Tényleg vannak ilyen szerzetesek, akik mindenféle természetfeletti dologra képesek?
Gyurcsók József az egyetlen magyar Jedi!
retafdog
11:33-as: alapelv, hogy ezt nem szórakozásból vagy pénzszerzésből tanulják. akkor mégis minek menne a tv-ben? nem kell nekik semmi a nyugattól, nem tudják megvenni őket.
kérdező: csak kiváncsi voltam az elszántságodra, mert ehhez bizony kelleni fog. Tibet, buddhizmus lesz a Te utad, kolostorokba befogadnak.
első körben viszont tanulj a buddhizmusról és kínaiul. ez a 2 nagyon fontos lesz még.
Természetesen ilyen nem létezik. Számtalan komoly szerzetesrend van melyeknek tagjai éveket töltenek meditációval, de szuperképességeket nem nyernek eközben. Viszont a hosszas meditáció számtalan fontos dologban hozhat megvilágosodást pl egy buddhista, vagy más szerzetes számára.
A kérdésedből egyébként látszik, hogy azért akarnál ilyet tanulni, hogy utána felvághass mások előtt vele. Ez áll a lehető legtávolabb a buddhizmus szmerendszerétől, de gyanítom, hogy más rendek is szabályzatával is teljesen ellentétes.
Szerintem ha érdekel az ilyesmi, akkor tanulj róla sokat. Egy idő után majd belátod, hogy a szerzetesség nem szemfényvesztő természetfeletti képességekről, hanem valami másról, annál sokkal többről szól.
ilyen marhaság, hogy lebegés, teleportálás, nem létezik
viszont szerzetes lehetsz, csak tanulj kínaiul, utazz el tibetbe stb.
Lebegés az biztos létezik, és olyan is hogy tárgy mozgatás.Valaki magyar leírta még régebben, hogy látta amint Dzsingisz kánnál fekete kővel tüzeltek ( nyilván szén) és olyan fák voltak ott amin több fajta gyümölcs volt, és a poharakat a levegőbe tudták tartani ilyen mágus szerűségek.
200 évvel ezelőtt a 3 állítás közül egyet sem hittek volna, el de ma már mindenki tudja, hogy az első 2 van. Én meg tudom, hogy a 3. állítás is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!