Miért tanítják az iskolákban, hogy a Gizai nagy piramisokat az egyiptomiak építették, hiszen ma sem tudnánk megépíteni? Ez ma a legmeggyőzőbb bizonyítéka az UFOk itt jártára?
Zoltánkvantumfizikus kérdése :
Bármikor amikor vitatkozok, kollegákkal ; fizikusokkal, biológusokkal egyszerűen bárkivel a földönkívüliekről, mindíg elérkezünk ahhoz a ponthoz, hogy bizonyítékot kérnek tőlem az itt létük nyomára. Ilyenkor a legkétkedőbbeket is azzal győzöm meg, hogy nézd meg a Gizai nagy piramisokat ! Ma sem tudnánk felépíteni ezt a monumentális, precízebb statikai tulajdoságokkal rendelkező építményt, hogyan húzhattak fel ilyet az egyiptomiak kőeszközökkel, olyan pontosan hogy nem súllyedt a talajba évezredek alatt, teljesen síma oldalt, ha ránézel egy házra már pár méter után látod azt melyik irányba nyúlik, de a nagy piramis teljesen sima !
Én világéletemben tipikus szkeptikus voltam. Már iskolában is az a tipikus fárasztó gyerek voltam, mert amikor magyaráztak a tanárok, hogy fiam mi hogyan, Én mindíg is rákérdeztem, hogy miért? miért? miért? Állandóan tettem fel a kérdéseket, hát útáltak is érte, mert vannak dolgok, amelyek nem rakhatók egyetlen képbe, ezek egyike az egyiptomi nagy piramisok.
Az iskolában a napjainkig azt tanítják, hogy ezt 20 év alatt 2.3 millió kőhasábból építették fel,egy kőhasáb 2-15 tonna közt volt, ezeket rámpákon görgették fel. Mindössze 1 perc 27 másodpercük volt, hogy egyik követ a másikra rakták ! :-D
Mai legjobb eszközünk a korongvágó amivel a köveket meg vagyunk képes munkálni. Én voltam egyiptomban és Én garantálhatom, hogy ott egyetlen kőtömb közé sem tudunk egyetlen papírlapot sem dugni. Egyetlen kőtömb közé sem tudunk.Ezt a mai technológiával sem vagyunk képesek megvalósítani !!
*
Teljesen biztos, hogy ezt legalább minket jelenleg évezredekkel megelőző tudományos szinten álló földönkívüleik alkották, de az is lehet,hogy évmilliókkal előznek meg ! Ezek a földönkívüliek számtalanszor tanították őseink, mint az le van írva szinte minden ősi nép hagyományaiban. Tanítottak minket, hogyan győzzük le a természet erejét, hogyan építsünk számunkra alkalmas öntözőrendszereket, vízvezetékrendszert (dél amerikában) hogyan boldogoljunk és közben a végső kérdéseket is elmondták, amiket az Őssámánok a saját ismeretikkel, szavaikkal tudtak átadni hagyományaikban, meséikben és amely roppant nagyfokú hasonlóságpt mutat a modern kvantumfizikai, kvantumfilozófiai ismeretinkkel. Analógiailag kifejtettem itt http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__4768461..
Akit érdekel a mérnökök magyarázata is, arról miért nem tudnánk megépíteni a piramisokat és valójában ez mi volt, már nem titok, egy mikrohullámú erőmű, minden jel erre utal. Az itt végignézheti https://www.youtube.com/watch?v=-CjWrmEtPSY és https://www.youtube.com/watch?v=EOvkFLK1fn0
*
Végül felmerül a kérdés, mit tudtak a piramisok építői, amit ma sem értünk ? Milyen tudás van elrejtve a tanítások, vallásba bújtatott modern kvantumfizika közt ? Ma már ezen el tudunk indulni, hiszen megvannak a kvantumfizikai alapismeretink http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__4768461.. Mi következeik ezekből? Mire gondolsz?
Kedves 18-20 hozzászóló!
Nem tudták, és nem tudtuk! :D
És nincsen rájuk semmilyen bizonyíték :D
Te sem tudsz egyel sem szolgálni :D
A film csak 3 évtizedes "kutatómunkám" után jelent meg.
