Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miben hiszel? / Természetfelet...

Miben hiszel? / Természetfeletti lények?

Figyelt kérdés
Van valamilyen természetfeletti lény aminek a létezésében hiszel? (Nem vallási témában de ha igen azt is leírhatod)
2010. márc. 16. 15:42
1 2 3
 1/25 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
87%

Természetfeletti lény nincs a természetben.

Emberi tudást meghaladó intelligencia az viszont létezik, nem is kevés formában, testben, test nélkül, stb.

Mi érdekel valójában? ("Gonosz" nincs külön lényként, ez hülyeség, a cél a fejlődés, gondoskodás, stb.)

2010. márc. 16. 15:56
 2/25 anonim ***** válasza:
50%

"Emberi tudást meghaladó intelligencia az viszont létezik, nem is kevés formában, testben, test nélkül, stb"

Na ezt a fütyüllőm se érti!

2010. márc. 16. 16:09
 3/25 anonim ***** válasza:
50%
Hát tudod előző, ezért kell iskolába járni, tanulni, fogalmazásokat irogatni hogy legalább egy ilyen egyszerű mondatot megértsél.^^
2010. márc. 16. 16:30
 4/25 anonim ***** válasza:
90%

Milyen jól elvagytok. :)

Szeretnék hinni az angyalokban, az ilyen mindig mellettünk levő típusban. Néha történnek velem olyan dolgok, amiket nem tudok elképzelni, hogy hogy lehet. Persze véletlen, szerencse stb., szóval a földön járok, de azért jó belegondolni, hogy mi van, ha mégis ott volt valaki és "intézkedett".

2010. márc. 16. 16:33
 5/25 anonim ***** válasza:
75%

Már az, hogy "élet", "élsz", "létezik a körülötted egy világ" is egy nagyon különös dolog, ami nem jöhet létre csak úgy véletlenül!

Szerintem ennél több is rejlik benne, csak az emberiség ezt nem tudja felfogni, mert mi nem vagyunk több, mint egy perc az Univerzum óráján!

2010. márc. 16. 16:43
 6/25 anonim ***** válasza:
85%
Én igen hiszek bennük!Szerintem aki egy kicsit is tájékozott a nagyvilágban,természetben annak nem kérdés,hogy ezt valóban a véletlen okozta-e?Érdekes megfigyelni a természetet!MINDEN a matematikán,törvényeken alapul.Márpedig törvény törvényhozó nélkül nem létezhet.Én hiszek egy Teremtő létezésében.
2010. márc. 16. 16:45
 7/25 anonim válasza:
67%
hiszek a csoki erejében!
2010. márc. 16. 16:52
 8/25 anonim ***** válasza:
71%
Semmiben. Sem Istenben, sem az angyalokban, sem a pokolban, sem a szerencsében, sem egyéb nem racionális dologban.
2010. márc. 16. 16:53
 9/25 anonim ***** válasza:
30%
Előző: ..akkor elég rossz lehet Neked!
2010. márc. 16. 16:57
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Már miért lenne rossz neki. Én se nagyon hiszek ezekben a dolgokban és ettől függetlenül nagyon jó és boldog életet élek, ezek nélkül a "mesék" nélkül is. Nem mindenkinek van szüksége ilyenekben hinni. Természetesen elfogadom ha valaki ezt teszi, max. nem értek vele egyet.

Ja amúgy az ufókban hiszek. :D

2010. márc. 16. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!