Mennyire van mentálisan felkészűlve az emberiség egy esetleges földönkívüli (Reptoid) támadásra?
Amennyiben támadnának a földönkívüliek, ez a Reptoidokra vonatkozik. Mennyi esélye lehet az emberiségnek ellenállni. Egy háborúban nem csupán a fegyverek minősége számít, mert sok lúd disznót győz és mi többen vagyunk. Ellenben lényeges a háborúzó felek mentális állapota. Hogyan vélekedsz az emberiség részéről, kellően fel tudjuk venni a harcot ?
Szerintem, igen rossz állapotban vagyunk, de értelmes válaszokat kérek és okoskodók ne írjanak.
Tudod, nekem az a legnagyobb problémám ezzel kapcsolatban, hogy itt is, és átlagosan is az emberek túl nagy hatalmat tulajdonítanak a sötét erőknek.
Miből gondoljátok, hogy a pozitív lények (most gondolok itt akár Istenre is, vagy más, jószándékú lényekre az Univerzumban) hagynák, hogy itt káosz legyen? Nem gondoljátok, hogy nekik nagyobb, sokkal nagyobb hatalmuk van, hisz a szeretet vezérli őket. A szeretet a Világmindenség leghatalmasabb energiája, ami mindenek felett áll. Komolyan gondoljátok, hogy például a megalománia meg a cezarománia ezek felett állhat? Ugyan már!
Ezen kellene elgondolkodnotok, ahelyett, hogy paráztok a reptoidoktól meg a többitől!
Nem létező reptoidok nem fognak támadni! Ha van is valamilyen élte egy távoli bolygón,az nem fog idejönni,és főleg nem támadó szándékkal. Tehát értelmetlen lenne erre felkészülni.
Még az árvizekre,viharokra stb. sem tudunk felkészülni,pedig az reális veszély.
A sok hülye film miatt szerintem szarul reagálna az emberiség nagy része. Miért kell azonnal harcolni? Lehet, hogy barátságosak, mint E.T.
Egyébként ha megtámadnának minket, az szerintem a fejlettségi szint jóval magasabb fokán lenne lehetséges, ergo nem sok esülyünk lenne.
1. Ha egy földönkívüli faj megpróbálna látogatni minket, nem biztos, hogy támadó szándékkal.
2. Reptoidok (legalábbis az általatok elképzelt formában is névvel) nem léteznek, csupán képzelgés a beléjük vetett hit.
3. Ha már messziről jönnek és támadó szándékkal, az emberiségnek semmi esélye, mind meghalunk, mivel hozzájuk képest még kőkorban járunk.
4. A háborúban a fegyverek milyensége számít igazán, mi hiába lövöldözünk rájuk bármivel, ők úgyis erősebbek sokkal hatékonyabb fegyverekkel.
5. Szerintem előbb a környezetszennyezéssel, éhezéssel és ilyenekkel vegyük fel a harcot, fogjunk össze, legyen világbéke, blablabla. A harcot idegenekkel továbbra se tudnánk felvenni, de legalább becsületesen halnánk ki.
(Feltételezve ha... mivel reptók továbbra sincsenek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!