De igen jól rávilágít arra, amit éppen most is bizonyítasz, ti. hogy nem létezik elfogadható bizonyíték! :))
Bárhogy is erőlködsz, bizonyíték híján hiába harapsz tudományos könyveidbe, hiába zárkózol egyiptológus elefántcsonttornyodba, a tények tények maradnak! A tény pedig az, hogy nincsenek bizonyítékok!
Mellesleg figyelmen kívül hagysz minden olyan utalásomat, amelyben jeleztem, hogy egyes egyiptológusok, mérnökök és tudósok próbálják bebizonyítani valahogy azt, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogyan azt ma a mainstrem egyiptológia állítja, és erre félre lettek állítva!
Hiába! Bizonyíték híján nem lehet valamit állítani! Nem ezt mondjátok, szkeptikusok, amikor "ezós" kérdésekben hozzászóltok? Hát most tessék, egyétek meg a bizonyítékaitokat! Amelyek nem léteznek!
18-20!
Nem tűnt még fel, hogy TE/TI vagytok azok, aki/akik nem tud/tudnak bizonyítékkal szolgálni a felmerülő problémára!
Hagyjuk már azt a szerencsétlen filmet! Nagyon jó film, és azokra a problémákra világít rá, amelyek felvetéséhez nem kell sem egyiptológusnak lenni, sem pedig mérnöknek! A filmkészítők azonban vették a fáradságot, és összeszedtek egy rakás világhírű mérnököt, és megszólaltatták őket! Téged ezek a tények (a problémák felvetésére gondlok) nem győznek meg, mert te akkor is csak a 19. sz.-i forrásokra hivatkozó, vagy teljesen közvetett módon is csak feltételezésekbe bocsátkozó forrásokat tartod a te saját tízparancsolatodnak!
Korábban is jeleztem, hogy ennyi vita után nem az a szándékom, hogy bármiről is meggyőzzelek, mert téged lehetetlen meggyőzni olyan alapvető fizikai dolgokról, hogy egy féltonnás kőkockát sima talajon akár egy ember is el tud egyedül vonszolni! Nézd, lehet, hogy arébb tudja húzni 20 centit, de hogy leszálltak a heréi, mert sérvet kapott, az tuti! De ezzel lehetetlen a képtelen teóriákat bizonyítani! Így nem lehet piramist építeni!
Mindazonáltal a bizonyíték éppen nálad hiányzik! Ha eltekintünk a filmtől (amiről fel is tételezhetjük akár, hogy minden állításában hazudik), akkor sem tudod bizonyítani azt, amit kértem tőled többször is!
Bizonyítsd ókori eredeti egyiptomi forrással/bizonyítékkal, hogy:
- a Nagy Piramist i.e. 2500-2600 között építették!
- Kheopsz volt az építtető!
- kriptának készült!
- 20 év alatt (vagy még rövidebb idő alatt) készült!
Ókori, egyiptomi bizonyíték kell! Ja, és ha Kheopsz építtette, akkor persze korabeli bizonyíték, nem mondjuk Kleopátra korából!
És az egyiptológus hebegés nem érdekel!
Nincs, nincs...persze ismerem az álláspontodat.
Nem is az egyiptológia szerinted nem létező bizonyítékaira vagyok kíváncsi, hanem azokra a feliratokra, leírásokra és i.e. 9000-ből származó szuperfejlett szerszámokra, amikkel tényleg megvalósítható volt a project.
Ufós barátaid és atlantisz rajongó elvtársaid is mind ugyanarra hivatkonak.
"Már elrepültek az ufók, nem hagytak itt semmi bizonyítékot."
"Úgy eltűntek az atlantisziak, hogy nyomuk nem maradt. Ami meg maradt azt az egyiptológus maffia nindzsái elrejtették."
>>>'Engem gyíkká változtatott! De már elmúlt.'
Ennyi az ellenévetek.
Bocsáss meg, de vitapartnerként egy idő után kimerülsz! Fáj az igazság, hogy nem tudsz olyasvalamit bizonyítani, ami köré az egész világképedet, talán a szakmádat is meg az életedet is felépítetted.
