Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van valakinek bizonyítéka az...

Van valakinek bizonyítéka az UFO-k NEM létéről?

Figyelt kérdés
Vagyis nem a létezésükről kéne bizonyíték hanem arról hogy nem léteznek!404-nek akarom bebizonyítani hogy nem léteznek és hogy nem találkozhatott velük mert nem is léteznek de ahhoz kéne valami bizonyíték.
2010. nov. 13. 07:51
1 2 3
 1/22 M@x ***** válasza:
100%
A nem létezésükre nem lehet bizonyítékot találni mert az egész egyszerűen lehetetlen!
2010. nov. 13. 08:06
 2/22 M@x ***** válasza:

Az egész földön lévő kismillió képet meg kéne szerezni+ be kéne törni az összes ufo-kutató intézetbe!

Sok szerencsét ezekhez!

2010. nov. 13. 08:08
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet bebizonyítani. Földönkívülinek számít a marson egy kis baktérium is. Annak az esélye pedig, hogy bármiféle életforma létezik a földön kívül baromi magas. Egyszerű matek. De, lehet, hogy:

- nem is bonyolult létformák

- nem is értelmes létformák

- nem élnek már

- még nem is élnek

- nem civilizálódtak

- nincs is olyan technológiájuk amivel az űrbe kimenjenk

- nincs is olyan technológiájuk amivel nagy távolságokat tehetnek meg az űrben

- nem is tudják, hogy létezünk

- sz4rnak a fejünkre mert nem vagyunk elég fejlettek

- stb.. még milliónyi oka lehet

Szóval annak az esélye, hogy ide eljönnek illetve eljöttek már kib4szottul kevés.

2010. nov. 13. 08:10
 4/22 anonim válasza:
83%

A kérdés logikailag nem állja meg a helyét.

Bárminek a NEMLÉTÉRE nem lehet közvetlen bizonyítékot szerezni. A LÉTÉRE könnyebb.

Leegyszerűsítve: attól, hogy nem tudom megmutatni, még létezHET.

Ha valamit felmutatok, akkor az bizonyítja a létezését. Viszont: a nem-létezést bizonyítani elég-e egy üres doboz? Hiszen NINCS benne. Természetesen nem elég, mert attól, hogy a kezemben ill. a dobozban nem tartok valamit (pl UFO-t), attól a világegyetem más pontján létezhet, így nem bizonyítottam a nemlétét. Persze ez filozófiai kérdés.

Tudományos alapon a jelenleg ismert relativitás- és csillagászati-fizikai modellek alapján azt mondhatjuk, hogy a csillagközi utazások nem megvalósíthatóak a távolság és a tömegvonzás miatt fennálló végtelenhez közelítő energia- és időszükséglet miatt.

Emiatt feltételezhetjük, hogy az égen megjelenő UFO jelenségek földi eredetűek. Légköri jelenségek, részben emberi szándékosság (hamisítás) hozzák létre.

Ha viszont a kérdés a földönkívüli életformák nemlétére irányul, akkor a válasz NEM, soha nem lehet bebizonyítani. A világegyetem felfoghatatlan számú naprendszerében elképzelhetetlen, hogy csak a Földön alakult ki élet. Ehhez fel kellene keresni mindet egyenként, ami nem kivitelezhető több millió galaxis egyenként több milliárd csilagán.

2010. nov. 13. 08:25
 5/22 M@x ***** válasza:
61%
uccsó, kb ugyanazt írtad le mint én csak hosszabban!:)
2010. nov. 13. 08:26
 6/22 anonim ***** válasza:
64%

08:10-zel kell, hogy egyetértsek. Én is azt mondom, hogy ha abból indulunk ki, hogy a világmindenség materiális alapja ugyanaz, amit mi Mendelejev-féle periódusos rendszerbe soroltunk, tehát ugyanazok a kémiai elem uralják, akkor más bolygókon is simán lehet élet.

De azt nem értem, hogy miért mindenki abból indul ki és szinte az összes beszámoló is arról szól, hogy hozzánk képest szinte természetfeletti módon fenomenálisak, mintha rájuk nem hatna a fizika, ők telepátiával kommunikálnak (ez eleve kizárt, hisz itt a Földön hányféle nyelv, nyelvjárás, gondolkodásmód létezik). Hiába primitívebb egy hernyó nálam, mégsem tudom a nézésemmel lebénítani és chipet ültetni belé és még az emlékezetét is kitörölni.

Az én elképzeléseim szerint a földön kívüli élet az alábbiak szerint életszerű vagy elképzelhető:

Lehetnek bolygók, ahol a mi fogalmaink szerint őskori módon élnek és ők szarnának be, ha mi odaröppennénk az űrrepülőgéppel. Bár nem telepátiáznánk velük, nem szívnánk ki a fejükből a nyelvüket, de mi fejlettben hatnánk, mint ők.

Lehetnek nálunk fejlettebbek is, természetesen. Bár az észlelések élménybeszámolói inkább hókusz-pókuszisztikusak és természetellenesek.

És egy új teória: ezek csak időutazó földi emberek a távoli jövőből és pont annyira különböznek a biometrikus adataik mitőlünk, mint a mieink az előemberétől.

2010. nov. 13. 08:49
 7/22 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
Bizony, bizony, be lett szépen bizonyítva, hogy nem lehet bizonyítékot találni a "tudodkik" nemlétére :-)
2010. nov. 13. 10:08
 8/22 anonim ***** válasza:
29%
Nem lehet bebizonyítani, hogy NEM léteznek, mert igenis LÉTEZNEK.
2010. nov. 13. 10:28
 9/22 anonim ***** válasza:
34%

Az összes idióta vallás és UFÓ hívő arra a tényre alapoz, hogy AKÁRMILYEN MARHASÁGOT ÖSSZEHAZUDOZHAT, hiszen azt LEHETETLEN bebizonyítani, hogy NINCS!

Annak kell bizonyítani, hogy VAN, aki állítja. Csak az UFÓ, összeesküvés, isten és egyéb hívők közös jellemzője, hogy nincs szükségük bizonyítékra, mert VAKON HISZNEK. És ezt használja ki pár okos ember, mint a pápa és jelen esetben a 404 nevű elmeháborodott.

2010. nov. 13. 10:29
 10/22 M@x ***** válasza:
utolsó: rengeteg képet találsz UFOkról és a többi ilyesmiről ha kicsit utánanézel!
2010. nov. 13. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!