Miért tanítják az iskolákban, hogy a Gizai nagy piramisokat az egyiptomiak építették, hiszen ma sem tudnánk megépíteni? Ez ma a legmeggyőzőbb bizonyítéka az UFOk itt jártára?
Zoltánkvantumfizikus kérdése :
Bármikor amikor vitatkozok, kollegákkal ; fizikusokkal, biológusokkal egyszerűen bárkivel a földönkívüliekről, mindíg elérkezünk ahhoz a ponthoz, hogy bizonyítékot kérnek tőlem az itt létük nyomára. Ilyenkor a legkétkedőbbeket is azzal győzöm meg, hogy nézd meg a Gizai nagy piramisokat ! Ma sem tudnánk felépíteni ezt a monumentális, precízebb statikai tulajdoságokkal rendelkező építményt, hogyan húzhattak fel ilyet az egyiptomiak kőeszközökkel, olyan pontosan hogy nem súllyedt a talajba évezredek alatt, teljesen síma oldalt, ha ránézel egy házra már pár méter után látod azt melyik irányba nyúlik, de a nagy piramis teljesen sima !
Én világéletemben tipikus szkeptikus voltam. Már iskolában is az a tipikus fárasztó gyerek voltam, mert amikor magyaráztak a tanárok, hogy fiam mi hogyan, Én mindíg is rákérdeztem, hogy miért? miért? miért? Állandóan tettem fel a kérdéseket, hát útáltak is érte, mert vannak dolgok, amelyek nem rakhatók egyetlen képbe, ezek egyike az egyiptomi nagy piramisok.
Az iskolában a napjainkig azt tanítják, hogy ezt 20 év alatt 2.3 millió kőhasábból építették fel,egy kőhasáb 2-15 tonna közt volt, ezeket rámpákon görgették fel. Mindössze 1 perc 27 másodpercük volt, hogy egyik követ a másikra rakták ! :-D
Mai legjobb eszközünk a korongvágó amivel a köveket meg vagyunk képes munkálni. Én voltam egyiptomban és Én garantálhatom, hogy ott egyetlen kőtömb közé sem tudunk egyetlen papírlapot sem dugni. Egyetlen kőtömb közé sem tudunk.Ezt a mai technológiával sem vagyunk képesek megvalósítani !!
*
Teljesen biztos, hogy ezt legalább minket jelenleg évezredekkel megelőző tudományos szinten álló földönkívüleik alkották, de az is lehet,hogy évmilliókkal előznek meg ! Ezek a földönkívüliek számtalanszor tanították őseink, mint az le van írva szinte minden ősi nép hagyományaiban. Tanítottak minket, hogyan győzzük le a természet erejét, hogyan építsünk számunkra alkalmas öntözőrendszereket, vízvezetékrendszert (dél amerikában) hogyan boldogoljunk és közben a végső kérdéseket is elmondták, amiket az Őssámánok a saját ismeretikkel, szavaikkal tudtak átadni hagyományaikban, meséikben és amely roppant nagyfokú hasonlóságpt mutat a modern kvantumfizikai, kvantumfilozófiai ismeretinkkel. Analógiailag kifejtettem itt http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__4768461..
Akit érdekel a mérnökök magyarázata is, arról miért nem tudnánk megépíteni a piramisokat és valójában ez mi volt, már nem titok, egy mikrohullámú erőmű, minden jel erre utal. Az itt végignézheti https://www.youtube.com/watch?v=-CjWrmEtPSY és https://www.youtube.com/watch?v=EOvkFLK1fn0
*
Végül felmerül a kérdés, mit tudtak a piramisok építői, amit ma sem értünk ? Milyen tudás van elrejtve a tanítások, vallásba bújtatott modern kvantumfizika közt ? Ma már ezen el tudunk indulni, hiszen megvannak a kvantumfizikai alapismeretink http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__4768461.. Mi következeik ezekből? Mire gondolsz?
Nem csak a piramira értettem, a kivitelezés minőségével kapcsolatban meg ne velem pörölj, hanem az építőkkel :)
Van olyan építmény is, ahol szinte miliméter pontos illesztések vannak, de máshol, nem ott.
Láttam már a piramist, nem csak a képeken. Az látszik a nagy piramison, hogy már mai darab. A köveken is látszanak az erózió nyomai, a sarkaik letöredezettek, az oldalaikból, alul felül oldalt is kikoptak már darabok.
