Miért van az, hogy mindenféle természetfeletti lénnyel való találkozás Amerikában van?
Figyelt kérdés
Ti nem találjátok érdekesnek?:D2011. okt. 19. 00:30
1/13 anonim válasza:
Ez nem igaz ! Állandóan felteszed ezt az amerikás kérdést, hogy miért csak ott van ufo máshol nincsen, stb.
A chupakabra latin amerikai, a Yeti kanadai meg nepáli. USA-ban sok haditechnikai arzenál van és ezt meg akarják szerezni.
2/13 A kérdező kommentje:
először teszem fel ezt a kérdést, de kössz :D
2011. okt. 19. 00:55
3/13 anonim válasza:
ez nem igaz magyar országon a fanyűvő van kripid.bolg.hu
4/13 anonim válasza:
Anglia meg tele van szellemekkel, meg Skóciában ott a Loch Ness-i szörny xD
5/13 Zimu válasza:
Csak annyi hogy ott sokkal többen élnek nagy területen, így nagyobb rá az esély hogy látnak vmit.
Ui.:amúgy egy fanyűvős cikk az utolsó Hihetetlenben (ez egy havi magazin aki nem tudná) megjelent.)
6/13 anonim válasza:
ez nem igaz magyar országon a fanyűvő van kripid.bolg.hu
7/13 anonim válasza:
Ezt honnan veszed? Nem így van.
8/13 mustafa33 válasza:
A fanyűvőkel találkoztam. Alig tudtam kiverni őket az erdőmből. Azt mondták rasszista indokkal támadtam rájuk és k.rva gádzsónak nevezetek. De nagyon sok a kábelnyűvő is. A krumplinyűvőkről már nem is beszélek.
9/13 anonim válasza:
A yeti nincs canadaban, ott bigfoot van :D
10/13 anonim válasza:
Mert alacsonyabb az IQ-juk és magasabb az egojuk. Egyik másik azt sem tudja, hogy európa létezik. Na jó, a google maps, bing map stb. sokat javított az általános földrajz tudásukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!