Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valakinek van bizonyítéka a...

Valakinek van bizonyítéka a természetfeletti dolgokra?

Figyelt kérdés
Én nagyon hiszek benük de sajnos nem nagyon találok bizonyítékot ha valaki tud valamit léci írjon oldal linket is küldhet.
2010. jún. 8. 12:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is hiszek a szellemekben meg a földönkívüli életben is.De még bizonyítékot nem találtam.Ha majd találok valamit beírom ide. :)
2010. jún. 8. 12:23
 2/18 Salx Narval ***** válasza:
100%
Egy kis csámcsogni való.:D [link]
2010. jún. 8. 12:30
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha már lesz rá bizonyítékod, akkor már nem fogsz benne hinni, akkor tudni fogod, hogy van, és az nem ugyanaz!
2010. jún. 8. 12:40
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
Jól van nem kell mindenbe belekötni!
2010. jún. 8. 12:49
 5/18 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

Én nem szeretem ezt a kifejezést: "természetfeletti dolgok", de próbálok segíteni:

HA valaki úgy érzi hogy mindent meg tud magyarázni, akkor rá szoktam kérdezni ilyesmikre:

-gömbvillám

-halálközeli élmények

-UFO észlelések

-az élet hirtelen megjelenése a Földön

-telepátia

-kungfu bemutatón látottak

-

2010. jún. 8. 12:53
 6/18 anonim ***** válasza:
67%

12:53-nak:

A felsoroltak közül fejből is találok "magyarázatot".

UFO észlelések: Az ilyenekkel az a gond, hogy normális felvétel nincs róluk, ráadásul az emberek sokszor beképzelnek maguknak sokmindent. Volt olyan eset hogy a Vénuszt nézték UFOnak.

az élet hirtelen megjelenése a Földön: A tudós neve sajna nem jut eszembe, de végzett egy kísérletet amellyel a Föld korábbi légkörét szimulálta és megfigyelte, hogy rendeződnek össze a különböző anyagok és alakulnak ki egysejtűek.

halálközeli élmények: Nem tudom konkrétan mire gondolsz, de pl a "lebegek a testemen kívül" élményt orvosok és tudósok csoportja sikeresen utánozta azzal, hogy az agy bizonyos részébe elektromos jeleket küldött.

Fejből ennyi jut eszembe, de a többi dologról is találsz sok érdekességet az interneten csak KERESS!

2010. jún. 8. 13:03
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy-két hónapja volt az újságban,hogy egy tizenéves kislányt baleset ért.(Már nem emlékszem,milyen nemzetiségű volt,nevezzük svédnek)Ez a svéd kislány a balesete előtt a suliban tanulta a német nyelvet,de elég nyögve nyelősen ment neki.A baleset után nem beszélt többet az anyanyelvén,nem értette a rokonait sem,ellenben németül perfekt módon és folyékonyan.A tudósok azóta is tanakodnak,és magyarázatot keresnek.Szerintem ez elég természetfölötti.
2010. jún. 8. 13:23
 8/18 anonim ***** válasza:
Ja bocs,miután felébredt a kómából lett belőle profi német
2010. jún. 8. 13:25
 9/18 anonim ***** válasza:
68%

13:23

Ezt agysérülés okozza. Többször is történt már ilyen eset. Valószínűleg megtanulta jól a német nyelvet, csak nem bírt hozzáférni ahhoz a részhez amelyben az agy tárolta. Az a rész viszont ami a memóriájának azt a részét tárolta amely a beszélt nyelvével kapcsolatos valószínűleg megsérült. Bonyolult eset az biztos, de ez nem természetfeletti.

2010. jún. 8. 13:26
 10/18 anonim ***** válasza:

13:25

[link]

2010. jún. 8. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!