A további vitának tényleg nincsen sok értelme!
"Ókori, egyiptomi bizonyíték kell! Ja, és ha Kheopsz építtette, akkor persze korabeli bizonyíték, nem mondjuk Kleopátra korából!
És az egyiptológus hebegés nem érdekel!"
Ezekkel a mondataiddal is bizonyítottad, hogy közöd nincs az ókori egyiptomhoz... Elég nehéz lenne Kleopátra korabeli dolgokkal bizonyítani a pramisokkal kapcsolatban bármit is hiszen Kleopátra palotája és a gizai piramisok területileg sem voltak egy helyen... Na mind1...
Az egyiptológusok persze, hogy azt mondják,mind hogy az egyiptomiak húzták fel, hiszen ebből élnek, nekik ezt kell mondani, senki sem lenne kíváncsi rájuk a szakmájukra, ha kiderülne, hogy teljesen mások építették, sőt egyiptológus sem kellene, mert egy idő után már mindenben kételkesnének hogy az egyiptomiak csináltak, még abban is amit valóban ők készítettek.
Egy szakmabeli sosem mondja, hogy nincsen a szakmájára szükség. Csak egyiptológusok ragaszkodnak, ahhoz hogy a egyiptomiak építeték ! Ez mond valamit.
A nagy piramist biztos hogy nem az egyiptomiak építették mert már Arkhimédesz ottjártakor kérdésére egyiptomi papok azt mondták ők már úgy *vándoroltak be hogy az ott volt és valami barominagy számot mondott 20 ezer év .
A többi kisebb és mára legjobban szétrohadt piramisokat már ők csinálták tehát a legfiatalabb piramisok mentek tönkre leghamarabb ez is azt bizonyítja hogy igazából nem ismerték már ők sem azt a technológiát amivel a nagypiramis készült.
Ezer és ezer bizonyíték cáfolja ezeket a szkeptikus erőlködéseket amiket ide belinkeltetek hogy milyen módokon lehetett megépíteni, ha jó alaposan megnézzük mindben megtalálható az a pont amikor összedől az egész elmélet.
Már akkor ellentmondásokba ütközünk amikor a tanított történelmet összevetjük az óegyiptomi mondákkal ,már a számok sem stimmelnek ,valamiért kötelező azt elhinni hogy ők nem bevándoroltak hanem ott másztak le a fáról miközben a nép saját maga állítja hogy mikor jöttek őseik oda és hogy az a nagy izé már akkor is ott volt .
Abban a nagy izében nem temettek el eredetileg senkit ,a tudósok szerint is , a gránit szobák 20 30 40 t ás fedlapjai és mai tudásunkhoz is képtelen precizitása teljesen irracionális ha közben azt tanítják hogy rézvésős félidióták csinálták tükörsímára meg mm re pontosra ráadásul olyan rövid idő alatt ami 20 év de gyakorlatilag 200 év alatt se csinálod meg azokkal a szerszámokkal.
Viszont az ilyen mikrohullámú erőmű elméletekkel vigyázzunk ,aki egyből felül egy ilyennek az még elég fiatal mert majd észreveszi hogy 3 évente jönnek ki ilyen nagy megfejtések és mindig a legujjabb lesz a nagy igazság .
A helyes megoldás az hogy ősrégi épület ,magas intelligenciára, profi technológiára utal a léte de lehetetlen kijelenteni hogy mikor és kik csinálták és hogy mire szolgált.