A tények után jöjjön egy saját elmélet.
Szerintem a nagy piramis egy hatalmas zsilettpenge élező üzem volt. Betettek egy csomaggal este és reggel már az élessel borotválkozhattak.
Az öntött betont én is hallottam de akkor a 20 30 40 t ás gránit terem tetőlapjait is öntötték :D .
Azokat oda valahogy be kellett pakolni és ott vannak még a több tonnás gránit szarkofágok meg terem burkolatok amik igen is hogy tükör simák métereken keresztül és mm es pontosságúak és szögtartók.
szóval irreveláns és megint csak irreleváns ja és irreleváns
Én Hérodotosztól hallottam hogy amikor megjelent egyiptomban ott kérdezősködött a papoktól hogy mit tudnak a nagy piramisról azt mondták hogy á nem úgy van az ,minimum 30 000 éves mert már akkor is ott volt amikor az óegyiptomi néphagyomány szerint az ő őseik a messzi nyugatról (atlantisz) bevándoroltak arra a vidékre.
Ez elég vicces hogy az eredeti nép azt mondja hogy ők ott nem őshonosak hanem bevándoroltak azt közbe nekünk azt tanítják hogy az egyiptomiak ott másztak le a fákról aztán ilyen csepürágó majmok voltak és tádám isteni szikra legyünk a világ legfejlettebb csillagászai ,építsük meg a piramisokat az orion képére .
khm irreleváns
Igen, ez teljesen így van. Nagyon furcsa, hogy miközben ők maguk(!!!), a saját legősibb hagyományaik mondják azt, hogy nem őshonosak ott, a hivatalos történészek, régészek nagy része meg magasról tesz erre a dologra! Hát, szép kis "tudomány" ez!
Én úgy tudom, hogy ezt a bizonyos messzi nyugati földet, amit Platón és mi mai emberek Atlantisznak nevezünk, ők maguk "Amentet"-nek nevezték. De nyilvánvalóan ugyanarról lehet szó. Ez már önmagában véve is romba dönti az ezer sebből vérző, erőltetett hivatalos nézeteket. Más népek eredetmítoszai, hagyományai pedig szintén ugyanerről szólnak. Én egyébként az egyiptomi civilizáció valós korát minimum 15-20 ezer évesre teszem.
BlackSword.
Én nem azt mondom, hogy nem úgy van, ahhogy azt a tudósok feltételezik(és nem hiszek az idegenekben), csak azt mondom, hogy fenntartom annak a lehetőségét, hogy BIZONYOS, ezzel kapcsolatos teóriák tévesek.
Tudósokat pedig „felvilágosult” napjainkban is elhalgattatnak. Ott van pl. Nikola Tesla. Elment dolgozni amerikába, ott fejlesztett ki több AC-n alapuló technológiát. Azután mi lett a vége? Az első laborját kifosztották, a másodikat felgyújtották. Utána hatalmas szegénységben halt meg. Mindez azután történt, hogy részt vett a Manhattan projektben (erről HIVATALOS DOKUMENTUMOK IS VANNAK). Manapság is halgattatnak el tudósokat, híresebbeket, és kevésbé híreseket is egyaránt. A mldia nwm foglalkozik azzal, hogy xy nem híres tudós laborja kigyulladt, felrobban, összeomlott. A híreseket pedig egyszerűen lejáratják.
Na így indulnak el a hoaxok.... :-D
"Ott van pl. Nikola Tesla..... hatalmas szegénységben halt meg. Mindez azután történt, hogy részt vett a Manhattan projektben"
Tesla 1943 január 7.-én halt meg New Yorkban, valóban nagyon szegényen. A Manhattan project 1942-ben indult Los Alamosban. A résztvevők egész jó fizetést kaptak az államtól. Ha Tesla részt vett volna benne, akkor nem nyomorban halt volna meg, és nem New Yorkban....
"(erről HIVATALOS DOKUMENTUMOK IS VANNAK)."
Nosza, lehet linkelni ezeket a dokumentumokat!
