Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyire van mentálisan...

Mennyire van mentálisan felkészűlve az emberiség egy esetleges földönkívüli (Reptoid) támadásra?

Figyelt kérdés

Amennyiben támadnának a földönkívüliek, ez a Reptoidokra vonatkozik. Mennyi esélye lehet az emberiségnek ellenállni. Egy háborúban nem csupán a fegyverek minősége számít, mert sok lúd disznót győz és mi többen vagyunk. Ellenben lényeges a háborúzó felek mentális állapota. Hogyan vélekedsz az emberiség részéről, kellően fel tudjuk venni a harcot ?

Szerintem, igen rossz állapotban vagyunk, de értelmes válaszokat kérek és okoskodók ne írjanak.

2011. okt. 24. 09:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Én nem vagyok mentálisan felkészülve az agyhalott kérdéseitekre!!
2011. okt. 25. 21:33
 12/18 King of Reptoids ***** válasza:

A pozitív lények mivel szelídek, így halogatják a támadást amikor még megtehetnék, így mikor már késő a rossz feléjük kerekedik. Győz a gonosz, ha a jó tétlen.

A bolygótok elfoglalása után megállíthatatlanul elfoglaljuka galaxist.

2011. okt. 26. 17:52
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
King előbb írni tanulnál meg, nem 8-10 évesen ilyen off-nál is trágyább kérdésekre válaszolni. 404 és Árpi legalább tud írni.
2011. okt. 26. 18:18
 14/18 reptoid ***** válasza:
56%

1818

Hagyd! Látszik, hogy egy frissen regisztrált szerencsétlen, csak lejárat mindenkit.

2011. okt. 26. 18:25
 15/18 King of Reptoids ***** válasza:
Utolsó kettő, bebizonyította, hogy nagyobb gyík értelmileg mint én Reptoid létemre fizikailag !
2011. okt. 26. 18:31
 16/18 anonim ***** válasza:

A hozzászólók és a kérdező figyelmébe ajánlom a következő linkeket.

http://www.youtube.com/watch?v=HHAFNsMP-iM

http://www.youtube.com/watch?v=UiEmem2rFOY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=6HpBgsnJB4c&feature=related

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A linkekből kiderül, hogy ez az "idegen" reptoidok nem is idegenek, hanem földi lények. Ezek a lények a raptorokból fejlődtek ki. Idegen lényeknek nincs okuk a Föld elfoglalásra, ha annyira akarnák a Földet, akkor már rég elfoglalták volna 10 perc alatt. Földön kifejlődött, majd onnan elűzött lénynek viszont kell ez a tetves bolygó.

2011. okt. 28. 00:46
 17/18 anonim válasza:
100%
Mentálisan fel vagyok rá készülve,hogy 2012-ben halálra röhögöm magamat.
2011. okt. 29. 17:16
 18/18 anonim válasza:
kismillioan vannak más lények miért pont a fejletlen emberiséget támadnának meg?Hozzájuk képest mi fejletlenek vagyunk technikailag és mindenhogyan alacsony szinten müködünk.Oriási harcok vannak ott kint és igen vannak lények akiknek szükségük lenne pár dologra ami itt a földön található.Mi még az itteni földön levő problémákat sem tudjuk kezelni egy esetleges mega asteorida megsemmisitését se tudjuk megoldani!!! Vannak szerencsére különleges képességgel rendelkező emberek és a földön velünk élő mutánsok akik tudnak dolgokat,Nélkülük a föld nem lenne már.A földi ember reakcioja pánik lenne nincs megfelelő technikai fejlettség a fejlettebbek ellen.
2020. szept. 25. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!