Valakinek van bizonyítéka a természetfeletti dolgokra?
Én nem szeretem ezt a kifejezést: "természetfeletti dolgok", de próbálok segíteni:
HA valaki úgy érzi hogy mindent meg tud magyarázni, akkor rá szoktam kérdezni ilyesmikre:
-gömbvillám
-halálközeli élmények
-UFO észlelések
-az élet hirtelen megjelenése a Földön
-telepátia
-kungfu bemutatón látottak
-
12:53-nak:
A felsoroltak közül fejből is találok "magyarázatot".
UFO észlelések: Az ilyenekkel az a gond, hogy normális felvétel nincs róluk, ráadásul az emberek sokszor beképzelnek maguknak sokmindent. Volt olyan eset hogy a Vénuszt nézték UFOnak.
az élet hirtelen megjelenése a Földön: A tudós neve sajna nem jut eszembe, de végzett egy kísérletet amellyel a Föld korábbi légkörét szimulálta és megfigyelte, hogy rendeződnek össze a különböző anyagok és alakulnak ki egysejtűek.
halálközeli élmények: Nem tudom konkrétan mire gondolsz, de pl a "lebegek a testemen kívül" élményt orvosok és tudósok csoportja sikeresen utánozta azzal, hogy az agy bizonyos részébe elektromos jeleket küldött.
Fejből ennyi jut eszembe, de a többi dologról is találsz sok érdekességet az interneten csak KERESS!
13:23
Ezt agysérülés okozza. Többször is történt már ilyen eset. Valószínűleg megtanulta jól a német nyelvet, csak nem bírt hozzáférni ahhoz a részhez amelyben az agy tárolta. Az a rész viszont ami a memóriájának azt a részét tárolta amely a beszélt nyelvével kapcsolatos valószínűleg megsérült. Bonyolult eset az biztos, de ez nem természetfeletti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!