Ha ilyen 'sok' embernek van földönkívüliekkel kapcsolatos története (már ha elhisszük és én elhiszem) akkor miért nincs kézzel fogható bizonyítéka az emebriségnek az értelmes földönkívüli életformák létezésére?
Sziasztok.
Nem tud mennyire volt érthető a kérdésem, de akkor kifejtem.
Itt (is) többen állítjá, hogy kapcsolatba léptek idegenekkel(én ezt el is hiszem), de ha ez ilyen 'gyakori' akkor miért nincs bizonyíték? Illetve ha van akkor miért titikolják elölünk a koormányok/NASA?
Előre is köszi a válaszokat!
Ági
Mert eltitkolják előlünk a bizonyítékokat...
Szerintem elmondanák, de nem szabad az emberiségnek megtudnia. Lehet hogy már sokan próbálták elmondani de az idegenek elhallgattatták őket. Viszont ha nem így van, akkor értelmetlen az hogy titkolják előlünk az igazságot...
Szia. Köszi a választ!
Szerintem nem az idegenek titkolóznak, mert akkor elég lett volna nekik az agész Földön e (egy nő és egy férfi) kapcsolatba lépniük.
Utolsó váleszoló!
Egy kincsesláda nem befolyásolja nagy mértékben az emberiséget, de az, hiogy bizonyítást nyerne a földönkívüli értelmes lét, az igen!!!
De azért köszi:)
Igen, de ha az embereknek elmondanák hogy léteznek idegen lények és már fel is vették velük a kapcsolatot, akkor az embereknek ahhoz is joguk lenne, hogy minden tudást megkapjanak. Márpedig ha megkapnák az emberek az összes tudást amit a földönkívüliek átadnak, megszűnne a pénz és nem lenne manipulált világhálózat, mindenki birtokolná a tudást, akkor minden ember kitudná használni különleges képességeit ezért nem lenne szükség rájuk.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!