Pedro
"Kevesen tudják, hogy már nem titok többé, hogyan épültek a piramishoz hasonló megaépítmények. A kövek többségét apróra tört, por formában szállították a helyszínre és egy speciális betonkeveréket készíettek belőlük. Az összetételét még ma sem értik a szakemberek, mert olyan erős ez a beton és olyan szerkezetű, hogy sokáíg monolitnak (egy darabból álló kőnek) vélték ezeket. Ez a beton elterjedt volt akkoriban az egész földön. Ez megmagyarázta az összes hasonló építmény esetében a pontos, miliméteres illesztéseket (tömbről tömbre haladva öntötték ki a tömböket, miután az előző sor megszilárdult), és a különleges megmunkálást. Ez már egy bizonyított tény"
RE : Hát ezt valóban kevesen tudják, de még kevesebben értik, hiszen egyrészt ;
1 - Miért nem írtak róla a piramisok falain és más lejegyzésekbek erről, hogy egyáltalán betonkeveréket csináltak ? Részletesen írnak ennél lényegtelenebb dolgokról a rabszólgák ételeiről, étkezéseik rendszerességéről stb, de ilyenről még csak utalás, említés sincs !
2 - Ha valóban betonkeverékkel öntötték volna ki a kőtömböket, miért nem értjük ma, hogyan készítették, hiszen a technika és ezzel párhuzamosan az alaptudományok fejlődtek és a rendelkezésre álló kutatók száma is sokszorosa az akkorinak ?
3 - Vajon miért nem cementszerű anyaggal ragasztották össze őket, ahogy a téglákat teszik ?? Ha képesek voltak a monolit köveket összeragasztani ilyen formában, meg tudták volna az illesztéseket is oldani. Aza valóság, hogy a köveket semmilyen anyag sem köti össze egymáshoz !
4 - "Ez a beton elterjedt volt akkoriban az egész földön. Ez megmagyarázta az összes hasonló építmény esetében a pontos, miliméteres illesztéseket " Az a baj, hogy RENGETEG MILLIMÉTERES ILLESZTÉSŰ MONOLITOKBÓL KIRAKOTT ÉPÍTMÉNYEK VANNAK LATIN & ÉSZAK AMERIKÁBAN IS ! Sőt máshól is. Elvileg ezek a civilizációk nem tudtak egymásról, mivel óceán választotta el őket egymástól és nem fedezték fel európaiak amerikát az ókórban vagy tévedek ? Mert ha igen, akkor ez újabb kérdéseket vet fel és az UFOk irányába vinne el.
"Attól még lehet, hogy ennek a szuperbetonnak a receptjét a földönkívüliek adták. "
Ez egyértelműen következne az elmélet bizarr következtetéseiből, ennek ellenére nem hiszem, hogy ez megállná a helyét.
*
"Persze, messziről nagyon jópofán néz ki, de ha közel mész, kiderül, hogy ez bizony egy kőhalom :)"
Kár, hogy Butcher nem jártál sosem egyiptomban és a piramisoknál. Ugyanis látnád, hogy ezek milliméter pontos illesztésűek ! Egy papírlapot nem lehet közéjük tenni !
A képen a nap olyan árnyékot vet a kövekre, mintha hézagok lennének, de ezt szerintem mindenki tanúsíthatja egyiptológusok is, hogy teljesen hézagmentesek.
Stonhendge építése jóval könnyebb volt, mint a nagy piramisok, hiszen illeszteni sem kellett. Ne keverjük ide !
"Én Hérodotosztól hallottam hogy amikor megjelent egyiptomban ott kérdezősködött a papoktól hogy mit tudnak a nagy piramisról azt mondták hogy á nem úgy van az ,minimum 30 000 éves mert már akkor is ott volt amikor az óegyiptomi néphagyomány szerint az ő őseik a messzi nyugatról (atlantisz) bevándoroltak arra a vidékre. "
Pontosan erre gondoltam Én is ! Köszönöm, hogy ezt elmondtad. Rengeteg ókori görög forrás árulkodik, azokon túl amiket eddig leírtam, amelyek a legősibb feljegyzések a piramissal kapcsolatban és mind egybehangzóan, egymástól teljesen függetlenűl azt állítják, hogy azok már ott voltak.
Hozzáteszem, hogy még teljesen egyenesek az oldalai is ! Ha egy ház falán végignézel, a széléből végiggnézed látod az enyhe kitéréseket a szabályostól. Ugyanis egyik emberi építmény sem tökéletes ; ferde, picit erre, jobbra, oldalt dől picit arra keskenyedik stb
A nagy piramisok teljesen szabályosak !!!!! Nem süppedtek a talajba sem. Még a talajhoz viszonyítva is teljesen szabályosak az évezredek után még ma is. Ilyen emberek ma nem építenek meg, főleg nem sivatagos talajon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!