# 20/30 "Zoltán, azt ugye tudod, hogy a linkelt filmben egy árva mondat nem hangzik el, hogy ufók építették volna.
De ha úgy gondolod, nyugodtan idézheted az erre vonatkozó mondatokat"
Kézenfekvő, abban az esetben, ha nem feltételezzük, hogy egy nálunk fejlettebb emberi civilizáció létezett legalább 100 ezer éve, akik megépítették, majd nyomtalanul eltüntek, pl ősi atomháborúban. Vagy volt atomháború vagy nem, csak egy egyiptomiakat és jelenleg minket, jóval megelőző civilizáció építette, ebből követkzik, hogy UFOk voltak. Ha nem esik nehezedre a következtetés, ez evidens. :-D
"Nem hangzik el továbbá, egyik "szakértő" szájából sem, hogy:
-az egyiptomiak kétségkívül nem építhették meg
-ma sem tudjuk megépíteni
Az hangzik el, hogy ezt ma sem vagyunk képesek ilyen pontosan létrehozni ! Nem hiszem, hogy ma sem tudnánk összegányólni a nagy piramist, de nem olyan pontosan mint ők !
"A többiek nem ókori építészet szakértők."
Az egyiptológus azt mondja, hogy az a bizonyíték, hogy az képesek voltak megépíteni az egyiptomiak, hogy itt áll :LOL. Itt leestem a székről nevetve.
*
# 19/30 "Zoltánkvantumfizikus és Napfonat! Nem sértődünk ám meg ha tényleg hoztok valódi bizonyítékokat is"
Kiváló bizonyíték az, hogy nemrég megpróbáltak piramist építeni a japánok azt hiszem és más nemzet kutatói egymástól függetlenül, jóval kisebbet mint a nagy piramis és mindkettő kudarcal zárúlt.
# 7/30"Igen, a tudósok is szoktak tévedni."
Jelen esetben igen nagyot !Lehet szándékosan, hogy a saját tudományukat az egyiptológiát erősítsék :-P
*
# 2/30 "Több módot is ismerünk már, ahogyan fel lehetett építeni a piramisokat Egyiptomban. "
Egyetértek, de a mondatod nem cáfolja az enyémet. Én azt írtam, hogy ilyen pontosan nem vagyunk képesek ma sem megépíteni.
tudtak piramisokat építeni, hiszen a többi piramis jóval kisebb, pontatlanabb egy tákolmány. Azaz tudtak piramist építeni, de ezt, ilyen ponotsra KIZÁRT !
# 3/30"Az iskolában tényeket tanítanak, és nem igazolatlan elképzeléseket "
Nem ! :-D Elméleteket is tanítanak, amimint a nevében benne van, csupán egy elmélet, elképzelés és bizonyítatlan pl ősrobbanás, de ezt már cáfoltam korábban. A piramisokat az egyiptológusok egyöntetű álláspontja szerint az egyiptomiak építették, bizonyíték hogy ott áll és kész :-D
"ami persze csak akkor lenne érdekes, ha az egyiptomiak egyesével rakták volna helyükre a köveket, de talán eszükbe jutott, hogy egyszerre több követ is a helyére lehet rakni párhuzamosan. "
Az a baj, hogy egyszerre nem lehet összevissza pakolni, mert nem érintkeznek egymással, azontúl egyre feljebb egyre kevesebb hely akad és egymást akadályozták volna a rámpás módszerrel. Ha leraksz egy kőtömböt és mondjuk picit arrébb van, te azt már nem emeled fel ! sorolhatnám, de benne vana filmben.
"Ha ezek a földönkívüliek évezredekkel (évmilliókkal) előznek meg minket technikai fejlettség terén, miért kövek egymásra pakolásával fitogtatják hatalmas tudásukat? Ha ezek a földönkívüliek annyi tudást átadtak az emberiség számára hogy lehet, hogy egy olyan egyszerű eszköz, mint az Arkhimédészi csavar csak 2000 évvel később jelent meg (az elektromosságról, sugárhajtóműről, vagy a himlő elleni oltásról nem is beszélve)? "
Ez egy erőmű volt ! A legegyszerűbb alapanyagból, mint kövek, azaz mivel a bonyolúltságot nem tartalmazott így ez a megbízhatóság előnyére vált, mert nem megy tönkre, nem hibásodik meg.
"Mivel még egyetlen halott földönkívüli maradványait sem találtak meg a piramisoknál, sem űrjárművet, sem olyan eszközt/szerszámot amely meghaladta a kor technikai fejlettségét"
Találtak !!!!! Egyébként kb 100 ezer éve építették és azóta elhordták a bennszülöttek és másra használták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!