Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valakinek van bizonyítéka a...

Valakinek van bizonyítéka a természetfeletti dolgokra?

Figyelt kérdés
Én nagyon hiszek benük de sajnos nem nagyon találok bizonyítékot ha valaki tud valamit léci írjon oldal linket is küldhet.
2010. jún. 8. 12:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Francba:)
2010. jún. 8. 16:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
miért másoktól akarsz bizonyítékot? ha hiszel bennük akkor meg fogod őket tapasztalni,látni,érzékelni...én már láttam furcsa dolgokat de jobbnak látom,ha nem dicsekszem vele mert ugysem hinnék el,bizonyítékom amugy sincs rá,ugyhogy megmarad személyes élménynek...
2010. jún. 8. 18:48
 13/18 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Teljesen egyetértek azzal, hogy egy szint felett nincs szükség bizonyítékra. Én is tudnék olyanokat sorolni, hogy nem hinné senki, pedig igaz.

A 13:03-as 72%-ost régebben úgy hívták, hogy Megmagyarázó GMK (Gazdasági Munkaközösség). Amit mondott magyarázatként abból egyetlen szó sem igaz, de nem vitatkozom, mert nem vagyunk azonos szinten.

2010. jún. 8. 21:20
 14/18 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

Bármilyen irányba indulsz el, ha valóban messzire jutsz, akkor meghaladod a racionális, materiális gondolkodást.

Nincs más lehetőség.

Ha kozmológus leszel, azért , ha orvos azért, ha pl. agykontrollozol, vagy JiKing-ből jósolsz, ha bármiben is igazán elmélyedsz, szellemileg felülemelkedsz "ezen a mai kocsmán, az értelemig és TOVÁBB".

2010. jún. 8. 21:26
 15/18 A kérdező kommentje:
13:25 Neki üzenem hogy a kislány holland volt :D és hát idén érettségiztem földrajzbol - hollandiában a hivatalos nyelv a német és az angol. A gyerekek és az ott élő emberek mindanyian tudnak hollandul és angolul is. Egyébként meg a anyanyelve is egy bizonyos szinten német. Hát az angol nyelvtudás vagy meg sérült vagy nem tom nem vagyok agy sebész.
2010. jún. 9. 07:43
 16/18 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat a kislányosat is nem tagadom elég érdekes de hollandiában 80%-beszél németül :DDD

aztán ki tudja mit történt.

2010. jún. 9. 07:45
 17/18 anonim válasza:

..a természet jelentése az, hogy anyagi dolgokból következő..igaz?

...a gondolkodásodat, gondolatodat viszont nem találod meg sehol az anyagi világba.

Az agyvelőt tudod kutatni, szétszedni, boncolni, de az messze van az ember lényegétől.

Következtetésem az, hogy minden csak a képzeletedben létezik, az egész világ. És minden elvárásod, képzeleted a világban.

Ha ufóban hiszel,akkor az, ha szellemekben, akkor az,

ha a reinkarnációban, akkor az.És mindezt Te látni is fogod a hit miatt.

Magadat megkeresni azonban igen nehéz, de végül is nincs másnak perspektívája.

2010. jún. 29. 16:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2010. jún. 30. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!