
2011. márc. 30. 21:37
63/138 anonim válasza:
óó de bikicsunáj, csunáj,óó rájszi májószáj venszoriszi vinyó bikicsunáj ÓÓÓ RÖÖ BIKICSUNÁJ
64/138 A kérdező kommentje:
Na találj ki valami hihető történetet arról h 404 és UFO kutató egy hazug disznó tessék! Agyalj! A hazugságra nem mondhatod hogy nem lehet bebizonyítani!
2011. márc. 30. 21:39
65/138 anonim válasza:
nem tudnak velük kapcsolatba lépni a csatornazaj miatt. te jösz:D bizonyítsd be hogy tudnak és magyarázd meg, hogy én miért nem
66/138 anonim válasza:
én amióta látom ezeket a posztokat amibe 404 neve van egyetlenre se láttam válaszolni. miből gondolod hogy ilyeneket csinál? hogyan bizonyítsák a hazugságot hogyha nincs jelen a vádlott?
67/138 A kérdező kommentje:
Ha meg nem tudsz mit kitalálni ha már kifogytál az ötletekből akkor ne vádold meg őket hogy hazudnak! Csak akkor mondj rájuk valamit ha van rá bizonyítékod is mert addig csak vádaskodás!
2011. márc. 30. 21:40
68/138 anonim válasza:
most mondtam el az igazságot.
amúgy is mi az, hogy hazudok?? bizonyítsd be!
69/138 A kérdező kommentje:
Nem! A vádlottat csak akkor állítják elő ha már meg van rá a bizonyíték!
2011. márc. 30. 21:42
70/138 A kérdező kommentje:
én nem mpondtam hogy te hazudsz ezért nekem nincs mit bizonyítanom
2011. márc. 30. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!