Válság van így be lett falazva a kő tégla helyett pénztakarékosságból. Nem lehet már megtekinteni, de ne aggódjonak a négyszáznégy fanclub tagok. Hamarosan visszatér a csávesz és egy új szenzációval áll elő. Előzetesnek annyit, hogy ez a valami kapcsolódik ahhoz a helyhez ahol...
2011. okt. 13. 04:29
2/10 anonim válasza:
Én már láttam. Inkább a hátát mutassa meg azon van a földönkívüli jel.
2011. okt. 13. 08:34
3/10 anonim válasza:
Az csak gyurmalin volt, te is vehetsz olcsón ilyent.
2011. okt. 13. 15:18
4/10 anonim válasza:
Világító kőhöz a mai technológia miatt bárki hozzájuthat.
Nincs ebben semmi extra és a kép nem bizonyít, csak jövőre tanulok grafikát, de a photoshop-ot és a sony vegas-t egy ovodás is tudja már kezelni. Bár tényleg megnézném.
Menjetek már a f@szomba a gyurmalinotokkal. Miről beszélek ez a kő úgy vakít mint ha a napba néznék bele. Ez nem lehet gyurmalin. Utánajártam a gyurmalinnak és annak alig van egy kis fénye nézzétek már meg a gyurmalint [link] Hasonlítsátok már össze a kettőt ennyire nem lehettek vakok! Ez a kő kamerán keresztül is vakít a fénytől a gyurmalin mióta vakít? Ezt a követ ahogy így elnézem csak fényvédő szemüveggel szabadna nézni mert k*rva erős a fényárama. Apropo barlangba lett felvéve a felvétel. Látom a barlangfalat is. Talán csak nem az idegen bolygó barlangfalán? 404 most már nagyon felizgattál engem nagyon érdekelnek ezek a dolgok!
Ez az oldal sajnos nem létezik, de rengeteg más videót ajánlunk meleg szívvel.
404, küldtem neked levelet, miért nem reagálsz rá?
2012. jan. 29. 01:53
10/10 anonim válasza:
Kémia kisiskolásoknak: vannak anyagok(festék formájában felvihetőek is), amik átlátszóak és ha infrafény éri őket, akkor látható fényt bocsátanak ki. (képzeljétek el úgy, mint a fénycsövet, áram hatására ultra ibolya fény képződik benne és a fénycső belsejében lévő máz az UV fény hatására láthatót bocsát ki!)
Itt is hasonló a helyzet: 404 megvilágítja az előzetesen ezzel az anyaggal kezelt kövét infravörösen(amit szabad szemmel nem látni, a kamerákban pedig gyárilag IR fény blokkoló lencse van) és rögtön világít a kő!
Az IR lámpa simán elfér a kamera látószögén kívül és máris kész a csoda. Ha pedig egy segéd ki-be kapcsolgatja a háttérben a lámpát, esetleg szabályozós máris "intelligens" lesz tőle a kő!
Töröljétek csak vagy pontozzatok le, de ez csak azt bizonyítja, hogy fáj nektek az igazság!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!